Bu yılbaşı gecesi herkes evde!..

Canım ben kk yı çok seviyorum ama inş onlarda beni seviyolardır:)
Yeni geldim ama sevilen deyince sen olumsuz sozlerde lımoncu dıye bı arkadastan bahsedıyolar hep aklıma kazınmıs
Bu arada annemle adınız(nick) yaşınız aynı
Sarılasım geldi

Yeni geldim ama sevilen deyince sen olumsuz sozlerde lımoncu dıye bı arkadastan bahsedıyolar hep aklıma kazınmıs
Bu arada annemle adınız(nick) yaşınız aynı
Sarılasım geldi
Tşk ederim:)Asıl edım değil ama bu niki çok seviyorum:)Bide Zeynep ismini severim:).Sokakda Elif deseler yadırgamam artık.:)

lamelif sende çift mi görmeye başladın, mesajın çift geldi
hayır koca kulubün kocaman patronu bilgisayarım ısınıyor o kadar dedim bana bi hediye al gönder diye ama nerdeeeee yemek yaptır para yok editör yaptır para yok sendika kuracam yakında

kk-sen olcak bütün haklarımızı söke söke alcam

Tşk ederim:)Asıl edım değil ama bu niki çok seviyorum:)Bide Zeynep ismini severim:).Sokakda Elif deseler yadırgamam artık.:)
Şaşırdım şuanda kızım olursa ya annemın adını yada zeynep koyucam derim yıllardır
Rabbim nasip eder inşallah

Ağaya karşı ayaklanma, faşo Mune mi diyeceksin

Yalnız bu gece gerçekten çok eğlendim, hepinize teşekkür ederim, baştan sona çok güzeldi, evdeydik ama klavye arkasından da olsa birlikteydik, hele de siyaset bölümü gibi gergin bir bölümde muhteşem bir gece oldu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…