- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 34
- Konu Sahibi butterfly15
güle güle aşkla kullan hepsi çok güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullanın hepsi çok şık da, çay seti, kahvaltı seti, 2 günlük yemek takımı, 1 misafirlik yemek takımı falan çok değilmi ki? yani koycak yer bulamaz insan onları :)
Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun :)güle güle aşkla kullan hepsi çok güzel
yok bende aynı hatayı yaptım ıncık cıncık heryer eşya oldu şimdi dolaplar almıyo, poşetleyip kullanılmayan odaya koyduğum ama yazık para veriliyo sonuçta. bide 2 sene oldu evleneli herşeyden sıkıldım yenisi almak istiyorum :)))Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun :)
Ya ama herkes çok diyince bende tereddütde kaldım :) Fazla gelirse ihtiyacı olana veririm artık napalım :)
Evet haklısınız bende israf olmasın herşeyden bitane alcam dedim ama öyle olmadı malesef:) Herkes bişey söylüyo yetmez bitane daha bitane daha diyolar .Kahvaltı takımı bile almıycakdım ben teyzem hediye aldı:)yok bende aynı hatayı yaptım ıncık cıncık heryer eşya oldu şimdi dolaplar almıyo, poşetleyip kullanılmayan odaya koyduğum ama yazık para veriliyo sonuçta. bide 2 sene oldu evleneli herşeyden sıkıldım yenisi almak istiyorum :)))
bence çok değil bende misafir takımını 12 günlük takımınıda 12 aldım.Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun :)
Ya ama herkes çok diyince bende tereddütde kaldım :) Fazla gelirse ihtiyacı olana veririm artık napalım :)
Pişman olmadınız değilmi 12 aldığınızabence çok değil bende misafir takımını 12 günlük takımınıda 12 aldım.
daha evlenmedim ekimde inş düğünüm ama yok ben aldığıma pişman olmadım. öyle arkadaslar gelince misafiri çıkarmam diye düşünüyorum sonuçta makinada olur yıkanmamıs olur.Pişman olmadınız değilmi 12 aldığınıza
Evet oda var sürekli bulaşık yıkanmaz .Allah tamamına erdirsin inşallah :)daha evlenmedim ekimde inş düğünüm ama yok ben aldığıma pişman olmadım. öyle arkadaslar gelince misafiri çıkarmam diye düşünüyorum sonuçta makinada olur yıkanmamıs olur.
amin inş canım hepimizeEvet oda var sürekli bulaşık yıkanmaz .Allah tamamına erdirsin inşallah :)