Yorumlarınız iÇin çok teşekkür ederim aynı şey arasında bizde kaldık nasıl olur ölçüp tartıyoruz ama tam anlamıyla masa oturmadan bişe de anlaşılmıyor çok kararsızımGüzel ama inşallah mutfakta iyiy olur çünkü salona uygun gibi geldi masa mutfak küçük ise hoş durmayabikir
Allah mutlu etsin huzur versin :))
Daha cok salona uyumlu bir masa gibi geldi banada mutfak masalarına birde bakın canım
Masa konusunda cok secenek var aslında tatlım iyice arastır sen bence mutlaka gönlüne göre bulursun cok sık mutfak masaları var netteAynı şeyi mağazadaki görevli de dedi ama başka masamızda olmayacak olmuşken bi kere iyisi olsun dedik ama bilemedik ne yapacağımızı
İnan insan ne kadar olcsede bazen gözüne kaba gelebiliyor benim salon takımıma ait olan yemek masam çok kaba olmuştu mutfaktaYorumlarınız iÇin çok teşekkür ederim aynı şey arasında bizde kaldık nasıl olur ölçüp tartıyoruz ama tam anlamıyla masa oturmadan bişe de anlaşılmıyor çok kararsızım
Evet bu masa yemek odası takımından bu fikri bana bir tanıdığınız vardı ama şu an çok saçma geliyor aslında ilk başlarda böyle düşünmemiştim yani şu açıdan mermer görünümlü masalardan alıp koyuyorum demiştim ama fikrimi değiştirdiler ve şu an Eski düşüncemin daha mantıklı olduğunu görüyorum buradaki bayanlardan daMutfağa daha kullanışlı daha deri tarzında sandalye alman hem temizlik açısından hemde görüntü açısından daha iyi olmaz mı
Cnku mutfakta kullanacaksın ve o o kumaşı sürekli silmek zorunda kalacaksın daha temiz tutmak zorunda kalacaksın
Bana da salon masası gbi gekdi hatta salon masası diyebilirim çok güzel ama mutfağa gideceğini pek sanmiyirm
İnanın biz Uygunluğuna bakmamıştık hani şu an o açıdan bakmamıştık şöyle söyliyim kullanışlı olsun demiştik ama sanırım bu masa bana çok büyük gelecek. Tek bir masa alacağız salonum küçükBu masayı salona alın. Mutfak için daha minik açılıp kapanabilen bir şey alırsınız. Bir mutfak masası atla deve fiyatlı değil. Uygununu çok rahat bulabilirsiniz. Aklınızda kalmasın.
Evet bu masada açıldığında baya büyüyor ama bu masa sanki benim mutfağım için çok kabaYa da daha küçük boyutlarda ama açılabilen bir masa olabilir mutfak için.Normal zamanlarda kaba durmayacak,kalabalık misafir gelince açılıp kullanılabilecek bir şey yani.