Bu yılbaşı gecesi herkes evde!..

Ohooo bu ne yaa.Gecen yildan hic farki yok bununKendim gibi ruhum da memur oldugundan tabiki saat kurmadan 7 de dipcik gibi uyandim ve tekrar uyuyamiyorum.
Milli piyangodan da zengin olmusum. son 4 u tutmus ama ceyrek bilete 63 lira.30 kilo mama alirim onunla. Yasadi sokaktaki yavrularim.

ya arkadaşlar bu kadar sayfa ne konuştunuz yaw, nasıl okucam şimdi hepsini
bol bol kulaklarım çınladıydı zati, şaraptan olduğunu sanmıştım değilmiş
hepimize mutlu yıllar
Ooooo neler kaçırdın Ausencia fotoğrafını bile koydu Ben göremedim ama olsun bi dahaki sefere insallah

hepimize mutlu yıllar
chess seni gece yarısı öpememenin mağduriyetini yaşıyoruz, bari geceyarısı gösterseydin bize gül cemalini, bir öpseydik

Ausencia yalnizca beyaz ten. Ah anlattığın gibi olaydım ne kadan güzel olurdum

Olsun , ben esmer severim

hepimize mutlu yıllar

Küstüm ben sana , beni yalnız bıraktın gece gece buralarda.
İçip içip çoştum , etrafa imzalı foto dağıttım

yercekimli karanfil kafam akşamdan kalma sanki şimdi anladım ki yanlış anlamışım yazdığını .

Olsun ben beyaz ten de severim

Görüntüden yiyebilme özelliği olsa keşke ama o pasta sadece bana yeterdi diyeyim sana

Mune bir şey merak ettim , bu sitede hiç yönetimin organize ettiği , buluşmalar vs . oldu mu ?

Nerden aklına geldi diyecek olursan , belki kakao gibi marifetli eller bir şeyler yapar getirir , biz de yerdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…