E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi elmaninsapiarmutuncekirdegi
genelde şansım iyidir kızlar.ama bu yıl çok daha güzel nazar değmesin.sizdede bu yıl yeni ve çok güzel şeyler var mı?iş,aşk,evlilik,eşya ya aşk konusunda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım ne burcusun bilmiyorum. ben koçum bu yıl öyle çok şanslı değildim.ama önceki senelere oranla daha güzel bir yıl geçiiyorum
Valla 2009 yılı yorumumu okudumda pek şanslıymışım bu yıl aşk konusunda...Bekarsan nişan fln olabilir diyo ya bakalım belli de olmaz
canım belki sene sonuna doğru yaşarsın tüm güzellikleri.Allah yardımcın olsunBen şüphe etmeye başladım teraziliğimden. Heralde kafalarına göre yazdırdılar benim doğum tarihimi bizimkiler. Şansızlığın sınırlarını zorluyorum bu sene hiçbir şey mi olmaz ya
canım benim.belki hakkında hayırlı değildir.herşeyde vardır bir hayır.Allah güzel günler nasip etsinkaydirigubbakcemile3şanslı olsam sevdıgım kışı ınadını bırakıp sensız olmaz o sehre yerlesıyorum derdı bu yıl cok sanslıyım dıyecegım bı sey yok kkı((
canım benim.belki hakkında hayırlı değildir.herşeyde vardır bir hayır.Allah güzel günler nasip etsinkaydirigubbakcemile3
ben de evlendiğimde 26 dolmak üzereydi.yani 27.etrafa çok aldırış etme.kendini ne kadar rahat hissedersen o kadar ilgi toplarsın karşı cinsten.ben ki hiç evlenmeyi düşünmeyen biriydim.kısmet ya,karşıma hep evlenmek için ısrar edenler çıktı.en son eşimi bulunca evlenmeye karar verdim.Allah bahtını güzel yapsın canımamın guzel soyledın valla ınsallah ama ınsan bazan tıkanıyo yas olmus 27 dıyolar hemen yaa
ben de evlendiğimde 26 dolmak üzereydi.yani 27.etrafa çok aldırış etme.kendini ne kadar rahat hissedersen o kadar ilgi toplarsın karşı cinsten.ben ki hiç evlenmeyi düşünmeyen biriydim.kısmet ya,karşıma hep evlenmek için ısrar edenler çıktı.en son eşimi bulunca evlenmeye karar verdim.Allah bahtını güzel yapsın canım