• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yılı bir atlatsam.....

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.448
11.223
498
yapı olarak yoğunluğu seven,çalışmaya seven, biriyim...ve ünv hayatım boyunca hep gerek arkadaş ortamı olsun gerekse okul..vs olsun hiç boş kalmadım...ünv şehir dışında okuduğum için ailemden bağımsızdın...baskı yapan bi ailem yok ama 4 yıl bağımsızlıktan sonra aileyle tekrar kalmak,uzaklaşamamak,sonra en yakın arkadaşlarımın uzak şehirlerde kalması,ünv hayatını bitirdikten sonra hemen mesleğime başlamam.....mesleğim resim öğretmeni,tatillerde dahi sürekli yağlıboyaya yapardım ve rahatlardım...yaptıkça içimdeki var olan renkleleri tuala aktardıkça kendmi daha iyi tanırdım,daha iyi anlardım...resim yaparak düşünürdüm,hayatımla ilgili en iyi kararları dahi hep resim yaparak aldım....anlayacağınız bi şekilde var olan sorunlarımdan hep kaçtım bu yaşıma kadar....açtığım konuları inceleyen arkadaşlar daha iyi bilirler....
bu yıl nişanlımla birlikte aldığımız karar doğrultusunda kpssye yoğunlaşmaya ve çalışmamaya karar verdim....ama uzun yıllar sonra evde oturmak,birde nişanlanmak,düğüne hazırlık yapmak,atanırsam nereye atanıcam eşimle ne yapıcaz kayısı....kendimle ilgili belkide en çok savaş verdğim dönemi yaşıyorum ve şunu anladım bi insan en çok boş kaldığında sorunlu olduğunu anlarmış yada sorun üretirmiş....en ufak şeyleri dahi sorun yaptığımı farkettğim şu dönemlerde sizlerle tanıştım...yeni katıldım aranıza ve sanki birikmiş sular gibi bi anda akıtmak istedim düm dertlerimi buraya....vereceğiniz cvpları tahmin ederek..
ve 1 yıl boyunca resim yapmayı yasakladım kendime....çok fazla veriyorum kendimi ve hiç abartmıyorum tual başına oturdğum zaman tüm günüm orda geçiyor. ..ve bazen fakında bile olmadan sabah ezanını getirdğim günleri çok iyi bilirim....istesemde kalkmak zor oluyorki ünv de atölyede dersimiz biterken dahi hocamız atölyeyei kilitleyip çıkana kadar çıkmazdım atölye derslerinde......tekrar dünyaya gelsem yine aynı mesleği yapardım fakat öyle bi sistemin içindeyizki yıllardır tual başında kendnini geliştiren birine zorla matemetik,tarih coğrafya çöz öyle atayalım seni diyolar....kadroya girmem için daha doğrusu mesleğimi yıllar boyu devam ettirebilmem için bu yoldan geçmem gerekiyosa bunun için resim yapmaktan dahi vazgeçtim 1 yıl.....hayatımın en zor dönemi belkide...sadece başarmak istiyorum....ama hayatımda ilk defa neredeyse tüm günüm evde geçtiği için bu bana çok ağır geliyor ve farkındayım aslında biraz saplantılı olmaya başladım,biraz fazla herşeyi takmaya başladım...bi önceki konumdan sonra fakettim bunu...en büyük destekçim nişanlım şuanda aslında....oda çok büyük sıkıntılı bi dönem geçiriyor...yeni acentasını açtı,işlerini yoluna koyması biraz zamanını alıcak ve aynı zamanda düğün eşya vs..bunları tek başına halledicek....
sadece bu yılı atlatmak isitoyrum.......birşeyler yazan veya okuyup geçen herkese teşekkürler:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım hem evlilik hem atanmak çok zor. ben de ing öğretmeniyim ve atanmadan evlendiğim için çok pişmanım. düğün hazırlığı başlayınca insanın gözü hiç bir şeyi görmüyor ya da benim öyle oldu ve bu yüzden geçen sene atanamadım bu yıl tekrar deneyeceğim şansımı. benim sana tavsiyem ne olur önce işini garantiye al. nişanlın da sana destek olur. atandıktan sonra nereye gideceğin belli değil zaten benim kadar sen de iyi biliyorsundur istediğin şehire atanmanın ne zor olduğunu

Neden 100 tane başlık açıyorsunuz? Tek bir başlıkta bütün dertlerinizi paylaşabilirsiniz oysa.....

