Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müthiş bir uyum. Çok beğendim. Renkler harika. Bu arada sana bir şey sormak istiyorum. Yazdığın cevaplara bakarken bir şey dikkatimi çekti. Shaggy halılar ile ilgili. Üç iplikten oluşması gerektiği gibi güzel bir bilgi vermişsin. Teşekkürler. Doğrusu hiç bilmediğim ve şüphe ettiğim bir konuydu. Bende almayı düşünüyordum ve neredeyse vazgeçmiştim. Ama şimdi yeniden düşünüyorum. Özel bir soru olacak belki ama cevaplarsan sevinirim. Cevaplamazsan da canın sağolsun. Halılarını nerden almıştın ve markası neydi? Yardımcı olursan sevinirim. Çünkü kırmızılı beyazlı (hatta arada biraz siyahta olabilir) bir halıya ihtiyacım var ve bulamıyorum. Bakmadığım yer kalmadı. Köşe takımına aldığın halı çok güzel. Benzer bir halıyı nerde bulabilirim. Çok teşekkürler. Sevgiyle kal, hoşça kal ve en önemlisi huzurlu ve mutlu kal:79:
senin seçtiğin çok daha güzelmiş güle güle kullan..
Müthiş bir uyum. Çok beğendim. Renkler harika. Bu arada sana bir şey sormak istiyorum. Yazdığın cevaplara bakarken bir şey dikkatimi çekti. Shaggy halılar ile ilgili. Üç iplikten oluşması gerektiği gibi güzel bir bilgi vermişsin. Teşekkürler. Doğrusu hiç bilmediğim ve şüphe ettiğim bir konuydu. Bende almayı düşünüyordum ve neredeyse vazgeçmiştim. Ama şimdi yeniden düşünüyorum. Özel bir soru olacak belki ama cevaplarsan sevinirim. Cevaplamazsan da canın sağolsun. Halılarını nerden almıştın ve markası neydi? Yardımcı olursan sevinirim. Çünkü kırmızılı beyazlı (hatta arada biraz siyahta olabilir) bir halıya ihtiyacım var ve bulamıyorum. Bakmadığım yer kalmadı. Köşe takımına aldığın halı çok güzel. Benzer bir halıyı nerde bulabilirim. Çok teşekkürler. Sevgiyle kal, hoşça kal ve en önemlisi huzurlu ve mutlu kal:79:
biraz geç oldu ama görürsün cevabımı umarım. halımın markası festival canto halı. antibakteriyel. aşağıdada resmini ekliyorum. aynı m arka modelin senin istediğin gibi, kırmızı-beyaz ve siyah renklerde olanıda varmış. onuda buldum ekliyorum. [ATTACH=CONFIG]296953[/ATTACH]Eki Görüntüle 296952
Muhteşemsin. Çok ama çok teşekkürler lemlem07. Benim cevabımda biraz geç oldu ve geç bir teşekkür oldu ama kusuruma bakma artık. Çok beğendim. Değerlendireceğim bu halıyı
Hoşça kal.:79:
rica ederim ne demek, yardımcı olabildiysem ne mutlu. al o zaman sana bitane daha siyah beyaz ve kırmızının olduğu halı modeli göstereyim, bu da yine festival canto halı.. inşallah mağazasını buup inceleyebilirsin.. kolay gelsin.. Eki Görüntüle 301994
Canım çok teşekkür ederim. Bu halı da çok ama çok güzel. Dün anneme gösterdim. ZevklidirBunlar çok güzel
ama senin odana uymaz dedi
Kırmızısı daha çok olacakmış. Doğru aslında uyum açısından kırmızı yoğun halılar daha gösterecek odada kendini. Senin zevkine de güveniyorum. Rica etsem benim için böyle bir halı bakabilir misin? Mümkünse tabi. Seni yormak istemem. Vaktin olursa bi göz atsan
Muhteşem seçimler yapıyorsun. Valla şimdi evlenseydim seninki gibi mor bir takım ve halı alırdım. Copy+Paste
Sevgiye, huzurla kal:79:
aslında halıcıları bakmalısın, intden çok farklı kötü görünen halılar gerçekte çok güzel olabiliyor. birde çoğu halı markasnın int sitesindeki halı modelleri gerçek halı resimleri değilde modellerinin resimleri oluyor. en doğru kararı halıcıları gezerek bulacaksındır![]()
mor gerçekten harika bir renk ya halına da bayıldıgımı söylemek istiyorum güle güle oturun![]()
güle güle otur çok güzelmiş bende köşe koltuğu istiyorum ama nişanlım kiraya çıkacağız eşyalar zarar görür diyorr(