- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
seni tanımıyorum artık bilesin sildim seni defterimdenSabah bi kalkmışım chp li![]()

yan etkilerin baş gösterdi bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni tanımıyorum artık bilesin sildim seni defterimdenSabah bi kalkmışım chp li![]()
Allah rahatlık versin apranxxKızlar güldük eğlendik...inşallah bütün sene yüzümüz güler...
Hepinize Allah rahatlık versin![]()
İyi geceler prenses hanım:)Kızlar güldük eğlendik...inşallah bütün sene yüzümüz güler...
Hepinize Allah rahatlık versin![]()
lamelif sende çift mi görmeye başladın, mesajın çift geldiseni tanımıyorum artık bilesin sildim seni defterimdensırtımdan furdun beni-bizi
yan etkilerin baş gösterdi bugünbu arada ben senin yaşını 27-28 sanıyodum
![]()
Yeni geldim ama sevilen deyince sen olumsuz sozlerde lımoncu dıye bı arkadastan bahsedıyolar hep aklıma kazınmısCanım ben kk yı çok seviyorum ama inş onlarda beni seviyolardır:)
şekerim dimiiiiiiiiiiiiiii maşallah banaBişi yapmadınki utanacak şeker kardeşim:)
iyi geceler:)
Tşk ederim:)Asıl edım değil ama bu niki çok seviyorum:)Bide Zeynep ismini severim:).Sokakda Elif deseler yadırgamam artık.:)Yeni geldim ama sevilen deyince sen olumsuz sozlerde lımoncu dıye bı arkadastan bahsedıyolar hep aklıma kazınmıs
Bu arada annemle adınız(nick) yaşınız aynı
Sarılasım geldi![]()
hayır koca kulubün kocaman patronulamelif sende çift mi görmeye başladın, mesajın çift geldi![]()
Şaşırdım şuanda kızım olursa ya annemın adını yada zeynep koyucam derim yıllardırTşk ederim:)Asıl edım değil ama bu niki çok seviyorum:)Bide Zeynep ismini severim:).Sokakda Elif deseler yadırgamam artık.:)
hayır koca kulubün kocaman patronubilgisayarım ısınıyor
o kadar dedim bana bi hediye al gönder diye ama nerdeeeee
yemek yaptır para yok
editör yaptır para yok
sendika kuracam yakında
kk-sen olcak bütün haklarımızı söke söke alcam![]()
İnşallah hadi bakalım:)Şaşırdım şuanda kızım olursa ya annemın adını yada zeynep koyucam derim yıllardır
Rabbim nasip eder inşallah![]()
Eee hani biz gizliydik.
ben degil Mune desifre etti ona hesab sorcanizEee hani biz gizliydik.Hemen de deşifre et rabia.
Herkese güzel bir yıl diliyorum.2016 hepimize sağlık ve mutluluk getirsin.![]()