Doğuma Hazırlık buda başka bi cinsiyet tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kumru3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
66
4
86
İstanbul
bu yöntem ilk çocuk için geçerli değil.bi önceki kardeşin göbeğine bakın aşağı bakıyosa sonraki bebek erkektir eğer yukarı bakıyosa kızdır.biçok kişiye baktım ve tuttu.4. bebeğine hamile biri olarak kendimdede test ettim.doğru çıkıyo.ayrıca kesin doğru diyebileceğim bişey daha var.eğer bebeğiniz ilk kasıklarınızda oynarsa bebeğiniz kızdır,daha yukarda göbeğinizin yakınınızda ilk oynarsa erkektir.

bu yöntem ilk çocuk için geçerli değil.bi önceki kardeşin göbeğine bakın aşağı bakıyosa sonraki bebek erkektir eğer yukarı bakıyosa kızdır.biçok kişiye baktım ve tuttu.4. bebeğine hamile biri olarak kendimdede test ettim.doğru çıkıyo.ayrıca kesin doğru diyebileceğim bişey daha var.eğer bebeğiniz ilk kasıklarınızda oynarsa bebeğiniz kızdır,daha yukarda göbeğinizin yakınınızda ilk oynarsa erkektir.

şimdi ben 3.yu deneyecegım ıkıncı kıızn gobuşunemı bakcam :9:

evet canım bide 2.kızın belinde poponun az üstünde gamzeler varsa sonrası kız olurmuş bunuda duydum.hatırladım seni canım senin ikinci kızdı aynı dönemde hamileydik bak bana bi tane daha geliyo bekliyorum seninde hayırlı haberlerini:1:

evet canım bide 2.kızın belinde poponun az üstünde gamzeler varsa sonrası kız olurmuş bunuda duydum.hatırladım seni canım senin ikinci kızdı aynı dönemde hamileydik bak bana bi tane daha geliyo bekliyorum seninde hayırlı haberlerini:1:

evet canım kzıımın göbek delıgı bariz aşagıya bakıyo..gamze yok herhal:1:onada sonra bakayım..
ya ben ıkıncıyı dogurmuştum yada dogurmak uzreydım herhale..ınşallh kumrum bende guzel haberler verıırm ınşallh..sen ogluşu nasıl buldun bı anlat bızede yol goster canım ya:5:

canım kendi çocuklarımdada test ettim ben oğlumun göbüş yukarı bakıyo ve beli gamzeli şimdi kıza hamileyim.oğlum içinde sadece yumurtlama gününde hamile kalmıştım bide bol bol dua.rus takvimi çin takvimi hikaye.rus takvimi görümcemde yanlış çıktı çin takvimide şimdiki hamileliğime erkek diyo tutmadı yani.bolca dua et gönlünü ferah tut bak benim iki kızdan sonra oldu seninde olacak inşallah ben inanıyorum.bu bel gamzeleri ve göbüş deliğinide çok kişide test ettim ve doğruydu ama en önemlisi şu ki Allah bilir o ne isterse o olur.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

kızımın belinde gamzeleri var:)
daha yeni hamileyim cinsiyeti belli değil

kızım doğduğu zaman burnununen üst noktası yani iki gözünün ortası hafif morumsuydu ve herkes "bak bunun arkası erkek" demişti
bilmiyorum ne çıkacak?:)

canım kendi çocuklarımdada test ettim ben oğlumun göbüş yukarı bakıyo ve beli gamzeli şimdi kıza hamileyim.oğlum içinde sadece yumurtlama gününde hamile kalmıştım bide bol bol dua.rus takvimi çin takvimi hikaye.rus takvimi görümcemde yanlış çıktı çin takvimide şimdiki hamileliğime erkek diyo tutmadı yani.bolca dua et gönlünü ferah tut bak benim iki kızdan sonra oldu seninde olacak inşallah ben inanıyorum.bu bel gamzeleri ve göbüş deliğinide çok kişide test ettim ve doğruydu ama en önemlisi şu ki Allah bilir o ne isterse o olur.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
elbette once dua.rabbıme el açtım.ınşallah gonlumdekını hayırlısıyla ve hayırla nasıp eder canım.yumurtlamayı bende takıp edecegım.ınşallh rabbım dogru zamanı verırı:(

kızım doğduğu zaman burnununen üst noktası yani iki gözünün ortası hafif morumsuydu ve herkes "bak bunun arkası erkek" demişti

onu bende duymuştum ama hıç ben bakmamaıştım.hatırlamıyorum.

kızlar ya bu gobek delığının aşağı yukarı bakması nasıl oluo ben anlayamadım..gobek deliğinin iç kısımdaki düğüm gibi seyın asagı yada yukarı yakınlıgınımı dıosunuz:44:

kızlar ya bu gobek delığının aşağı yukarı bakması nasıl oluo ben anlayamadım..gobek deliğinin iç kısımdaki düğüm gibi seyın asagı yada yukarı yakınlıgınımı dıosunuz:44:

sanırım oyle canım..dugumn yerı aşagıya bakınca gobekte ona gore şekıl alıyo zaten.ama ne tarafa kuruduysa o şlekılde kalmıyomu bu gobek kumru.
neyse benımkı aşagıya bakıyı allahtan ondan yırrtım:9:

yanlış ben hamileyim bebegim kasıklarda oynuyo erkek kızımda daha yukarda oynuyodu

canım ben baktım yukarı doğru bakıyo oğluumunki inşallah kız olur 2. si düşünüyoruz bakalımm kız istiyoruz sabırsızlıkla..

Kızımınkine baktım aşağı bakıyor bakalım erkekmi??erkek olmasını çok istiyorum tabi sağlıkla.kız olursada kuzuma arkadaş olur ama 3.çocuk düşünmüyorum:(((

Slm kizlar bende 2. Oglusumu bekliyorum.. kiz cocuklarini oldum olasi cok severim... Oglum olmadan once nasil sevicem diye oturdum dusundum dogunca anladimki oyle bir seviliyormuski askitom benim... Ama yinede gonul bir kiz bebiste istiyor hani....

kızımınki aşağı bakıyo.ondan sonra oğlum oldu.ama oğlumunki tam ortada yani şimdikinin cinsiyetini anlayamadım.tabii doktorlar yüzde 100 kız diyo.demekki ortada olunca kız oluyo:))

benimde belimde kocaman iki gamze var ama benden sonra erkek kızım belinde gamzesi var ama aynı dediğin gibi belinde moru var erkek olacak kesin diyorlar ama hep hikaya ya erkeğe benziyordu kızım arkası erkek diyorlar kızımı 6 ay boyunca erkek sandılar bebek görmeye elinde hadiyeyle gelenler aaa kusura bakma biz kız diye duymuştuk diyorlardı kaynanam tutturmuştu yap hemen bununn arkası erkek:1:halada erkeğe benzetenler olur deli oluyorum

Back
X