• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim dükkan :)(Parfüm,Kıyafet,Makyaj Ürünleri)

Canım benim çok yakın akrabam parfümeride çalışıyor o göndermişti bana :)
Kullanmadıklarımı satıyorum böyle
.

ay ne güzel.bi yakın akraba eş dost bulamadım kendime parfümeride çalışan.yakında ben gidip iş isticem adamlardan:) sırf yeni kokular deneyebilmek için.

Sayfamı takip edebilirsin canım, uygun fiyata bir sürü parfüm ekliyorum :12:
Şimdilik satıldılar hepsi ama yenilerini de ekleyeceğim mutlaka.

Canim havale bu aksam 5 ten sonra yapildi sabah hesabina bakarsin 9 dan sonra gecmis olur.

Poffff yanlis oldu.bluemel e gitti b8ldiri tuh :)
Afterdarkmion hangi parfumu ekleyecksin cnm:)

Canim havale bu aksam 5 ten sonra yapildi sabah hesabina bakarsin 9 dan sonra gecmis olur.

Canım ben bunu görmemişim hesabıma da akşam bakmıştım yatmayınca herhalde yarın yatıracak diye eşyalarını hazırlamadım. Hemen hazırlayıp
kargoya yetiştirmeye çalışacağım tatlıım..

Pm yoluyla da dediğim gibi belli değil canım,
hepimize sürpriz olacak :12:

P.S: Bu arada Loreal True Match Minerals Pudra ve Loreal Rimel unfortunately için ayırtılmıştır.

Son düzenleme:

Canım ben bunu görmemişim hesabıma da akşam bakmıştım yatmayınca herhalde yarın yatıracak diye eşyalarını hazırlamadım. Hemen hazırlayıp

P.S: Bu arada Loreal True Match Minerals Pudra ve Loreal Rimel unfortunately için ayırtılmıştır.

Bunlarda elbiselerim. Tanesi 5 TL

Kurukafalı olan S bedendir sadece 1 kez giydim onuda. Mini bir elbisedir.
Eki Görüntüle 1009163

Siyah yakaları altın rengi zımba süslü olan elbise M beden giyen birine uygundur. Çok mini değil boya göre diz üstü veya diz hizasında değişebilir.
Eki Görüntüle 1009161

Merhaba hanımlar 2 adet yeni ürünüm var. Size onları tanıtmak için geldim.

1.ÜRÜN: D&P den aldığım Gucci Rush kokusu. 100 ml almıştım fakat artık açık parfüm kullanmadığımdan dolayı satıyorum. D&P 100 ml parfüm 23 tl gibi bir fiyata satılırken ben size 85-80 mllik bu parfümü 5 TL'ye veriyorum.
Eki Görüntüle 1010161

2.ÜRÜN: Paco Rabanne'nin meşhur parfümü Lady Million EDP. Tamamen orjinaldir. Normalde 80 ml parfüm fakat ben kullandım 35-30 ml civarında kaldı içinde ürün. İnternetten fiyatlarını araştırdım ve 50 mllik olanını bile mizu gibi ucuz parfüm satan siteler 170 tlden başladığını görerekten yine size en uygun fiyata vermeye çalıştım. 55 TL'ye satıyorum.
Eki Görüntüle 1010163

Buda Stradivariustan aldığım lacivert değişik tarzda bir pantolon. Kumaşı çok hoşunuza gidebilir.
Derimsi gibi duruyor ama değil parlak hafif çok güzel.
Yine aynı dar paça olmaması sebebinden satıyorum.
Fiyat:10 TL
Eki Görüntüle 1036732
Son olarak Neutrogena Norveç Böğürtlenli Vücut Kremi
Bunuda annem almıştı ama çook kremim var ve kullanamıyorum.
Sadece 1 kez kullandım dopdolu duruyor.
5 TL[/FONT]
Eki Görüntüle 1049495

Bu ürünler satılmıştır bilginizee :16:

Tamam canim acelesi yok:)

Kızlar elimde kullanmadığım 50 Ml Calvin Klein Euphoria parfümüm var. 45 TL'ye satıyorum.
İlgilenler yazsın acil isteyen olursa foto eklerim.

