Buda benim bosanma hikayem. Üzgünüm destek bekliyorum.

Salak adam millet bulamaz bu da en guzel anlarini kaciriyor çocugunun..
Madem durumun iyi surunsede donme davandan resimmis msjmis gonderme de
Zaten umrunda degil onun donecegini pisman olacagini sanmam. Ailesinin yanina tayin aldi. Bekar adam gibi yasiyor.

Bir baba bir koca bunu nasıl yapabiliyor yaaa insan çocuğunu düşünür kendi canından çok üzüldüm ALlah yardımcın olsun biran önce kurtulursun inşallah bu vicdansızdan

Bir baba bir koca bunu nasıl yapabiliyor yaaa insan çocuğunu düşünür kendi canından çok üzüldüm ALlah yardımcın olsun biran önce kurtulursun inşallah bu vicdansızdan
Amin. Herseyi gectim bu kadar mutsuzdu madem niye cocuk yapti. Bide nasil seviyorum oglumu diyebiliyor anlayamiyorum.

Allah yardimcin olsun. Yasadim zor oluyor. Insanlarda onlara inaniyor.
İnansınlar boşver vicdanım çok rahat çünkü çok uğraştım düzelteyim diye dahada sarpa sardı Allah biliyor kalbimden geçenleri gerisi boş.Hakkında kötü düşüneninde daha beteri başlarına gelir boşver.Seninde için rahat olsun hiç bir anne son raddeye gelmedikçe yuvasını dağıtmaz.Kim ne derse desin yaşadıklarımızı bir bizler biliyoruz.

Siz dogum icin ailenizin yanina gittiginizde ne sebepten kavga ettiniz? Nasil birseydi ki dogum esnasinda ve sonrasinda sizi bir yabanci gibi yalniz birakabiliyor? Insan dusmani olsa bunlari yapmaz oyle bir durumda. Icinde kurmakla olacak is degil. Bence baska bir sebebi var, size sunduklari bahane sadece. Ya da siz buraya herseyi yazmadiniz. Yoksa eksik birseyler var yani. Oturmuyor yerine parcalar.

Ya ben cok kotu oldum....ne olursa olsun ya....
O cocuk birlikte yapildi....
desteksiz birakilir mi...????
Insan vurgun yemis gibi hisseder

Ben biraktiktan 3 hafta sonra gormeye geldi. Evde yatili misafirler vardi surekli surat asti rahat edemedim dedi gitti. Rahat edemicegi bi ortam yoktu. 4 gun tatili vardi 2 gun kaldi. Aradi kirildigimdan acmadim. Babami aramis. Aradim. Bana aile baglarimi koparmaya calisiyorsun dedi. O an sinirlendim kapadim ondan sonra aramadi. Ben dogum yapacagim sira annesigili almaya gidecekmis. Sancim tutarsa dedim taksiyle gidersin baban goturur dedi bana. Kavga boyle basladi.

Ben olsam, taksiyle gidersin diyen adama, cocugun yuzunu dahi gostermezdim. Sen niye fotosunu yolliyorsun ki cocugun? Bosver sen o adami. Bosan, yoluna bak. O pisman olacak sen degil. Cocugunu da gosterme. Ondan baba olmaz cunku. Zaten haketmemis ki babaligi. O cocugu karna koymakla baba olacagini mi saniyor o dangalak. Cani cehenneme. Valla biz bile burda sinirleniyoruz.

Zaten gormek istemiyor. Ben oglum ilerde babami gormek istiyorum derse diye yapiyorum. Babasiz olmasin diye ama adamin buna gonlu yokmus. Isin komik yani herseyin en iyisini aldik beraber heyecanliydik. Nasil bu hale geldi bilmiyorum.

Canım benim çok üzüldüm. Yani kanlı bıçaklı boşanmış bile olsanız, sen onun çocuğunun annesisin.
Hastanede birkere yanına gelmesi, destek olması, bebeği ile ilgilenmesi lazım. İnsan değilmiş yazık yaa. Çok şükür ailen desteğin canını sıkma artık. Önüne bak. Bebeğini de alamaz. Kolay değil öyle ahkam kesmek. Başkalarının dolduruşuna gelen insan bu kadar canilik yapamaz.
metal canım senin de durumunu bir kere okumuştm. çok üzüldüm.

Allah herşeyi görüyor. Yardımcınız olsun kızlar.

Bazen bunları okuyunca ben de çok karamsarlaşıyorum. En mutlu anımda bile yarın ne olacak korkusu olmaya başladı. Allah kimseye yaşatmasın

Ben destek deyil köstek gördüm. Bu yuzden sütüm az geldi benim. Ben bebegime mi uzuleyim yoksa olanlara mi bilemedim. Küvezdeydi oglum o kadar acizdim ki. Doya doya goremedim bile 1 hafta boyunca. Yalvar yakar goruyordum oglumu. O ise arkasina bile bakmadan birakti gitti bizi. 1 kez olsun aramadi oglumu. Nasil oldu diye.

Bir insanda önce merhamet olacak canım. Boşver takma. Allaha bırak. Şimdi merhamet etmeyen yaşlandığında ne yapardı kim bilir. Oğlun nasıl iyimi şimdi?

Bir insanda önce merhamet olacak canım. Boşver takma. Allaha bırak. Şimdi merhamet etmeyen yaşlandığında ne yapardı kim bilir. Oğlun nasıl iyimi şimdi?
Cok sukur saglikli bir sorun yok. Cokta akilli uzmuyor beni. Allah sanada saglikli sihatli bebegini kucagina almayi nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…