Buda Benim Çeyizim :) ♥♥♥♥♥♥

güle güle kullanın hepsi çok şık da, çay seti, kahvaltı seti, 2 günlük yemek takımı, 1 misafirlik yemek takımı falan çok değilmi ki? yani koycak yer bulamaz insan onları :)

güle güle kullanın hepsi çok şık da, çay seti, kahvaltı seti, 2 günlük yemek takımı, 1 misafirlik yemek takımı falan çok değilmi ki? yani koycak yer bulamaz insan onları :)
güle güle aşkla kullan hepsi çok güzel
Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun :)
Ya ama herkes çok diyince bende tereddütde kaldım :) Fazla gelirse ihtiyacı olana veririm artık napalım :)

Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun :)
Ya ama herkes çok diyince bende tereddütde kaldım :) Fazla gelirse ihtiyacı olana veririm artık napalım :)
yok bende aynı hatayı yaptım ıncık cıncık heryer eşya oldu şimdi dolaplar almıyo, poşetleyip kullanılmayan odaya koyduğum ama yazık para veriliyo sonuçta. bide 2 sene oldu evleneli herşeyden sıkıldım yenisi almak istiyorum :)))

Evet haklısınız bende israf olmasın herşeyden bitane alcam dedim ama öyle olmadı malesef:) Herkes bişey söylüyo yetmez bitane daha bitane daha diyolar .Kahvaltı takımı bile almıycakdım ben teyzem hediye aldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…