çıkmak üzereyimm :)

Canım çok özür dilerim görmedim fotografı bu.
Normal CK Euphoria şişesi işte :12:
Birde elimde Lancome Hypnose var 40 ml. Onuda 35 TL'ye satıyorum

bunlarda şişe resimleri.
$oQzam7.png
$lYz8DE.png

Canım calvin'i ssoruyorsan 50 ml kadar var içinde parfüm.. Yani bende ilk başta ne kadar kaldı anlamamıştım ama dikine doğru çevirdim baktım yarısı duruyor. :12:

canım onda güzel bi indirim yap bana baya güzel olsun çok istiyorum ama nakit sıkıntısı içindeyimm ama cidden çok istiyorum yeni aldımm zaten senden biliyosnn :D :16::17::14:

canım onda güzel bi indirim yap bana baya güzel olsun çok istiyorum ama nakit sıkıntısı içindeyimm ama cidden çok istiyorum yeni aldımm zaten senden biliyosnn :D :16::17::14:

Canım bende nakit sıkıntısındayım o yüzden satıyorum bu ikisini yoksa satmayacaktım. Pek kullanmıyorum ama hep bir köşede dursunlar istiyordum.
o yüzden fiyatını pek düşüremem.:14: en az 40 olur yani

Lancome Ruj. Bordumsu bir ruj ama alt rengi mor gibi. Simli biraz.
Bana annem vermişti ama kullanmıyorum bu rengi o yüzden satıyorum.
Neredeyse hiç kullanılmadı. Bu fiyata hiçbir yerde bulamazsınız.
20 TL

Eki Görüntüle 1049481

Estee Lauder Ruj buda kahvemsi ama kırmızı alt tonlu.. Simli bir ruj yine.
Doğal duruyor.
15 TL
Eki Görüntüle 1049483

Oriflame pembe ruj. Tatlı bir pembe toz pembe gibi.
Birkaç kez kullandım ama artık farklı renkler hoşuma gidiyor.
5 TL
Eki Görüntüle 1049484

Ürünler hala satıştadırr.. Bunlara ek olarak The balm sexy mama pudra da satıştadır. Fiyatı 10 TL
çok az kullanıldı..

Meleğim bunlar duruyor mu bide guzellik yapsa?

Eklentiler

• $Screenshot_2014-04-13-23-52-26.jpg
    $Screenshot_2014-04-13-23-52-26.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $Screenshot_2014-04-13-23-51-52.jpg
    $Screenshot_2014-04-13-23-51-52.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $Screenshot_2014-04-13-23-48-02.jpg
    $Screenshot_2014-04-13-23-48-02.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 64
Meleğim bunlar duruyor mu bide guzellik yapsa?

Hepsi duruyor canım.Özelden konuşuruz bunları şuan toplamları ne kadar ediyor bilmiyorum ama zaten en fazla 10 Tl onlar.. öyle hatırlıyorum.

EDİT: Toplam 30 tl ediyormuş hesapladım şimdi, malesef 80 liranın altındaki alışverişlerde indirim yapmıyorum canım benim..
4 parça ürün zaten 25 tl olursa bana zarar olur fiyatlarım zaten aşırı düşük :)
Almak istersen özel mesaj ile adresini yazarsın konuşuruz

Son düzenleme:
Hepsi duruyor canım.Özelden konuşuruz bunları şuan toplamları ne kadar ediyor bilmiyorum ama zaten en fazla 10 Tl onlar.. öyle hatırlıyorum.

EDİT: Toplam 30 tl ediyormuş hesapladım şimdi, malesef 80 liranın altındaki alışverişlerde indirim yapmıyorum canım benim..
4 parça ürün zaten 25 tl olursa bana zarar olur fiyatlarım zaten aşırı düşük :)
Almak istersen özel mesaj ile adresini yazarsın konuşuruz

Kuzum indirim konusunda bilenmissin begendim ama pahaliya gelior kargo havale derken.:54:

Back