• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket bu zamanda iyilikmi döneklikmi ikiyüzlülükm ü sizce hangisi prim yaptırıyo

ebruli1976

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
188
8
316
48
İzmir
ilk yanıtta benden gelsin bari ikiyüzlülük ve döneklik prim yaptırıyo iyiysen hayata kocaman sıfırla başlıyorsun :43:

Kim kimde çıkarı varsa onla görüşüyor arkadaşlık kesinlikle yok, arkadaşlık benim bildiğim sevgi duymak,yardımlaşmadır günümüzde var olmayan değerler

malesefki iki yüzlüler kazanıyor artık. bunu ok net kısa süre önce yaşadığım bir olayda anladım. kimsenin arkasından konuşmuyorsan içinle dışın birse yalancılıkla, kötülükle suçlanıyorsun.oysa ne kadar dnek ve nabza göre şerbet veren cinstensen o kadar iyisin :5:

bu zamanda iyilik diye bir şey kalmadı
kimin kiminle ne çıkarı varsa onunla
bakıyorsun yanında diğer kişi için sallıyor
bir bakıyorsun görünce hiçbir şey olmamış gibiler
anlam veremiyorum
bazende insanlara değer veriyorsun bu tepene çıkarmakla
alakası olsa gerek o insanın yaptıklarına akıl sır erdiremiyorsun sana karşı yapılanlara
insanı böyleleri iyilikten bile soğutuyorlar :45:

kızlar benım bunyem ne ıkı yuzlulugu kaldırır nede baska oyunları neysen odur ne ekersen onu biçersın sız ıyı olun cok sonrada olsa sız kazanacaksınız ıste bu yuzden dogrudan şaşmam doğru olunca cok ınsan kaybedıyorsun onlar sonra yalanlarla karsılasınca senı anlıyor ama gec oluyor olsun varsın yeterkı ıyı olunn... kötüyü bulmak zor ama ıyı :?

Back