• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yılbaşı gecesi herkes evde!..

Ohooo bu ne yaa.Gecen yildan hic farki yok bunun:KK45:Kendim gibi ruhum da memur oldugundan tabiki saat kurmadan 7 de dipcik gibi uyandim ve tekrar uyuyamiyorum.:KK62:
Milli piyangodan da zengin olmusum. :21: son 4 u tutmus ama ceyrek bilete:KK53: 63 lira.30 kilo mama alirim onunla. Yasadi sokaktaki yavrularim.:KK24:

:KK70::KK70:
Ağaya karşı ayaklanma, faşo Mune mi diyeceksin:KK70:
bilemiyorum artık ŞARTLARI En Büyük KK:-)

133665.jpg

ya arkadaşlar bu kadar sayfa ne konuştunuz yaw, nasıl okucam şimdi hepsini:KK48::KK48:
bol bol kulaklarım çınladıydı zati, şaraptan olduğunu sanmıştım değilmiş:KK70::KK70:
hepimize mutlu yıllar:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Ooooo neler kaçırdın Ausencia Ausencia fotoğrafını bile koydu :KK53: Ben göremedim ama olsun bi dahaki sefere insallah

ya arkadaşlar bu kadar sayfa ne konuştunuz yaw, nasıl okucam şimdi hepsini:KK48::KK48:
bol bol kulaklarım çınladıydı zati, şaraptan olduğunu sanmıştım değilmiş:KK70::KK70:
chess seni gece yarısı öpememenin mağduriyetini yaşıyoruz, bari geceyarısı gösterseydin bize gül cemalini, bir öpseydik:KK70:

Ausencia Ausencia yalnizca beyaz ten. Ah anlattığın gibi olaydım ne kadan güzel olurdum:KK53:

Olsun , ben esmer severim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Küstüm ben sana , beni yalnız bıraktın gece gece buralarda.
İçip içip çoştum , etrafa imzalı foto dağıttım :KK70::KK70:

yercekimli karanfil yercekimli karanfil kafam akşamdan kalma :rolleyes::rolleyes: sanki şimdi anladım ki yanlış anlamışım yazdığını .

Olsun ben beyaz ten de severim :KK70:

Görüntüden yiyebilme özelliği olsa keşke:KK70: ama o pasta sadece bana yeterdi diyeyim sana:KK70:

Mune Mune bir şey merak ettim , bu sitede hiç yönetimin organize ettiği , buluşmalar vs . oldu mu ?

Nerden aklına geldi diyecek olursan , belki kakao gibi marifetli eller bir şeyler yapar getirir , biz de yerdik :KK70:

Back