Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Bu Yıl Siz de Şanslı mısınız ?

• Konu Sahibi elmaninsapiarmutuncekirdegi
  • Başlangıç Tarihi
E

elmaninsapiarmutuncekirdegi

Ziyaretçi
genelde şansım iyidir kızlar.ama bu yıl çok daha güzel nazar değmesin.sizdede bu yıl yeni ve çok güzel şeyler var mı?iş,aşk,evlilik,eşya ya aşk konusunda?:nazar::nazar:

benimle aynı fikir de olan yok mu kızlar.ya da sizin şansınız nasıl bu yıl

valla canım ne burcusun bilmiyorum. ben koçum bu yıl öyle çok şanslı değildim.ama önceki senelere oranla daha güzel bir yıl geçiiyorum

Valla 2009 yılı yorumumu okudumda pek şanslıymışım bu yıl aşk konusunda...Bekarsan nişan fln olabilir diyo ya bakalım belli de olmaz:KK70:

valla canım ne burcusun bilmiyorum. ben koçum bu yıl öyle çok şanslı değildim.ama önceki senelere oranla daha güzel bir yıl geçiiyorum

teraziyim canım.sanırım yıldan kaynaklanıyo.seneyi bitirince anlıcam asıl.umarım sonlara doğru kötü sürprizler olmaz.

Valla 2009 yılı yorumumu okudumda pek şanslıymışım bu yıl aşk konusunda...Bekarsan nişan fln olabilir diyo ya bakalım belli de olmaz:KK70:

hadi bakalım hayırlısı.görelim terazileri bu yıl güzel olaylarla

Ben şüphe etmeye başladım teraziliğimden. Heralde kafalarına göre yazdırdılar benim doğum tarihimi bizimkiler. Şansızlığın sınırlarını zorluyorum bu sene hiçbir şey mi olmaz ya:KK43:

Ben şüphe etmeye başladım teraziliğimden. Heralde kafalarına göre yazdırdılar benim doğum tarihimi bizimkiler. Şansızlığın sınırlarını zorluyorum bu sene hiçbir şey mi olmaz ya:KK43:
canım belki sene sonuna doğru yaşarsın tüm güzellikleri.Allah yardımcın olsun

şanslı olsam sevdıgım kışı ınadını bırakıp sensız olmaz o sehre yerlesıyorum derdı bu yıl cok sanslıyım dıyecegım bı sey yok kkı((

şanslı olsam sevdıgım kışı ınadını bırakıp sensız olmaz o sehre yerlesıyorum derdı bu yıl cok sanslıyım dıyecegım bı sey yok kkı((
canım benim.belki hakkında hayırlı değildir.herşeyde vardır bir hayır.Allah güzel günler nasip etsinkaydirigubbakcemile3

canım benim.belki hakkında hayırlı değildir.herşeyde vardır bir hayır.Allah güzel günler nasip etsinkaydirigubbakcemile3

amın guzel soyledın valla ınsallah ama ınsan bazan tıkanıyo yas olmus 27 dıyolar hemen yaa

hic evlenemeyecegim sandim..

Ama bu sene nasil olduysa evlendim sositososito

iki dügünüm oldu, isim harika, bir kac diger islerde cok güzel gidiyor

Nedense bu sene her sey öyle güzel oldu ki..

Sükürler olsun, her sey güzel :Saruboceq:

amın guzel soyledın valla ınsallah ama ınsan bazan tıkanıyo yas olmus 27 dıyolar hemen yaa
ben de evlendiğimde 26 dolmak üzereydi.yani 27.etrafa çok aldırış etme.kendini ne kadar rahat hissedersen o kadar ilgi toplarsın karşı cinsten.ben ki hiç evlenmeyi düşünmeyen biriydim.kısmet ya,karşıma hep evlenmek için ısrar edenler çıktı.en son eşimi bulunca evlenmeye karar verdim.Allah bahtını güzel yapsın canım

ben de evlendiğimde 26 dolmak üzereydi.yani 27.etrafa çok aldırış etme.kendini ne kadar rahat hissedersen o kadar ilgi toplarsın karşı cinsten.ben ki hiç evlenmeyi düşünmeyen biriydim.kısmet ya,karşıma hep evlenmek için ısrar edenler çıktı.en son eşimi bulunca evlenmeye karar verdim.Allah bahtını güzel yapsın canım

nursunaz guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım ınsallah dedıgın gıbı olur bende mutlu olurum sizede bır omur mutluluklar dılıyorum.))

bu sene kötü benim için.2010 iyi olur inş.

X