dönmez dönmez... ıns allahım hayrlsyla erdırmek nasp etsn o gune
speedy tam aynı zamana gelmiş olacakkkk çok sevindimmm canım benimmm sositosositosositososito
hayırlısıyla görelim o günlerii:Saruboceq::Saruboceq:
allah onuuda hayırlısıyla kura-tarır inşallah
Speddy ,caponumm hemen hemen aynı zamanda olucak hepimizin desenize ne güzelllspeedy tam aynı zamana gelmiş olacakkkk çok sevindimmm canım benimmm sositosositosositososito
hayırlısıyla görelim o günlerii:Saruboceq::Saruboceq:
Speddy ,caponumm hemen hemen aynı zamanda olucak hepimizin desenize ne güzelll
evet ladycimm seni unutmuşuz kuşummm
bu arada kıslar canım sıkıldı sizle paylaşayımm benim sevgilim polis adayı bilenler bilir haziranda eğitime gidecek bu dönemde eğitime giden arkadaşalrının tayinleri hep doğu çıkmış canımız sıkıldı yaaaa bizede 3 büyük il çıkıyor genelde diyorlardı,
evet ladycimm seni unutmuşuz kuşummm
bu arada kıslar canım sıkıldı sizle paylaşayımm benim sevgilim polis adayı bilenler bilir haziranda eğitime gidecek bu dönemde eğitime giden arkadaşalrının tayinleri hep doğu çıkmış canımız sıkıldı yaaaa bizede 3 büyük il çıkıyor genelde diyorlardı,
Olsun be kuşum sevdiğinle olduktan sonra ohooo kim tutar sizi önce doğu olsa bile tayinini ister bir süre sonra istanbul a gelir torpil bulun şimdiden dayın olucak işte heryerde güzelimmmmafoldumbenevet ladycimm seni unutmuşuz kuşummm
Kızlarr yarın teyze oluyorum çok heyecanlıyım bu saatler allah ın izniyle hastanede olucaz şanş dileyin olur mu:kedi:
Aminnn spedyycim sonrada isteniriz artık heralde dimiikaydirigubbakcemile3
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
darısı başıma inşallahhbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
Aminnn spedyycim sonrada isteniriz artık heralde dimiikaydirigubbakcemile3
YA KISLAR BİLİYORDUK DOĞU GÖREVİMİMİZİN OLDUĞUNU AMA İLK GÖREV YERİ DOĞUYA VERİLMİYORDU BU SENE BÖYLE UYGULAMA YAPILMIŞ ONDAN ŞAŞIRDIK ÖYLE YADA BÖYLE GİDECEKTİK ZATEN ACEMİ POLİS SAYILIYOR ONLAR 6 AYLIK EĞİTİMDEN SONRA GÖREVE BAŞLIYORLAR KOLEJ MEZUNUN DEĞİLLERKİ BİRDE ORTAMI BİLİYORSUNUZ KISLAR BU ARADA LADYCİMMMM ALLAH ANALI ABBALI BÜYÜTSÜN
sağol kuşummm
bebişde doğmuştur heraldee yaa
Çok sağolun Canlarım Yarın sabah saat 10:00 da gelicekmiş hayırlısıylahayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünn..:CüvCüv::ecrin_bebek:
Çok sağolun Canlarım Yarın sabah saat 10:00 da gelicekmiş hayırlısıyla:ecrin_bebek:
Darısı bizlerinde başınaaa:asigim:
Yok Yok Teyze oluyorum ben kuşummkaydirigubbakcemile2
şuna bak hala oyalıyor heeeeşakkıdışakkıdışakkıdı
İnşallah canım bizimde bi umut cuma doktora gidicek artık gün verir herhalde yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?