Buda benim evim kızlar....

ayckr

sağlıkla bekliyorum kuzumu..
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.434
36
dsc03464el3.jpg

dsc03466gk3.jpg

dsc03465ip0.jpg

dsc03464bm4.jpg

dsc03469rt8.jpg

dsc03467bp0.jpg

buda benim küçük.şirin sıcak evim nasıl sizce kızlar..........

Son düzenleyen: Moderatör:
evimizi bu yıl kurabildik.3 yıldır evliyiz.şırnaktaydık 2 yıl ve tayinimiz çıkıcak diye bekarlık eşyalarımızla idare ettik....

yatak odası biraz dağınıktı çekemedim.yarında onları eklerim

ayçacım çok şirin bir evin var;yorum yapmıştım ama hata oldu herhalde tekrar yazıyorum..bizde tayinzedelerdeniz.ama benim eşyaların yüzüne bakılmaz:KK43:izmirden gümüşhaneye 1 yıllıgına tasımayalım dedik.zaten dogumdan sonra inşallah yeni eşyalarıma kendi evime geççem.diger bölümlerini de bekliyorum:)

evimizi bu yıl kurabildik.3 yıldır evliyiz.şırnaktaydık 2 yıl ve tayinimiz çıkıcak diye bekarlık eşyalarımızla idare ettik....

Eviniz cok sirin, sıcak ve rahat gorunuyo. Allah agız tadıyla oturmak nasip etsin, benim gibi kendi evi olmasını cok isteyenlere de versin. :smiley-cool: 41 kere masallah. :nazar:

ayçacım çok şirin bir evin var;yorum yapmıştım ama hata oldu herhalde tekrar yazıyorum..bizde tayinzedelerdeniz.ama benim eşyaların yüzüne bakılmaz:KK43:izmirden gümüşhaneye 1 yıllıgına tasımayalım dedik.zaten dogumdan sonra inşallah yeni eşyalarıma kendi evime geççem.diger bölümlerini de bekliyorum:)

haklısın canımnakliyede mahfoluyor eşyalar.sağol yorumların için

aynı dilekleri bende sizler için diliyorum kızlar..bu kulübün bu özelliğini çok seviyorum..birbirimizi hiç tanımasak bile,en içten duygularla güzel dileklerde buluanabiliyoruz...sağolun

kücük yada büyük en rahat yer insanin kendi evi,
cok sirin güle güle huzurla otur canim.a.s.

sade ve huzur verıcı ınşaallah omur boyu hayırlı saglıklı huzur dolu yıllar sevdıklerınızle yaşarsınız

gerçekten çok sıcak döşenmiş çok şirin kutu gibi bir ev.allah sağlıcakla ağız tadıyla ve huzurla oturmayı nasip etsin arkadaşım a.s.

İyi günlerde oturursunuz inşallah. Sade dekorasyonlar hoş duruyor. Sevgiler...

evin çok güzelmiş:nazar:sende benim gibi otantik şeyleri seviyosun galiba,konyada bende 5 yıl oturdum,bende tayinciyim heeeepppp:çok üzgünüm:Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:nazar:

X