• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim dükkan :)(Parfüm,Kıyafet,Makyaj Ürünleri)

Kuzum indirim konusunda bilenmissin begendim ama pahaliya gelior kargo havale derken.:54:

Canım kargo parasında yapabilecek bir şeyim yok malesef ki onuda ödersem kazancım olmaz.:9:
4 parça ürünü 30 tl'ye başka yerde bulman zor bence o açıdan bakmak lazım biraz da : )
Şahsen burdaki en ucuz konulardan biri olduğumu düşünüyorum.
O pantolonu sezonda 50'ye almıştım ve 1-2 kez giydim 10'a satıyorum
Üstler desen hiç giymedim 5 tl..
BB kremide azcık kullandım oda 10 lira.
Yani hepsi aşırı ucuz. Bunlarda indirim yapmam imkansız tatlım.:26:
Daha önce iki bayan benden 80 lira üzeri alışveriş yaptılar bir tek onlarda indirim yaptım.

Son düzenleme:
o minik parfüm testerlardan gelirse mutttlaka almak isterim :12:
Guerlain L'INSTANT MAGIC ve Narciso Rodriguez For Her gelirse haberim olsun :)

Son düzenleme:
Hangi parfumler duruyor ve son fiyat nedir

Calvin Klein Euphoria duruyor son fiyat 40 TL
Lancome Hypnose Senses duruyor son fiyat 35 TL

Birde yeni gelen 3 ürünüm var.

$IMG_9046.jpg $IMG_9048.png $IMG_9051.jpg
Cüzdan:10 TL
Kazak:10 TL
Victoria's Secret Sensual Blush 250 ml body mist 30 TL

o minik parfüm testerlardan gelirse mutttlaka almak isterim :12:
Guerlain L'INSTANT MAGIC ve Narciso Rodriguez For Her gelirse haberim olsun :)

Guerlain bir daha elime gelir mi bilemem canım..Elime tester geçerse mutlaka bilgilendiririm.. Nisan sonu ekleyeceğim parfümleri de takip edebilirsin..

NOT:Kızlar bu haftaya şehir dışına çıkacağım o yüzden sipariş vermek isteyenler en geç Pazar gününe kadar ulaşırsa iyi olur yoksa ayın 28'ini beklemek zorunda kalırsınız : )

Son düzenleme:
Son düzenleme:
canım selam

eğer elinde kullanılmamış marka gözlük,ayakkabı yada çanta ,cüzdan varsa takas yapabilirim coco chanel ile..

bunun dışında kozmetiklerin harika :))bende de bir çogu var ve hiç ihtiyacım ypok kozmetiğe,hatta benimde bu konuda başlığım var :)) o yüzden sadece bahsettiğiim ürünlerin varsa görmeyi isterim

canım selam

eğer elinde kullanılmamış marka gözlük,ayakkabı yada çanta ,cüzdan varsa takas yapabilirim coco chanel ile..

bunun dışında kozmetiklerin harika :))bende de bir çogu var ve hiç ihtiyacım ypok kozmetiğe,hatta benimde bu konuda başlığım var :)) o yüzden sadece bahsettiğiim ürünlerin varsa görmeyi isterim

Marka çantalarım var ama onları ancak Salı veya Çarşamba gösterebilirim sana canım..Ne tür çanta istiyosun örneğini gösterirsen daha rahat yardımcı olurum.

Marka çantalarım var ama onları ancak Salı veya Çarşamba gösterebilirim sana canım..Ne tür çanta istiyosun örneğini gösterirsen daha rahat yardımcı olurum.

sadece hoşuma gitmesi yeterli,çok farklı modelleri ruh halime göre kullanıyorum..seninkilerde görmeyi çok isterim.markaları ne sendekilerin ?

sadece hoşuma gitmesi yeterli,çok farklı modelleri ruh halime göre kullanıyorum..seninkilerde görmeyi çok isterim.markaları ne sendekilerin ?

Guess vb markalardan var çantalarım canım.. Özellikle istedigin bir marka var mı bilmiyorm ama ..

Back