hmm ben ilacı bırakalı çok oldu ama korunmayı bıraklaı bu ay 4 olcak dedim yoksa bilmediğim bişimi var :)inş isteyen herkes olur Rabbim bilir canım
ayy canım bekliycen ozaman illa erkek istiyosan((((
cnm ben kız istiyorum esasında ama eşim istemiyo çocukdaha yeni 1 seneyi doldurduk gerçi ben çok istiyorum kız erkek farketmez yeterki ona sevgimi verim bakim iyi bi evlat yetiştirim istiyorum.eşime bu konuda çok kızgınım açıkçasıkötükedihüso
hayırlısı olsun diyelim,allah herkese hayırlı bi evlat nasip etsin
Kızlar beni de aranıza alır mısınız...
Bu ay bıraktım korunmayı... İlk 3 ay hamile kalmazsın diyolar ama belli mi olur...:CüvCüv:
ben ilk 3 ay d.kontrol hapı kullandım.şimdi gittiğim kursta yaşça benden büyükler var.bana kızdılar daha hiç çocuğun olmadan neden ilk sen korunuyosun die.ben de bi çok kişiden duymuştum.ilk zamanlar eş korunmalıymış.benim bi ark.ım d.kontrol hapını kullanmyaı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kalabildi.
Benimkide kız istiyor adınıda belirlemiş yasmink ile aynı durumdayım zaten ama ben yeni evliyim bende istiyorum çocuk eşiin yaşı büyük acele ediyor. zaten 5senedir beraberiz sanırıım yeter artık. yani bu yaza allah nasip ederse :Saruboceq: bende istiyorum. :CüvCüv: jinolok görüşmem var eğer problem çıkmazsa hemen de olabilir. hihoyyyt
slm arkadaşlar bende bu yaz hamile kalmak istiyorum ama 2ay sonra sınavım var hap kullanıyorum mayısta bırakmak istiyorum ama esim sınavdan sonara bırakırsın diyo sınav stresi etkilermi beni .bide hap bıraktıktan hemen sonra hamile kalınca düsük oluyomus dogrumudur...Öyle canım. ben bir de özel sigorta yaptırmıştım Aralık'ta 1 yıl olacak daha.Onu da bekliyorum.. yani anlayacağın 2010 gibi gözküyor.