Buda benim dükkan :)(Parfüm,Kıyafet,Makyaj Ürünleri)

Canim havale bu aksam 5 ten sonra yapildi sabah hesabina bakarsin 9 dan sonra gecmis olur.

Poffff yanlis oldu.bluemel e gitti b8ldiri tuh :)
Afterdarkmion hangi parfumu ekleyecksin cnm:)

Canim havale bu aksam 5 ten sonra yapildi sabah hesabina bakarsin 9 dan sonra gecmis olur.

Canım ben bunu görmemişim hesabıma da akşam bakmıştım yatmayınca herhalde yarın yatıracak diye eşyalarını hazırlamadım. Hemen hazırlayıp
kargoya yetiştirmeye çalışacağım tatlıım..

Pm yoluyla da dediğim gibi belli değil canım,
hepimize sürpriz olacak

P.S: Bu arada Loreal True Match Minerals Pudra ve Loreal Rimel unfortunately için ayırtılmıştır.

Son düzenleme:

Canım ben bunu görmemişim hesabıma da akşam bakmıştım yatmayınca herhalde yarın yatıracak diye eşyalarını hazırlamadım. Hemen hazırlayıp
kargoya yetiştirmeye çalışacağım tatlıım..

Pm yoluyla da dediğim gibi belli değil canım,
hepimize sürpriz olacak

P.S: Bu arada Loreal True Match Minerals Pudra ve Loreal Rimel unfortunately için ayırtılmıştır.

Bu ürünler satılmıştır bilginizee

Tamam canim acelesi yok:)

Kızlar elimde kullanmadığım 50 Ml Calvin Klein Euphoria parfümüm var. 45 TL'ye satıyorum.
İlgilenler yazsın acil isteyen olursa foto eklerim.

Canım calvin'i ssoruyorsan 50 ml kadar var içinde parfüm.. Yani bende ilk başta ne kadar kaldı anlamamıştım ama dikine doğru çevirdim baktım yarısı duruyor.

canım onda güzel bi indirim yap bana baya güzel olsun çok istiyorum ama nakit sıkıntısı içindeyimm ama cidden çok istiyorum yeni aldımm zaten senden biliyosnn

canım onda güzel bi indirim yap bana baya güzel olsun çok istiyorum ama nakit sıkıntısı içindeyimm ama cidden çok istiyorum yeni aldımm zaten senden biliyosnn

Canım bende nakit sıkıntısındayım o yüzden satıyorum bu ikisini yoksa satmayacaktım. Pek kullanmıyorum ama hep bir köşede dursunlar istiyordum.
o yüzden fiyatını pek düşüremem. en az 40 olur yani

Ürünler hala satıştadırr.. Bunlara ek olarak The balm sexy mama pudra da satıştadır. Fiyatı 10 TL
çok az kullanıldı..

Meleğim bunlar duruyor mu bide guzellik yapsa?

Eklentiler

• $Screenshot_2014-04-13-23-52-26.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $Screenshot_2014-04-13-23-51-52.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $Screenshot_2014-04-13-23-48-02.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 64
Meleğim bunlar duruyor mu bide guzellik yapsa?

Hepsi duruyor canım.Özelden konuşuruz bunları şuan toplamları ne kadar ediyor bilmiyorum ama zaten en fazla 10 Tl onlar.. öyle hatırlıyorum.

EDİT: Toplam 30 tl ediyormuş hesapladım şimdi, malesef 80 liranın altındaki alışverişlerde indirim yapmıyorum canım benim..
4 parça ürün zaten 25 tl olursa bana zarar olur fiyatlarım zaten aşırı düşük :)
Almak istersen özel mesaj ile adresini yazarsın konuşuruz

Son düzenleme:

Kuzum indirim konusunda bilenmissin begendim ama pahaliya gelior kargo havale derken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…