• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buca tınaztepe hastanesi

Mor_cicek

Allah yâr, gerisi yalancı bahar.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
4.404
4.259
133
Arkadaşlar Buca tınaztepe hastanesinde infertilite bölümünde Erdal Aktan varmış. Devlet hastanesinden oraya yönlendirdiler beni. Erdal bey nasıldır, bilgisi olan var mı? Ve özellikle muayene ücreti ne kadardır? Gidenler varsa lütfen bilgilendirirseniz sevinirim

Kadın doğum muayene ücreti sağlık guvencen varsa 45 lira canım bende oraya gidiyorum ama doktor hakkında bilgim yok

merhaba ben nisan 2016 da Dr. Erdal bey e muayene oldum ve tedavimiz başladı 2 aşılama yaptık olmadı tüp bebek tedavisine geçtik ilk denemede olumlu sonuçlandı şu an 7.haftadayız ben doktor bey ve ekibinin ilgisinden çok memnunum:super:

merhaba ben nisan 2016 da Dr. Erdal bey e muayene oldum ve tedavimiz başladı 2 aşılama yaptık olmadı tüp bebek tedavisine geçtik ilk denemede olumlu sonuçlandı şu an 7.haftadayız ben doktor bey ve ekibinin ilgisinden çok memnunum:super:
teşekkür ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) peki aşılamadan önce normal iğne tedavisi ve çatlatma yaparak denedi mi?

rica ederim :) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah yok denemedik direkt aşılamayla başladık

rica ederim :) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah yok denemedik direkt aşılamayla başladık
Merhaba öncelikle rabbim hayırsıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizde yaklaşuk 1 yıldır bekliyoruz ilaçlar kürler derken eşimin sperm değerleri düzelmedi bi türlü:( erdal beyle görüştük geçen hafta eşim sayınız sınırda zaten aşılama tutma şansı düşük hem oda masraflı onun yerine tüp bebek deneyin demiş.biz henuz net bir karar alamadık biraz daha beklesekmi yoksa vakit kaybetmesekmi hiç diye. Senin toplamda ne kadar mal oldu canım. Eş dost 20bine mal oluyor toplam da diyor. O kadar tutuyor mu gercekten.

merhaba canım teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah rapor aldık ege üniversitesinden tek deneme ortalama 3-4 bin civarında tuttu tüm ilaçlarla

Back
X