• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri buda benim gelinliğimdi:)

ebushhh

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
2.071
4
316
Rusya
herkesten özendim valla ben evlendim çoktan ama gelinliğimi paylaşmak istedim işte buda benim gelinliğimdi:) birde dantelden cepkeni var yarım kollu oda boncuklu. omuzlarımın açık olmasını istememişti eşim. 1800 tl ye almıştım. fatihten
$DSC00265.jpg $DSC00266.jpg $DSC00267.jpg

Son düzenleme:
gelinliğin etek kısmı çok güzelmiş, aslında model hepten güzel de ben olsam göğsündeki ışıltılarını sökerdim:))

tabii ki sizin zevkiniz esas, mutluluklar dilerim:nazar:

yorum yapan herkese teşekkür ederim
gögüs kısmındaki taşların koltuk altına doğru olanları beni azıcık rahatsız etmişti ama telleri yumuşaktı kıvırmıştım bende. bu arada tokalarıda gelinliğin üzerindeki çiçeklerden.

teşekkür ederim tatlım aslında çok kararsız kalmıştım arkada solda sade bir gelinlik var onu denemiştim çok güzel durmuştu ama straplez giymek istemiyordum eşimde rahatsız oluyordu o modele cepken gitmeyeceği için bunu seçtim iyikide seçmişim. kiralık ile satılık arasında 200 tl oynuyordu bende alayım bari dedim. ama şimdi gelinlik dolapta çürüyor. sizler ne yapıyorsunuz gelinliklerinizi.

teşekkür ederim tatlım aslında çok kararsız kalmıştım arkada solda sade bir gelinlik var onu denemiştim çok güzel durmuştu ama straplez giymek istemiyordum eşimde rahatsız oluyordu o modele cepken gitmeyeceği için bunu seçtim iyikide seçmişim. kiralık ile satılık arasında 200 tl oynuyordu bende alayım bari dedim. ama şimdi gelinlik dolapta çürüyor. sizler ne yapıyorsunuz gelinliklerinizi.

her yıl dönümümde giyiyorum :))) biraz zorlama ile hala içine girebiliyorum :)))

Back