buda benim güzel evim

turuncuuuuu ev eşyalarında en sevdiğim renk ilerde evlendiğimde kesinlikle benim oturma odam ya turuncu yada pembe olucak bayıldım mutlumutlu oturun:)

öncelikle Allah mutluluk ve huzur versin en önemlisi bu..ama ben özellikle turuncu takımı ve bazı ayrıntıları pek sevmedim...turuncunun artık mobilyalarda demode olduğunu düşünüyorum..tabi bu benim fikrim..mutlu gözlerle bakınca her yer saray olur..:34:

öncelikle Allah mutluluk ve huzur versin en önemlisi bu..ama ben özellikle turuncu takımı ve bazı ayrıntıları pek sevmedim...turuncunun artık mobilyalarda demode olduğunu düşünüyorum..tabi bu benim fikrim..mutlu gözlerle bakınca her yer saray olur..:34:

aslında bende koltuk takımımı seçtikten sonra ne renk yapsak diye eşimle düşünüyoduk bende mor veya pembe düşünüyodum aslında kayınvaldem turuncu olsun koltuklar dedi bizde dedik okadar masraf yaptı kadın onun istediği olsun dedik ha memnunmuyum çok memnunum bu renktende gündüz gün ışığı vurunca okadar aydınlık oluyo ki oda içim açılıyo ewt moda belki geçmiş olabilir ama napalım artık ilerde eskidiğinde kılıfını değiştirirz...

sevimli, cıvıl cıvıl bir eviniz var güle güle huzurla oturun. Koridorlardaki stickerler olmasa daha iyi olurmuş. Ama seçim sizin tabii.

Back
X