- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
bilemiyorum artık ŞARTLARI
Ağaya karşı ayaklanma, faşo Mune mi diyeceksin
Bre zindik! Icip icip eglenmeye utanmiyor musun?Ay aksam ne kadar içip nasıl cosup kutlama yaptıysam başım catlayacak agridan ya benoffice ye o kadar icme dedim ama o dinlemedi, DepresifPolyanna iyi eglendik dimi gı
Ooooo neler kaçırdınya arkadaşlar bu kadar sayfa ne konuştunuz yaw, nasıl okucam şimdi hepsini
bol bol kulaklarım çınladıydı zati, şaraptan olduğunu sanmıştım değilmiş
hepimize mutlu yıllar
Hahahaha :)Bre zindik! Icip icip eglenmeye utanmiyor musun?
Biz de ictik ne var ki
Ay aksam ne kadar içip nasıl cosup kutlama yaptıysam başım catlayacak agridan ya benoffice ye o kadar icme dedim ama o dinlemedi, DepresifPolyanna iyi eglendik dimi gı
chess seni gece yarısı öpememenin mağduriyetini yaşıyoruz, bari geceyarısı gösterseydin bize gül cemalini, bir öpseydikya arkadaşlar bu kadar sayfa ne konuştunuz yaw, nasıl okucam şimdi hepsini
hepimize mutlu yıllar
Yaptım tatlım..tarifi ile attım topigime. Görüntü bu..Ayy fotoğrafı bekliyorum bende.
Yapacaktim birgün sonra hiç uğraşmayayım dedim normal rulo yapmıştım
ya arkadaşlar bu kadar sayfa ne konuştunuz yaw, nasıl okucam şimdi hepsini
hepimize mutlu yıllar
Ahahaha olsun sacim kara ordan esmer sayılırım benyercekimli karanfil kafam akşamdan kalma sanki şimdi anladım ki yanlış anlamışım yazdığını .
Olsun ben beyaz ten de severim
Hiiiiii çok kötüsünnnn bize niye ikram etmedinYaptım tatlım..tarifi ile attım topigime. Görüntü bu..
Eki Görüntüle 1732782
Sağlıklı, huzurlu, seneleriniz olsun..
Ah,ah müdürüm keşke..Sadece görüntülerle idare ettiriyoruz...Hiiiiii çok kötüsünnnn bize niye ikram etmedin
Görüntüden yiyebilme özelliği olsa keşkeAh,ah müdürüm keşke..Sadece görüntülerle idare ettiriyoruz...
Görüntüden yiyebilme özelliği olsa keşkeama o pasta sadece bana yeterdi diyeyim sana
ne ettin mudurum..Görüntüden yiyebilme özelliği olsa keşkeama o pasta sadece bana yeterdi diyeyim sana
ayy ne guzel olurdu ayyyyyy neler yapardimmm...Mune bir şey merak ettim , bu sitede hiç yönetimin organize ettiği , buluşmalar vs . oldu mu ?
Nerden aklına geldi diyecek olursan , belki kakao gibi marifetli eller bir şeyler yapar getirir , biz de yerdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?