Kuzum indirim konusunda bilenmissin begendim ama pahaliya gelior kargo havale derken.
CK Euphoria 45 TL
Birde elimde Lancome Hypnose Senses var 40 ml. Onuda 35 TL'ye satıyorum
bunlarda şişe resimleri.
Eki Görüntüle 1064118
Eki Görüntüle 1064119
o minik parfüm testerlardan gelirse mutttlaka almak isterim
Guerlain L'INSTANT MAGIC ve Narciso Rodriguez For Her gelirse haberim olsun :)
Calvin Klein Euphoria duruyor son fiyat 40 TL
Lancome Hypnose Senses duruyor son fiyat 35 TL
Birde yeni gelen 3 ürünüm var.
Eki Görüntüle 1076664 Eki Görüntüle 1076665 Eki Görüntüle 1076666
Cüzdan:10 TL
Kazak:10 TL
Victoria's Secret Sensual Blush 250 ml body mist 30 TL
canım selam
eğer elinde kullanılmamış marka gözlük,ayakkabı yada çanta ,cüzdan varsa takas yapabilirim coco chanel ile..
bunun dışında kozmetiklerin harika :))bende de bir çogu var ve hiç ihtiyacım ypok kozmetiğe,hatta benimde bu konuda başlığım var :)) o yüzden sadece bahsettiğiim ürünlerin varsa görmeyi isterim
Marka çantalarım var ama onları ancak Salı veya Çarşamba gösterebilirim sana canım..Ne tür çanta istiyosun örneğini gösterirsen daha rahat yardımcı olurum.
sadece hoşuma gitmesi yeterli,çok farklı modelleri ruh halime göre kullanıyorum..seninkilerde görmeyi çok isterim.markaları ne sendekilerin ?
Guess vb markalardan var çantalarım canım.. Özellikle istedigin bir marka var mı bilmiyorm ama ..
bu sıralar Tiger of Sweeden favorim..ama guess de olursa fena olmaz :))
tamam canım ben salı veya çarşamba sana özel mesaj yoluyla çanta ve cüzdanları yollarım beğendiğini takas yaaprız
tamam canım bunun dışında seninde kozmetiklerin yeterince görünüyor ama yinede düşünürsen buradan benimkilerede bakabilirsin..uyarsa takas için bunlarıda konuşabiliriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=679562
Kızlarr almak isteyen yok mu
Duruyor canımCK parfm druyormu
CK parfm druyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?