Buda benim dükkan :)(Parfüm,Kıyafet,Makyaj Ürünleri)

canım rımel satıldımı.birde toz pudra duruyormu hiç denemedim yüzde nasıl duruyor

Rimel satılmadı hala kullanmadım duruyor öyle canım.
Toz pudra çok güzel kapatıyor pürüzsüz oluyor insanın yüzü.. Eğer ten rengin buğdaysa tam olur canım

o zaman kalsın canm zaten 100ml 110 lira kargo dahil buldum

sen bilirsin canım 110 lira ile 40 lira arasında uçurum farkı var.. 50 ml olanınıda 40 liraya hiçbir yerde bulamazsın zaten : )
adı duyulmuş orjinal parfümüde 30 liraya satcak halimiz yok

sen bilirsin canım 110 lira ile 40 lira arasında uçurum farkı var.. 50 ml olanınıda 40 liraya hiçbir yerde bulamazsın zaten : )
adı duyulmuş orjinal parfümüde 30 liraya satcak halimiz yok

Adı duyulmuş olabilir arkadaşım kullanılmış birşey sonuçta git götür bakalım açtığım parfümümü satıcam diye kim alıyor :::):) hayrlı işleerrr

Adı duyulmuş olabilir arkadaşım kullanılmış birşey sonuçta git götür bakalım açtığım parfümümü satıcam diye kim alıyor :::):) hayrlı işleerrr

Şuana kadar açtığım parfümlerin hepsi satıldı canım önceki sayfalara bakabilirsin hiçbirinden de şikayet almadım. Aksine hediyeli ve temiz yolladığımdan iltifat bile aldım.
Senin dediğin 100 ml 110 lira oluyor.. benimki 50 ml 40 liraya satılıyor.. sattıgım fiyattan 100 ml hesaplasan bile 40+40tan 80 yapıyor her türlü benimki daha ucuz zaten.
Sıfır ürün kompleksiniz varsa bit pazarında ne işiniz var komiksiniz.

Son düzenleme:
allık arıyorum elinizde varsa görmek isterim
diğer kozmetklerinize baktığım kadarıyla benzer şeyler kullanıyoruzda

allık arıyorum elinizde varsa görmek isterim
diğer kozmetklerinize baktığım kadarıyla benzer şeyler kullanıyoruzda

Canım şuan yurtta kalıyorum elimde kullanmadığım bir tek bu var Body Shop kahve- turuncu tonlarda. Pembe tonlarda falan istiyorsan onlar evimde..
Çarşamba ekleyebilirim ancak resimlerini.

güncell arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…