Su kpss işkenceden birşey değil dünyadada hiç bir yerde yok maalesef sahtekarlık çok oldugundan bu sisteme devam edilecek ,zordur o sevmediğin matematiği çalışmak sende ilerdeki iyi günlerin hayalini kurarak çalış

canım azmin elinden ne kurtulur;

senin gibi pırıl pırıl bir insan bu zorluğuda atlatır evelallah...:32:

resim yapmak bir sanattır;üretmek dünyanın en güzel şeyi....

ve sen bunların hepsine sahip olan biri olarak;

sana sunulan yoluda aşar geçersin bence...:65:

Canım şuanki stresini gelcek kaygını çok iyi anlıyorum bende çok uğraştım eşim memurdu bende atanamdan evlenmem dedim öyle böyle kaç sene erteledim dediğin gibi bölümünden çok alakısız coğrfaya tarih mat gel çöz ,ve yapamadım olmadı ama ben çalışmaktanda vazgeçememiştim bende evde duramazdım ama maddi açıdan rahat olsaydım bende senin gibi tek kpssye yoğunlaşırdım ama benim oda olmadı hem yoğun bir iş hemde kpss çalışamalrım malesef beceremedim ve bu yaz evlendim eşimin görev yaptığı şehire gittim çok güzel bir işte çalışıyorum ama özel ve gelecek yok halen işi bırakıp kpssyemi hazırlansam diyorum kazanamazsam hazır olan işimide kaybetmiş olucam bu gurbet ellerde işsizde duramam benimde senin gibi kafam çok karışık

Çiğdem kızım dedektif gibi peşine düştüm. Mesaj kutun dolu mesaj yollayamıyorum sana. Baktım bu başlıktasın yazayım dedim. Konu sahibinden çok çok özür dilerim.

kpss saçma bişey yapamam edemem demeyin. matematik öğretmeniyim, günlerce tarih coğrafya çalışırdım yine de aklımda kalmazdı.
sonuçta atanmak için bi sıralama sınavı bu, geçmek zorundayız.
en çok hangi derste zorlanıyosanız özel ders alın, dersaneye gidin.
başarmamak için ne engeliniz var ki.

evlendiğimde okulum bitmemişti, 2 dersten uzamıştı, o sene hem o dersleri verdim hem dersaneye gittim.
sonra yüksek bi puan aldım, evimizi bile taşımamız gerekmedi istediğim yere atandım.
stresli zamanlardı ama eşim çok destek oldu, sonuçta imkansız bişey değil ki.

herşey gönlünüzce olsun.

Bende evlendikten sonra dershaneye gidip kpss ye hazırlandım.ve çok şükür atanacak puanı aldım inşallah sende alırsın tabi bu arada çoçuk baskısı yapan çok oldu en çokta annem çalışıp ne yapacan kocanı zengin edecen falan filan kendide çalışan gelin arıyor oğluna neyse inşallah atanırım aminnnn.

Zor bi durum seni çok iyi anlıyabiliyorum..Ama şu şekilde düşün sonuçta bu sınavı iyi bir şekilde geçmek zorundasın maalesef ki bu ülkede hiç bir soruna kalıcı çözümler bulunmuyor...
Ayrıca kendine resim yapmayı yasaklıyarak eziyet çektirme internette çok güzel imkanlar var onlardan yararlanır ve en önemlisi kendine ait bir düzen oluşturursan başaracağına eminim...

Herşeyin başı inanmak önce kendine inanır ve güvenirsen üstesinden gelmeyeceğin birşey olmaz ileride bunlara gülüp geçersin hangi birimiz dümdüz bir yoldan başarıya ulaşıyoruz ki mutlaka engellere takılıp üzülüyoruz ..

Umarım herşey gönlünce olur...

kpss yüzünden cogu kisi meslegini yapamiyor..yazik yaaa.benim tanidigm cok insan var ögretmen olmayi hak etmis ama ögretmenlik yapamiyorlar..hepside alaksiz isler yapiyorlar..neden cunku kpss yi kazanamadilar..bu kpss olayida sadece turkiyede yani unv giris sinavida öyle..Allahy ardimciniz olsun..mesleginiz cok seviyorsunuz bu guzel bir sey..insallah mesleginizi yapma sansiniz olur..

Zor bi durum seni çok iyi anlıyabiliyorum..Ama şu şekilde düşün sonuçta bu sınavı iyi bir şekilde geçmek zorundasın maalesef ki bu ülkede hiç bir soruna kalıcı çözümler bulunmuyor...
Ayrıca kendine resim yapmayı yasaklıyarak eziyet çektirme internette çok güzel imkanlar var onlardan yararlanır ve en önemlisi kendine ait bir düzen oluşturursan başaracağına eminim...

Herşeyin başı inanmak önce kendine inanır ve güvenirsen üstesinden gelmeyeceğin birşey olmaz ileride bunlara gülüp geçersin hangi birimiz dümdüz bir yoldan başarıya ulaşıyoruz ki mutlaka engellere takılıp üzülüyoruz ..

