buda benim 1 aylık berbat burnum :(

Moskov yani anlayamadım bana risk al devlete git mi diyosun parana kıy mı diyosun? :26:
Moskov a katılan katılmayan var mıdır?

hayır risk al demiyorum canım çok iyi araştır diyorum . illaki pahalı doktorlar iyi diye birşey yok mesela bülent cihantimur 3 arkadaşıma yaptı üçüde kötü ya biri yamuk birinin o kadar kazımışki sırtı yok biride o kadar kalkık ki anlatamam oda çok ünlü ve deli paralar alıyor ama kişiye öre işte olmadımı olmuyor onunda mükemmel yaptığı fotolar var mesela çok beğendiklerimde oldu. demek istediğim kader kısmet bu işler devlette olup çok beğendiğim kişilerde oldu ben öle bi haldeyim ki yolda hemen anlarım estetikli birini sorarım doktorun kim diye ordan biliyorum :)

benim bir arkadaş devlette oldu 1000 tl verdi çok güzel burnu dediğim gibi kesinlikle kısmet bu işler

Üzülmemeye çalış, yalnız değilsin. Benim de istediğim gibi olmadı burnum. ama benim hatam doktoruma tam anlatmadım ne istediğimi. Doktorum iyi de yaptı aslında, doğal oldu burnum ama insan hep daha iyisini daha güzelini istiyor. Ben de burun ucuna bir müdahale daha istiyorum, hep birlikte bekleyeceğiz artık. Benim 1,5 ay oldu.

ya doktorumda çok kızıyor daha %10 iyileştim şiş bu haline bakıp üzülme gerçekten güzel oldu korkma diyo ama insan görmeden inanamıyoki bekleyip görücez mecbur

sende eklermisin burun fotolarını merak ettim

Hep birlikte sabırla beklicez canım. bakarsın revizyona gerek kalmaz.
İnşallah canım simdilik bir sorunum yok yamuklugu da şişliğr veriyorm bakalım hep beraber birbirimzdeki gelişmeleri takip edelim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayır risk al demiyorum canım çok iyi araştır diyorum . illaki pahalı doktorlar iyi diye birşey yok mesela bülent cihantimur 3 arkadaşıma yaptı üçüde kötü ya biri yamuk birinin o kadar kazımışki sırtı yok biride o kadar kalkık ki anlatamam oda çok ünlü ve deli paralar alıyor ama kişiye öre işte olmadımı olmuyor onunda mükemmel yaptığı fotolar var mesela çok beğendiklerimde oldu. demek istediğim kader kısmet bu işler devlette olup çok beğendiğim kişilerde oldu ben öle bi haldeyim ki yolda hemen anlarım estetikli birini sorarım doktorun kim diye ordan biliyorum :)

benim bir arkadaş devlette oldu 1000 tl verdi çok güzel burnu dediğim gibi kesinlikle kısmet bu işler

ya doktorumda çok kızıyor daha %10 iyileştim şiş bu haline bakıp üzülme gerçekten güzel oldu korkma diyo ama insan görmeden inanamıyoki bekleyip görücez mecbur

sende eklermisin burun fotolarını merak ettim
aaaaa demekki burun amelıyatı sadece bünye ve sansla alakalı kızlar.bulent cıhan tımuru bende tanıyorum ünlü doktor tv ye bıle çıkıo..

aaaaa demekki burun amelıyatı sadece bünye ve sansla alakalı kızlar.bulent cıhan tımuru bende tanıyorum ünlü doktor tv ye bıle çıkıo..

evet kesinlikle öyle o yüzden diyorum gerçekten çok sıkıntılı bir burun değilse ve pskolojik olarak çok rhatsız etmiyorsa aman hiç bulaşma ama illa yapıcam diyorsanda dediğim gibi bence bu işler kısmet güzel araştır

Bende de bariz yamukluk var sağ sol profiller farklı ama bana doktor illa sistir demedi dikiş sol burun ucunda dikiş çözülmesi olabilir iki üç ay bekleyelim sonra ufak bi düzeltme yaparız dedi lokal de olabilir dedi o an çok pis sovesim geldi iki. de yumruk cakasim.sol burun kanadı daha düşük benim.kara bahtim kör talihimmm.sana en azından illa sistir diyo ::)ayy sinirlerim bozuldu

evet kesinlikle öyle o yüzden diyorum gerçekten çok sıkıntılı bir burun değilse ve pskolojik olarak çok rhatsız etmiyorsa aman hiç bulaşma ama illa yapıcam diyorsanda dediğim gibi bence bu işler kısmet güzel araştır

Moskov baştan sona kadar katılıyorum kesinlikle sağlığı etkileyen birşey yoksa olunmamalı çünkü ne yazık ki şans kader ki en son yaratılan burun olduğu için çok zor bi bölge ki bide yüzün tam ortası ben ilkokulda öğrendim burnumun kırık olduğunu ve o zamandan beri zamandan beri ameliyat olmayı bekliyordum böyle olacağını bilseydim beklemezdim eskiden sadece sol tarafini kullanırdım yüzümün şimdi her iki tarafınıda kullanamıyorum ve öndende yamuk gözükmeye başladı 1 2 aydır 😕

