Doğuma Hazırlık buda başka bi cinsiyet tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım kendi çocuklarımdada test ettim ben oğlumun göbüş yukarı bakıyo ve beli gamzeli şimdi kıza hamileyim.oğlum içinde sadece yumurtlama gününde hamile kalmıştım bide bol bol dua.rus takvimi çin takvimi hikaye.rus takvimi görümcemde yanlış çıktı çin takvimide şimdiki hamileliğime erkek diyo tutmadı yani.bolca dua et gönlünü ferah tut bak benim iki kızdan sonra oldu seninde olacak inşallah ben inanıyorum.bu bel gamzeleri ve göbüş deliğinide çok kişide test ettim ve doğruydu ama en önemlisi şu ki Allah bilir o ne isterse o olur.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Benim bir kizim var simdi ikinciye hamileyim gobegine bakiyorum gobek cizgisindenmi bahsediyosunuz nasil bakacagimi pek anlamadim yardimci olurmusunuz

bu yöntem ilk çocuk için geçerli değil.bi önceki kardeşin göbeğine bakın aşağı bakıyosa sonraki bebek erkektir eğer yukarı bakıyosa kızdır.biçok kişiye baktım ve tuttu.4. bebeğine hamile biri olarak kendimdede test ettim.doğru çıkıyo.ayrıca kesin doğru diyebileceğim bişey daha var.eğer bebeğiniz ilk kasıklarınızda oynarsa bebeğiniz kızdır,daha yukarda göbeğinizin yakınınızda ilk oynarsa erkektir.
Çocuk ayakraykenmi bakicaz uzanikkenmi??? Çünkü uzandiginda asagi ayaktayken yukarıda oluo?? Simdi bnmki ne olacak?

Back
X