Umarım herşey gönlünce olur...

yazdıklarını okumak iyi geldi..çok teşekkür ederim..

sana katiliyorum...hergun yeni bir konu aciyor :9::9:

sizi neden ilgilendiriyor onu anlamış değilim...parmaklarınızı yorup neden yorum yazıyosunuzki..istersem günde 10 tane başlık açarım bu sizi hiçmi hiç enterese etmemeli...kendi işinizlie ilgilenin lütfen rahatsızlığınızı dile getirmek zorunda değilsiniz..

sizi neden ilgilendiriyor onu anlamış değilim...parmaklarınızı yorup neden yorum yazıyosunuzki..istersem günde 10 tane başlık açarım bu sizi hiçmi hiç enterese etmemeli...kendi işinizlie ilgilenin lütfen rahatsızlığınızı dile getirmek zorunda değilsiniz..

konu aciyorsan yorumlarada katlanicaksin...hergun yeni bir konu aciyorsun bunun yerine tek bi baslikta sorunlarini dile getirsen konu fazlaligi yapmamis olursun...ayrica bunu baska arkadasta soylemis ve bende ona katildigimi soyledim...direk neden bana satastin onuda anlamadim...seninle tartismaya niyetim yok...sana yeni konularinla mutluluklar...:12:

Neden 100 tane başlık açıyorsunuz? Tek bir başlıkta bütün dertlerinizi paylaşabilirsiniz oysa.....

bana diyeceğinice lütfen kendi konu başlıklarınızı inceleyin...toplam konum 5 altı üstü sizikisi maşallah yaa bide burası yayın evi değil yani eşinizle ilgli yasadığınz tüm özeli roman yazar gibi yazmışınız.....hayır yazarsınz buna ben bişey demiosam siz neden yorum yapıyosunuz onu anlamadım...birbrmzi hiç tanımıoruz nticede oku geç veya okuma ....tartşmaya müsait yorumlar yapma...git bence eşini kontrol etmeye bak heran kapabilirler:65::65::65::65:

bana diyeceğinice lütfen kendi konu başlıklarınızı inceleyin...toplam konum 5 altı üstü sizikisi maşallah yaa bide burası yayın evi değil yani eşinizle ilgli yasadığınz tüm özeli roman yazar gibi yazmışınız.....hayır yazarsınz buna ben bişey demiosam siz neden yorum yapıyosunuz onu anlamadım...birbrmzi hiç tanımıoruz nticede oku geç veya okuma ....tartşmaya müsait yorumlar yapma...git bence eşini kontrol etmeye bak heran kapabilirler:65::65::65::65:

saygisiz...:19::19::19::19:

Ben seni gayet iyi anlıyorum. Ben geçen yıl mezun oldum. Ailemele geçinemiyceğimi bildiğim için üni okuduğum şehirden iş buldum çünkü atanamadım. Hem özelde çalışıp hem kpss ye hazırlandım yine olmadı. Bu yıl özel okulda 2.yılım. Aslında senin gibi herşeyi bırakıp kpss ye odaklanıyım dedim. Ama yazın evde babama 1 ay katlanamadım. zaten o da bana katlanamadı git çalış dedi evde durmamı istemedi. Geçen yıl kurduğum hayaller, verdiğim emekler, hepsi tuzla buz oldu. Gecemi gündüzüme katıp ders çalışmıştım, hem de işe gitmiştim. Lanet olsun ösym puanımı eksik hesapladı. dilekçeler işe yaramadı. 1 yıl daha bu aptal özel okula dayanmak zorundayım hem de 3 kuruş maaş için. Bugün velinin biri gelip sinirlerimi bozdu yine. parayla satın aldıklarını düşünüyorlar öğretmenleri. İngilizce öğretmeniyim bu arada. Ve aynen senin gibi en büyük destekçim erkek arkadaşım. Yazın nişanlanıcaz ama daha çeyiz yapmaya bile başlayamadım. O kadar moralim bozukki şu anda. oturup ağladım bugün. ben odtüyü bitirdim, türkiyenin en iyi üniversitelerinden birini. 3 kuruşluk insanlarla çalışıyorum, emek veriyorum o okula ama her gün ağlatıyolar, her gün başka bi sorun. bıktım artık. bu yıl da atanamazsam nolucak die düşünüyorum. kendime olan güvenimi, iyimserliğimi kaybettim ben bu kpss yüzünden.

arkadaşımız sana kibarca bir uyarıda bulunmuş

neden böyle saygısızca bir cevap verme ihtiyacı duyuyorsun

özellikle son yazdığın cümle terbiye sınırlarının baya bir altında

arkadaşımız sana kibarca bir uyarıda bulunmuş

neden böyle saygısızca bir cevap verme ihtiyacı duyuyorsun

özellikle son yazdığın cümle terbiye sınırlarının baya bir altında

arkadaş haddi olmayan şeylere yorum yapıyor...ben derdmi paylaşıyorum derdmle ilgli yorum yasın ona ne ki kaç başlık altında dert paylaştığım hayır ona ne zararı oluyormuşki bende baktım onun konularına maşalahh beni geçmş...önce kendne bakmalı dmi insan...arkadaş bence sataşcak kişi arıo..tartşmaya niyetim yok bence sende kmsesnn savunmasını yapma...tanımadğn brnn savunmasını hele hiç yapma..sana düşmez çünkü

Back
X