Örgü Bu yeleği yapabilen var mı?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

gulbeseker

HAYATIMIN TADLARI...BÜYÜYORLAR
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
1.525
12
55
arkadaşlar uzun süredir bebek için tedavi gören ve dün hamile olduğunu öğrendiğim bir akrabam için bu yeleği örmek istiyorum netten almıştım... ama yapılışını bulamıyorum.. ve şu roba kısmını nasıl yapacağımı vede örneğini bilmiyorum.. bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum.. teşekkürler...
25fp11coy9.jpg

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.a.s.a.s.:1hug::1hug:

canım merhaba bu yeleğin alt tarafındaki örnek vereceğim linkte açıklanıyor inşallah anlayabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/resimli-orgu-modelleri-t149973/index.html

buradaki karanfil yaprağı modeli örneği.

yelek yakadan başlanıyor. iki ayrı şişle değil de serumlu bir şişvar yakadan başlayan modellerin örülmesi için o şişle örülecek.
üst kısmı net çıkmamış tam anlayamadım ama yakadan başkayıp arttırılarak devam ediyor bu yelek
anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım canım kusura bakma ....
kolay gelsin inşallah örebilirsin

canım merhaba bu yeleğin alt tarafındaki örnek vereceğim linkte açıklanıyor inşallah anlayabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/resimli-orgu-modelleri-t149973/index.html

buradaki karanfil yaprağı modeli örneği.

yelek yakadan başlanıyor. iki ayrı şişle değil de serumlu bir şişvar yakadan başlayan modellerin örülmesi için o şişle örülecek.
üst kısmı net çıkmamış tam anlayamadım ama yakadan başkayıp arttırılarak devam ediyor bu yelek
anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım canım kusura bakma ....
kolay gelsin inşallah örebilirsin

arkadaşım çok teşekkür ederim .. baktım o sayfaya örneğin yapılışını öğrendim.. bir de şu roba kısmını nasıl böyle altından çıkıyormuş şekli verip fırfırlı yapmışlar onu merak ediyorum... daha doğrusu modelin komple anlatıldığı bir yer biliyor musun.. ama bu örneğin nasıl yapıldığını da öğrendiğim iyi oldu... emeğine sağlık uğraşıp buldun çok teşekkür ederim....a.s.:1hug:a.s.

X