- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
seni tanımıyorum artık bilesin sildim seni defterimdenSabah bi kalkmışım chp li
seni tanımıyorum artık bilesin sildim seni defterimdenSabah bi kalkmışım chp li
Allah rahatlık versin apranxxKızlar güldük eğlendik...inşallah bütün sene yüzümüz güler...
Hepinize Allah rahatlık versin
İyi geceler prenses hanım:)Kızlar güldük eğlendik...inşallah bütün sene yüzümüz güler...
Hepinize Allah rahatlık versin
lamelif sende çift mi görmeye başladın, mesajın çift geldiseni tanımıyorum artık bilesin sildim seni defterimdensırtımdan furdun beni-bizi
yan etkilerin baş gösterdi bugünbu arada ben senin yaşını 27-28 sanıyodum
Yeni geldim ama sevilen deyince sen olumsuz sozlerde lımoncu dıye bı arkadastan bahsedıyolar hep aklıma kazınmısCanım ben kk yı çok seviyorum ama inş onlarda beni seviyolardır:)
şekerim dimiiiiiiiiiiiiiii maşallah banaBişi yapmadınki utanacak şeker kardeşim:)
iyi geceler:)
Tşk ederim:)Asıl edım değil ama bu niki çok seviyorum:)Bide Zeynep ismini severim:).Sokakda Elif deseler yadırgamam artık.:)Yeni geldim ama sevilen deyince sen olumsuz sozlerde lımoncu dıye bı arkadastan bahsedıyolar hep aklıma kazınmıs
Bu arada annemle adınız(nick) yaşınız aynı
Sarılasım geldi
hayır koca kulubün kocaman patronulamelif sende çift mi görmeye başladın, mesajın çift geldi
Şaşırdım şuanda kızım olursa ya annemın adını yada zeynep koyucam derim yıllardırTşk ederim:)Asıl edım değil ama bu niki çok seviyorum:)Bide Zeynep ismini severim:).Sokakda Elif deseler yadırgamam artık.:)
hayır koca kulubün kocaman patronubilgisayarım ısınıyor o kadar dedim bana bi hediye al gönder diye ama nerdeeeee yemek yaptır para yok editör yaptır para yok sendika kuracam yakında
kk-sen olcak bütün haklarımızı söke söke alcam
İnşallah hadi bakalım:)Şaşırdım şuanda kızım olursa ya annemın adını yada zeynep koyucam derim yıllardır
Rabbim nasip eder inşallah
Eee hani biz gizliydik.
ben degil Mune desifre etti ona hesab sorcanizEee hani biz gizliydik.Hemen de deşifre et rabia.
Herkese güzel bir yıl diliyorum.2016 hepimize sağlık ve mutluluk getirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?