Yok ya ben bir kere yapıp üzerine revizyona çağıran doktora güvenmiyorum. Para göz bnce onlar. Bu işi yapan bi kerede müthiş yapıyor. Ben şuan emre ilhan ı veya güncel öztürkü düşünüyorum. Emre ilhan kbb uzmanı ama kafayı en iyi burnu nasıl yaparımla bozmuş olup harika bi doktor olduğunu aöylüyorlarki fotolara ins baktığımda hepsi birbirinden güzel güncel öztürkte adam heykel yapıo onada ıns bakabilirsin onunkilerde harika ve estetetik canavarı diolar bilmiyorum düzelmezse ikisinden biri olucak ama pahalı adamlar

ne kadara yapıyolar cnm bilgin warmı

Moskov baştan sona kadar katılıyorum kesinlikle sağlığı etkileyen birşey yoksa olunmamalı çünkü ne yazık ki şans kader ki en son yaratılan burun olduğu için çok zor bi bölge ki bide yüzün tam ortası ben ilkokulda öğrendim burnumun kırık olduğunu ve o zamandan beri zamandan beri ameliyat olmayı bekliyordum böyle olacağını bilseydim beklemezdim eskiden sadece sol tarafini kullanırdım yüzümün şimdi her iki tarafınıda kullanamıyorum ve öndende yamuk gözükmeye başladı 1 2 aydır 😕

Ne kadar olmuştu sen ameliyat olalı nasıl olsa bende düzelttiricem beraber doktor buluruz :)

İlk deda yapılacak burunsa 7000 revizyonsa 12000 den başlıo fiyatları canım

ya ben yeni arastrıyorum nu konuyu rewizyon ne demek eskden amelyat olup begenmeyenler için 2. ameliyatmı we ben kendim için diil erkk kardeşim için araştrıyorum 15 yaşlarında darbe aldğı için biraz yamulma oldu we biraz büyük o yaptrmak istiyor erkk için hangi doktoru önerirsin cnm

ya ben yeni arastrıyorum nu konuyu rewizyon ne demek eskden amelyat olup begenmeyenler için 2. ameliyatmı we ben kendim için diil erkk kardeşim için araştrıyorum 15 yaşlarında darbe aldğı için biraz yamulma oldu we biraz büyük o yaptrmak istiyor erkk için hangi doktoru önerirsin cnm

revizyon 2-3-4... vs diye gidiyor allah herkese birincide en iyisine sahip olma şansı versin inş :)

emre ilhan ve bahadır baykalın erkek hastalrının fotolarıda çok iyi çok güzel burunlar yapmış onlara bakabilirsin

Eki Görüntüle 1154368
Eki Görüntüle 1154369

Önce sonra gibi olsun :))

eğer 1. senin orijinal burnun ise şu anki hali bence gayet iyi duruyor.
burun işte bu çok kemerli, çok yamuk, çok büyük olmadıkça ne sorun yaratabilir ki.
içinde pek hoş olmayan şeyler var sonuçta :KK52:
bence hiç sıkıntı yapma, kötü görünen bir durum yok kesinlikle.

canım sen çok fazla ve yok yere panik yapmışsın. arkadaşlarda yangına körükle gitmiş. inanır mısın burnun o kadar tatlı ki olmuş ki. minicik. ucundaa şişlik var oda normal daha yeni ameliyat olmuşsun. ya ameliyat bu kolay bir şey değil ki hemen iyileşsin. kemik kırılıyo o kadar. burnun kendine gelmesi lazım. ama çok ciddiyim ben burnunu çok beğendim . hem doğal hem yüzüne yakışmış. sakın ellettirme bi daha . bu sefer gerçekten kötü olur . hadi uzun ömürler burnunla. :nazar:

E ben gayet begendim burnunu :) ameliyat sonrası psikolojiyle biraz fazla mi olumsuz düşünüyorsun acaba ? Gayet de dogal duruyor sisi de inmis biraz,şahsi fikrim bir daha ameliyata gerek yok bence zaman da gösterir bunu zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sen çok fazla ve yok yere panik yapmışsın. arkadaşlarda yangına körükle gitmiş. inanır mısın burnun o kadar tatlı ki olmuş ki. minicik. ucundaa şişlik var oda normal daha yeni ameliyat olmuşsun. ya ameliyat bu kolay bir şey değil ki hemen iyileşsin. kemik kırılıyo o kadar. burnun kendine gelmesi lazım. ama çok ciddiyim ben burnunu çok beğendim . hem doğal hem yüzüne yakışmış. sakın ellettirme bi daha . bu sefer gerçekten kötü olur . hadi uzun ömürler burnunla. :nazar:

İlk sayfadaki burun benimki üst mesajdaki değil ama hangine yorun yaptım pek anlamasım bence üst taraftaline yaptın benimki hiç küçük ve güzel olmadığı için üzerime almıyorum ama :)

E ben gayet begendim burnunu :) ameliyat sonrası psikolojiyle biraz fazla mi olumsuz düşünüyorsun acaba ? Gayet de dogal duruyor sisi de inmis biraz,şahsi fikrim bir daha ameliyata gerek yok bence zaman da gösterir bunu zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hangi fotoğrafı beğendin ben amlamadım :) benimki için değil sanırım bu yorum demi çünlü benimki baya kötü :)

X