Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

frambuaz kim dio 3 ay hamile kalmazsın diye bende 3 aydır olmuoda bu ay 4. ay

Casa doğum kontrol hapıyla korununca en az 3 ay hamile kalınmıyo dediler...Yine de Allah bilir tabi..

hmm ben ilacı bırakalı çok oldu ama korunmayı bıraklaı bu ay 4 olcak dedim yoksa bilmediğim bişimi var :)inş isteyen herkes olur Rabbim bilir canım

ayy canım bekliycen ozaman illa erkek istiyosan((((

cnm ben kız istiyorum esasında ama eşim istemiyo çocuk daha yeni 1 seneyi doldurduk gerçi ben çok istiyorum kız erkek farketmez yeterki ona sevgimi verim bakim iyi bi evlat yetiştirim istiyorum.eşime bu konuda çok kızgınım açıkçasıkötükedihüso
hayırlısı olsun diyelim,allah herkese hayırlı bi evlat nasip etsin

ay bu erkekler hep aynı ya:)) benimkide istemiyodu bizim daha 10 ay oldu.2-3 sene geçsin falan diyodu baktı çalışmıyorum iş yok yalnız çok sıkılıyorum kendide vardiyalı çalışıyor.bari olsun büyür diyor şimdi.hem arkadaşlar arasında bir tek bizim yok.hep bebek görüyor seviyor şimdi bakalım kısmetse yaza bizde düşünüyoruz.

Kızlar beni de aranıza alır mısınız...
Bu ay bıraktım korunmayı... İlk 3 ay hamile kalmazsın diyolar ama belli mi olur...:CüvCüv:

canım ilaç kullananlarda bıraktıktan sonra 3 ay başka bir yöntemle korunmak gerekiyormuş çünkü ilacın arkasından ilk 3 ayda olan gebeliklerin bazılarında düşük olabiliyormuş.bende bıraktım bu 2.ayım daha.

ayrıca benim bir arkadaşım 3,5 yıl doğal yöntemlerle korunmasına rağmen 4.ayda hamile kaldı.olabilir tutmamıştır.yumurtlama takvimi kullan bence hemde önce doktora gidip kontrol yaptırmakta fayda var.folik asit falan 3 ay önce başlamak gerekiyormuş hemde problem varsa hemen tedavi olur boşuna zaman kaybı olmamış olur.şimdi bişey çıkmazsa yani herşey normal sorun yoksa 1 yıl deneyin diyor doktorlar sonra tedaviye başlıyorlar.ben çok araştırdım bilgi olsun diye.

otomatik takvimlere aşağıdaki linklerden bakabilirsin.hakkında hayırlısı olsun canım...:CüvCüv:

Gebelik (hamilelik) dönemi için hesaplayıcılar - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

:..Gebelik İle İlgili Tüm Hesaplayıcılar-Doktornevra.com..:

İSİMLER - Türkiye'nin en kapsamlı isim sitesi

bende bu yaz bebek istiyorum.
maddi sorunlardan dolayı haziran ayına kadar korunacagız.
bakalım neler olacak.

bende temmuz gibi korunmayı bırakmayı düşünüyorum.ama antidepresan kullanıyorum.dr um bırakırsın yaza kadar demişti.inşallah bırakmış olursamçalışmalara başlıycaz haziran temmuz gibi

dün akşam misafirimiz gelmişti
evli bir çoçugu var
bende eni evli olunca sordu bebek varmı diye bende yok dedim
benim kızkardeşimde d.konturol hapı kullanıyordu
1 yıl falan korunmuş
şimdide çoçuk için tedavi görüyormuş olmuyormuş çoçukları.
aman insan duyunca böyle şeyler korkuyorda.

ben ilk 3 ay d.kontrol hapı kullandım.şimdi gittiğim kursta yaşça benden büyükler var.bana kızdılar daha hiç çocuğun olmadan neden ilk sen korunuyosun die.ben de bi çok kişiden duymuştum.ilk zamanlar eş korunmalıymış.benim bi ark.ım d.kontrol hapını kullanmyaı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kalabildi.

hııı
evet geç kalıyormuşun.
bırakmayıda düşünüyorum ben aslında
ama diğer yöntemlerede güven olmuyorki
hakkımızda hayırlısı.

aslın da en tehlikesiz yöntemi benim kullanmam lazım.sonuçta sürekli almam gereken ve pat die bırakmamam gereken bi ilaç var.benim eşim korunuyo 5 aydır ve.bir kaza maza olmadı:)üstelik kilo da almıştım ben d.kontrol hapı kullanırken.

Doktorun kim?

ben de bu yaz hamile kalmayı çok istiyorum inşallah sorunlardan kurtulup Allahın izniyle olur :Saruboceq:

bende hamile kalmak istiyoruuuum 9 aylık evliyim hiç korunmadım ama olmadııı henüz doktorada gitmedim ama ben bebiş istiyoruuuuuum Çok üzgünüm çoook

bizim de ağustosta 2 sene bitcek evliliğimizde. bizde yaz bittikten sonra istiyoruz. zaten düğünlerden dolayı yoğun bir yaz yaşıcaz. eylülde çalışmalara başlarız. yaz başındada kontrolden geçerim diye düşündüm . folik falanda var tabi. bende biraz da kansızlık var. o yüzden kontrolden geçmeden hamile kalmak istemiorum.
benim eşimde bazen erkenmi falan diyo ama onun düşüncesi maddi durumlar. yine de maddi durumların harika olmasını beklersen bu devirde hiç çocuk yapamayız heralde. benneyaptımki allah hepimize istediği zaman nasip etsin bebişleri. :CüvCüv:

Öyle canım. ben bir de özel sigorta yaptırmıştım Aralık'ta 1 yıl olacak daha.Onu da bekliyorum.. yani anlayacağın 2010 gibi gözküyor.
slm arkadaşlar bende bu yaz hamile kalmak istiyorum ama 2ay sonra sınavım var hap kullanıyorum mayısta bırakmak istiyorum ama esim sınavdan sonara bırakırsın diyo sınav stresi etkilermi beni .bide hap bıraktıktan hemen sonra hamile kalınca düsük oluyomus dogrumudur...

mrb bende behcet hastasıyım 2aydır ilac almıyorum agzımda yaralar cok azaldı hamilelikte zararlıymıs daha önce bırakmak lazımmış.sana tavsiyem dogal ilaçlar dene ben çörek otu içiyorum günlük bir tutam felan. bagısıklık sistemini kuvvetlendiriyor cok faydası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…