• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yılbaşı gecesi herkes evde!..

20151230_163033.webp

Kar buraya da geldi nihayet . Lapa lapa yağsa tutsa da ;

Yılbaşına sanırım kardan adama havuç takarak gireceğiz ailece :KK48:

kadesa kadesa bak görüyorsun oky'de don istiyor. Hatta banada aldir. Annen valla kk'ünde üye olsun, ayni Oprah gibi "and you get a kirmizi don, AND YOU get a kirmizi don" gibi herkese dagitsa, eminim cok sevilen bir üye olur ve birsürü evliligi tahamir etmis olur :KK70: :KK70:
Annem kk ya üye olsa siyaset bölümü yıkılır vallahi :KK45:

ayy valla ben özel bişeyde pişirmicem, tembel bi insanım:KK53::KK53:

kahvaltı falan yapsak çok mu abartmış olurum acep:KK45:

Amann cokta önemliydi yilbasi! Normaldede kutlamisligim yok hic. Inanclarima kesinlikle aykiri, hele birde ülkemiz bu durumdayken, memleketimde karisiklik varsa bu tür seyleru düşünecek hal yok.

Buyur gel , yarın epey kar topu oynanıp , kar adam yapacak kıvama gelir buralar .

Kocaelindeyim ben :KK66:
38.5 derece ateş ,ciğerlerimi söken öksürük :cry:birileri bedduamı etti bana bilmiyorum ki :KK53:kocam ile pert haldeyiz yat yat sırtım çürüdü:KK51::cry:

bu yaz izmit var aklımızda ama gölcük-ordan bursa :KK55:ALLAH nasip ederseHoppa

:KK19::KK19::KK19::KK19:ALLAH huzur versin:KK60:

Hristiyanlar kurban kesip dağitsin fakire fukaraya bizde yılbasını öyle kutlayalım hehee

Bizim için sıradan bir gün hiç bir farkı yok,bizim yeni yılımız Muharrem ayıdır:KK51:

Perşembeye denk gelmesiylede alakası olduğunu düşünüyorum içemedikten sonra dışarda kutlamanın anlamı yok diye düşünen çok :KK51:biz zaten hep evdeyiz aha gene fakirliğimiz yüzümüze çarpıldı :KK53:

38.5 derece ateş ,ciğerlerimi söken öksürük :cry:birileri bedduamı etti bana bilmiyorum ki :KK53:kocam ile pert haldeyiz yat yat sırtım çürüdü:KK51::cry:

bu yaz izmit var aklımızda ama gölcük-ordan bursa :KK55:ALLAH nasip ederseHoppa

:KK19::KK19::KK19::KK19:ALLAH huzur versin:KK60:

Amin cümlemizin evine.:KK36:

Geçmiş olsun bu arada .

Bizim burdan geçerken el salla bari:KK24:
:KK24:

ben evdeyim,
evimde davet vereceğim ve herşey el emeği olacak.
Hazır alına bir şey olmayacak ki zaten ayıp gelir bana.
İşim çok.Çıkmam lazım.İyi seneler herkese

yaş ilerledikçemi yoksa gelen haberlerdenmi bilemiyorum bu sene bende yılbaşı coşkusu yok herkes gibi bende evdeyim

Back