iki şişe toplasan anca içebilirim, ona maliyeti 20-25 lira, sonra uyurum zatenişletmenin cebine kalan 140 lira, temiz müşteriyim
yanlız ben bu hesap kitap kafasıyla her yılbaşı evde olurum, fakir mod on
Oy kasım 63 lüyüm.Benimde çocukluğumda aşağı yukarı aynıydı:)bana hatırlattığı şey,trt,kabak tatlısı,çerez,meyve ilk aklıma bu gelir çocukluğuma dair,nalan altınörs filan,ayy yaşımda çıktı ortaya :)aa dansözü unuttum,neyse eskıden ıkı üç kez dişarda kutladığım oldu,masada göbekde attık,bir defasında herkesın sevgilisi var ben hariç,dansöz geldi,tabi ben çok ilgilenınce sağolsun oda benımle ilgilendı,masamıza fılan,sonra kızlar benı parçalayacaktı,kıskançlıktan tabii,sefam oslun,çok gençtik,iyikide yapmışız,ama yıllardır asla çıkmam,yeğenler istiyor dıye avm ye gıdıp yemek yedik alışveriş yaptık bır defasında,evde çay demlicem,pihamalarımı gıyıcem,kitap okuyacağım,ve yepyeni bir yıla gırıp herşeyi silmenın huzuu ile uykuya dalacağım,radıkal kararlar aldım,2016 gel hadi,kollarımı açtım bekliyorum...
hahahaha :) boğarım onu :)))
yok yok herkese alıyor kırmızı don ailenin erkeklerine bile,yıllardır yapar bunu kadın alışkanlık haline getirdi
Ahahaha! Yemin et! Ben burda yikiliyorum gülmekten!!
Kakao pastanin fotografini koysun, sende kirmizi donlarin fotosunu paylas
Bu arada bizde bu sene evdeyiiiz. Güzel bir sofra kuracagim. Sarabimizida aldik. Saat 12 ye dogru da disarda havai fisekleri izlemeye gidecegiz
giyip mi paylaşayım hahahaha :)
Hahaha, yok kiz, konu aniden kapanir
Kirmizi donlari öylece fotoyu cek. Ya cook komigime gidiyor. Bir baktin tüm aile don pesinde
Bu don olayi tabiki esin icinde iyimis, kk hatunlarini inanacaksak
çok ayıp şeyler konuşuyorsunuz don ,mon.
ben bakmiycem bu konuya
. terbiyem bozuleceeek
hımm. banada alırlarsa kıskanmaktan vazgeçerim. ama şu an kıskancam:))Aayy oky kiskanma canim. Bak eminim kadesa annesine rica etse, sanada alir kirmizi don. Nede olsa aah cok kirmizi don =daha cok sans
Ahahaha! Yemin et! Ben burda yikiliyorum gülmekten!!
Kakao pastanin fotografini koysun, sende kirmizi donlarin fotosunu paylas
Bu arada bizde bu sene evdeyiiiz. Güzel bir sofra kuracagim. Sarabimizida aldik. Saat 12 ye dogru da disarda havai fisekleri izlemeye gidecegiz
hımm. banada alırlarsa kıskanmaktan vazgeçerim. ama şu an kıskancam:))
niye katılmadın hediyeleşmeye ne donlar gönderdik,aldık beyaa..hımm. banada alırlarsa kıskanmaktan vazgeçerim. ama şu an kıskancam:))
:))) yok kızz,ben daha 80 yakınım bebeğim,ama değişen bişey olmamış,anlaşılan,90 dan sonra oldu ne olduysaOy kasım 63 lüyüm.Benimde çocukluğumda aşağı yukarı aynıydı:)
haaa..çekilişmi..niye katılmadın hediyeleşmeye ne donlar gönderdik,aldık beyaa..
hemde öyle , böyle değil ne donlar baaaa...haaa..çekilişmi..
don olduğunu bilseydim katılmaz mıydım ::)
hemde öyle , böyle değil ne donlar baaaa...don deyincede aklıma HanimKelesimiGetir geldi niye acep..
hemde öyle , böyle değil ne donlar baaaa...don deyincede aklıma HanimKelesimiGetir geldi niye acep..
evet yaa ilk mapusa düştüğümde bana getirmiştin kırmızı don .. tee şimdi hatırladımm..Huuu mapıs damları filan olmasın kırmızılar filan,bugünde aldım takım olarak
mısır patlatıp film izleyeceğiz eşimle başbaşa.sizler neler yapacaksınız arkadaşlar evde, bize de bi fikir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?