Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk kızlar inşallah güsel dilekleriniz gerçek olur. valla düğün vardı ondan gittik aslında yani tamamen tesadüf. bir kez de olsa işe yarasa ne güsel olur.olmasa da yapcak bişey yok
aramıza hoşgeldinnn kaydirigubbakcemile5kızlar benide aranıza alırmısınız bende bu yaz hamile kalmak isteyenlerdenim
hoşgeldinn tatlımmm opuyorumnanaktan sefalar getirdinn, inş. bebişte getirdinn kaydirigubbakcemile3selam kızlarrrrr ben geldim nihayet
çok zevkli eğlenceli dolu dolu 3 günlük bir tatil geçirdim çok dayoruldum gezip tozmaktan
bu kadar yorgunluğun ve telaşın arasında ancak bir kez ilişki şansımız oldu :kedi:
27-28 falan diye düşünüyordum yumurtlamamı 27 gecesi oldu. umarım tutmuştur ama ne ayakları dikmek ne başka bişey yapmadım.
çok umudum yok aslında bir kez olduğu için ama hiiç aklıma da gelmedi tatil boyunca çok iyi geldi yanii
sadece yolda dönerken çiğ köfte vardı atıyım ağzıma dedim bir lokma ısırdım çiğnerken aklıma geldi ay ben bunu yiyemem diye yarım bıraktım. dtbernatcığımın dediği tarzda bir şeyi ben de yaşadım dün yani.
bakalım inşallah ,işe yaramıştır bu tatil
sizlerin de mesajlarını okudum hep
dilaracım daha birkaç gün beklemen iyi olur bence umutsuzluk yok
dtbernatcım dediğin gibi bu iş çok zor. doğurmakla bitmiyor tam tersi başlıyor. gittiğimiz düğünde görümcemin kızı huysuzlandı gece boyu ağladı yırtındı. ayy dedim ne zor yaaa kafamçokkarıştı ama güzelliği o kadar mükemmel ki demekki bunlara değiyor opuyorumnanaktan bu arada rubella sonucuna çok sevindim darısı başımıza
desdomonacım inşallah belirtiler gerçektir sen yinede fazla dinlememeye çalış kendini söylemesi kolay tabi benimde aynı dinleme süreci başlıcak yakında bakalım nasıl olcakCADIARZU
dimple cım selam tatlım ben de istiyorum t-shirt tabiiki s giyerim normalde m mi alıyım ben ama bazı markalardada m giyiyorum t-shirti nerden alıcapına bağlı bu arada gerçekten zor olcaksa sana başka bir yol bulalım. kıyamam sana sora :1hug:
aramıza hoşgeldinnn kaydirigubbakcemile5
hoşgeldinn tatlımmm opuyorumnanaktan sefalar getirdinn, inş. bebişte getirdinn kaydirigubbakcemile3
evet çocuk bakmak gerçekten zor iş ama bi o kadar da muhteşemm opuyorumnanaktan
Şeniz cnm benimm inşaallah ben söz verdim size yerine de getirmeye çalışıcam a.s :1hug:
hoşbulduk kızlar inşallah güsel dilekleriniz gerçek olur. valla düğün vardı ondan gittik aslında yani tamamen tesadüf. bir kez de olsa işe yarasa ne güsel olur.olmasa da yapcak bişey yok
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inşallah getirmişimdir tatlım bebişi bu arada yarın sabahtan doktora gidicem. belli olur belki o zaman yumurtanın durumu çatlamışmı falan diye görünür herhalde dimiCADIARZU
hoşgeldin kuşum tatil iyi gelmiş enerjin buralara kadar geliyor hadi bakalım inş bebişte yola çıkmıştır alah herkesin gönlüne göre versin
esraa47 hoşgelidn balım
tabi görünür, yarın genel muayene ve bağışıklık için mi gidecektin fisfisfis
evet canım onlar için gidicem. yani acaba yumurtlamayı görmek için ayrıca birşey yapıyormu doktorlar. yoksa normal bir muayene esnasında görünürmü
bu arada ben yola çıkmadan siz birşey konuşuyordunuz isimle galiba yumurtlama çatladığında mı geliyor o beyaz akıntı acaba onda karara varmamışsınız galiba çünkü dediğiniz gibi eğer o zaman oluyorsa çok geç olur gerçi benim dün ve önceki gün vardı o sıvı çözemedim bu işi
hımm unutuyordum nerdeyse gideceğini kafamçokkarıştı
çok bilmiyorum ama normal muayene ile belli olur diye düşünüyorum
hımm onu da sorduğun çok iyi oldu
ben o konuyu yanlış anlamışım sanırım :kedi: (sağolsun sabah bi arkadaşım uyardı :dilcikar:)
o akıntı ve belirtiler yumurta çatladığı gün oluyor ve 36 saat içersinde de mutlaka değerlendirilmesi gerekiyorr şutarafagitti
hımm o zaman nasip kısmett fisfisfisdimplecim kişiden kişşiye değişrmiş bazı insanlarda 12 saat dayanırmış yumurta bazılarında 24- 36
harikaa :lepi: inş. inş.. kaydirigubbakcemile5aaaa bende ilk cumartesi geldi akşamında da ilişki oldu inşallah işe yaramıştır :Saruboceq:
hoşgeldin chabliscim tatil nasıl geçti..çalışmalar oldumu tatilde....zemuszemus
valla cim gezmekten yorgunluktan 3 günlük tatilde bir kez oldu ama o da tam gününde oldu gibi. inşallah yanılmıyorumdur. tutturmuşuzdur zemuszemus
inşaallah angelim inş... Rabbim büyüktür.. verecek olanda O'dur...chabliss canımmm çok güzell bi yazıydı teşekkürlerrr çok doğru kesinlikle opuyorumnanaktan
dimplemm slm kuşum bu hafta gidicemm yaramı yaktırmayaa inşallahh opuyorumnanaktan sen naaaptınn işte de biraz yoğunum yazamıyorummm mafoldumben inşallahh seninde değin gibi hayırlı vakitte gelir bebişlerrimiz Rabbim bizi böyle imtihan etmez :Saruboceq: