Kapalı ameliyat dediğim lokal ya pardon😆Kendimce bi karar aldım canım doktorumu dinleyip biraz bekleyim sona evet süper die eklicem yada sıçtı batırdı die yaZcam ama daha erken gibi düzelirse pişman olurum onu kötü andım die
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Moskov sana acil şifalar diliyorum Allah yardımcın olsun takıntı haline getirmemeye çalış sonra obsesif ilacı kullanman gerekir ki ben kullandım ve iyide geldi
tuce-tuce gibi banada kıkırdak eklendi ama içten ve dıştan yamulma oldu birde eskiden olmayan bir kemer üstelik kapalı ameliyat olduğum için 2. Ameliyatı olmaktan korkuyorum ve doktorlara güvenemiyorum Allah'ın izniyle inşallah bizlerde atlatırız bu zamanları😇 birde ben doktora gitmeye korkuyorum kime ilk gitsem😐
Bu arada herkesin Berat kandili mübarek olsun😊
Kapalı ameliyat dediğim lokal ya pardon😆
Dedim acımı hissetti içim gitti yahu
Herşeyi duymak benim de yeterince korkunçtu😢canım geçmiş olsun korkcak birşey yok sonuçta uyuyorsun uyandıgında herşey yoluna girmiş oluyor iyi bi doktora gitmen gerek o kesin ama sana isim veremem
Herşeyi duymak benim de yeterince korkunçtu😢
Tuce seninkide revizyondu dimi ne zaman oldun peki ameliyatını
Herşeyi duymak benim de yeterince korkunçtu😢
Tuce seninkide revizyondu dimi ne zaman oldun peki ameliyatını
benim revizyon degildi canım geçen eylülde oldum belki minik bir revizyon isteyebilirim kıkırdak tamamen oturmazsa
Geçmiş olsun.
O kadar da kötü değil, moralini bozma boş yereSadece ucu düşük duruyor, benim burnum da öyle. Eşime estetik yaptırcam dedim, böyle çok çirkinim dedim. O da bana sakın yaptırma, ben seni böyle sevdim dedi, alışamam yeni haline dedi Biraz moralin düzelsin diye geyik yaptım İnşallah çok üzülmeden istediğin burna kavuşursun
Bende de bariz yamukluk var sağ sol profiller farklı ama bana doktor illa sistir demedi dikiş sol burun ucunda dikiş çözülmesi olabilir iki üç ay bekleyelim sonra ufak bi düzeltme yaparız dedi lokal de olabilir dedi o an çok pis sovesim geldi iki. de yumruk cakasim.sol burun kanadı daha düşük benim.kara bahtim kör talihimmm.sana en azından illa sistir diyo ::)ayy sinirlerim bozuldu
Merhaba arkadaşlar bu tarz pişman üzgün yazılarla çok karşılaşıyorum forumda ve sorma gereği duydum fikriniz benim için önemli.. Karadeniz bölgesinde yaşıyorum ve burada hatta İzmir ve Ankaraya da gidip gelirim kafama yatan bi dr bulamadım. Maddi olarak kredi çektim 8000 TL kadar param var. Bekarım ve yarın bi gün evlenmeye kalksam bu para çok işimi görür. Fakat kemerli, kalın derili, kaba bi burnum var. Bu parayı harcamaya da kıyamıyorum burnum için çekmiştim. Sizin bu durumunuzu görünce Emre İlhana gideyim canım sağolsun pahalı olsun iyi olsun diyorum. İçim de gidiyor o kadar para kolay kazanılmıyor malum.. Ne yapmalıyım içten cevaplarınızı bekliyorum.:44:
yaşıyorum ve
Bak ilk burnumu sözde yaşadığım yerin en iyi doktorlarından biri yaptı. Şuanki görüştüklerim şaşırsı o adam nasıl böle bi burun yapar diye. Kader kısmet bu işler. Bende bu ameliyatta emre ilhana gidicektim çok fena cimriyimdir :) şöle düşündüm ya Allah izin vermezse bu burun güzel olmaz izin verirsede kim olduğu farketmez güzel olur. Çünkü gerçekten 100 kişi yapıo adamlar herkez memnun 101 bana denk gelio kötü oluo :) ama emre ilhan insanın kendini garantiye alması gibi birşey. Bak ben güncel öztürk emre ilhan alper bayraktar ozan balık hakkında çok iyi şeyler duydum bi diğerlerinede bak hastalarının burunlarıda çok güzel. İlla bu parayı vermem diosan devlette olanların fotolarına bak çok memnun olanlar var ve 1500 ü geçmio ücretler valla sona berdiğin ğarayada acıosun ben sana söliim :)
üçüncü ameliyatımı olacağımı ameliyattan çıktığım gibi hissetmiştim zatenbiliyorum ödem çok ama az çok belli şekli
Sana biraz moral olsn canım buda önden fark edersin ki şiş ve yamuk duruyor ama gecicek üstelik benim 62. Günüm Eki Görüntüle 1154895
Şiş hali bile güzel bence, şişlikler gidince çok güzel olacak.
İnşallah canm ya sagol şişken yamuk duruyor insanın morali bozuluyor ama sabredicez artk :)
5. Sayfada falan öncesi sonrası var canım tabi önceye göre basarılı bence ama tabi tam sonucu 3. Ayda görücezBence hiç moralini bozma, Aslında eskisinden güzelse başarısız bir ameliyat sayılmaz. ayrıca ufak tefek kusurlar estetiksiz burun olduğunu düşündürür.
5. Sayfada falan öncesi sonrası var canım tabi önceye göre basarılı bence ama tabi tam sonucu 3. Ayda görücez