Bu yılbaşı gecesi herkes evde!..

Valla burda kış festivali oluyor her sene... (Erzurum)
Düşün Erzurumun soğuğunda akşam 3 gün sanatçılar gelip gidiyor açık havada bi de...
Giden gidiyor valla iyi buz heykeli olup kalmıyorlar öyle : )
benim bütün arkadaşlar gittiler.ben gitmedim bu soğukta gidilirmi diye.bu arada bende erzurumdayım

Valla burda kış festivali oluyor her sene... (Erzurum)
Düşün Erzurumun soğuğunda akşam 3 gün sanatçılar gelip gidiyor açık havada bi de...
Giden gidiyor valla iyi buz heykeli olup kalmıyorlar öyle : )

hadi ya, hem de erzurum soğuğunda, azimkarmış insanları

ennn güzeli, ne milletin sarhoş ağız kokusunu çekeceksin ortalık dengesiz kaynıyor.
geçen yılda evdeydik yaparız yine balığımızı salatamızı,izleriz filmimizi sıcacık evimizde biz bize oh miss

Biz de yeni yıla muhtemelen miniğimizin oyuncaklarını toplaya toplaya onun peşinde evde dolana dolana ya da uyutmaya çalışarak gireceğiz..
Buuzz soğuk bir şehirde sıcacık yuvamızda
Daha güzel bir kare olabilir mi?

ayy görüntü çok güzel ama şeker hamuru ile yapılmış bu ve hiçç tavsiye etmem.. pasta kursuna gittim oky kullanılan malzeme ya şeker hamuru yada bol krema. şu görüntüyü yakayabilmek için o hamur ve krema şart ben bir çok tarif öğrendim ama ev yapımı muhallebi ile yapıyorum ohh misss...

Dökün oyuncakları yere oynayin hepiniz

Dökün oyuncakları yere oynayin hepiniz

Zaten ilk işim o oluyor...
Yemekmiş, temizlikmiş, evi toplamakmış...
Hep ikinci planda..
Her türlü oyuncağı ile tek tek mantığına uygun oynuyoruz...
Tabi ev de bi elden geçiyor elektrik süpürgesi, leğenler, kaseler, kepçeler vs vs : )
O uyuyunca eve bakıyorum sanki 15-20 çocuk gelmiş evi dağıtıp gitmiş : )
Rabbim her eve böyle güzel dağınıklık versin : )

amin,amin amin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…