• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri buda benim gelinliğim fikirlerinizi bekliyorum..

swanlake

swan
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
29
1
86
Konya
merhaba arkadaşlar... benim düğünümde 8 ağustosta ve bu gelinliği diktiyorum. umarım beğenirsiniz. yorumlarınızı bekliyorum...a.sa.s
gelinliim2007model5.jpg

Güzel, zarif, hoşyerimseniben

Ama duvak kısmı daha farklı olabilirmiki acabaCADIARZU

ben begendim fakat hic parilti yok gelinlikte. oyle bisey ekletebilirsin. mesela ciceklerin ustune veya etrafina. daha hos durur bence.

çoook teşekkür ederim arkadaşlar. modelde çok net gözükmüyor ama tülü sade parlak olmayan bir tül yalnız çiçekleri çok çok uçuk bir pembe belli belirsiz gelinlikte kırık beyaz olunca çok hoş duruyor. ayrıca çiçekler gümüş taşlar ve incilerle süslü zarif ve hoş olucak inşaallah...

allah güle güle giymeyi nasip eder insallah.. simdiden mutluluklar

Güzel, zarif, hoşyerimseniben

Ama duvak kısmı daha farklı olabilirmiki acabaCADIARZU

ama duvak kenarları etek ve gogus kenarlarıyla cok guzel uyum içinde cokta guzel duruyor sankim yerimseniben
hayırlı olsun canım allah mutlu mesut etsin opuyorumnanaktan

Çok şık...Özellikle duvağına bayıldım... ıçinde kendini prensesler gibi hissedeceğine eminim. Şimdiden mutluluklar dilerim canımzemuszemusopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar... benim düğünümde 8 ağustosta ve bu gelinliği diktiyorum. umarım beğenirsiniz. yorumlarınızı bekliyorum...a.sa.s
gelinliim2007model5.jpg

Çok güzel. Zaten kendime gelinlik modeli bakarken internetten beğendiğim ve bilgisayarıma kaydettiğim modellerden biriydi ki; hala bilgisayarımdadır. O zaman da çok beğenmiştim.

Back