Kızlar Sizin Bu Şeyler Hakkında Bilginiz Varmı Hani Adet Dönemini Hesaplıyosun Sonra Yumurtanın Catlama Anını Buluyosun Ozaman Cocugunun Olma Ihtımalı Daha Yuksekmıs Bılgısı Olan Varmı Acaba
hımmm sağol canım bu arada kızının ismıde guzelmıs farklı bır ısım
Kızlar Sizin Bu Şeyler Hakkında Bilginiz Varmı Hani Adet Dönemini Hesaplıyosun Sonra Yumurtanın Catlama Anını Buluyosun Ozaman Cocugunun Olma Ihtımalı Daha Yuksekmıs Bılgısı Olan Varmı Acaba
bal kavanozu bence sende artık dusun derım :):ecrin_bebek:
off doğru söylüyosun ya herkes aynı şeyi söylüyo şimdi hazırlıklarım başladı da şöyle önce dişçiyle işimi bitiricem kısmetse hamilelikte sorun yaşamamak için sonra kontrole gidicem bakalım
benimki kız istiyor.İsmi bile belli
Benimkide kız istiyor adınıda belirlemiş yasmink ile aynı durumdayım zaten ama ben yeni evliyim bende istiyorum çocuk eşiin yaşı büyük acele ediyor. zaten 5senedir beraberiz sanırıım yeter artık. yani bu yaza allah nasip ederse :Saruboceq: bende istiyorum. :CüvCüv: jinolok görüşmem var eğer problem çıkmazsa hemen de olabilir. hihoyyyt
bencede sen artık bir bebek yap ev neşelensin iyice:)))))
arkadaşımda 3,5 yıl sonra bebek yaptı şimdi oğlu 4 aylık keşke daha önce yapsaydım diyor.bebek olunca eve neşe geldi herkes olumsuzluklara rağmen mutlu ve neşeli diyor:)))
bende ondan sonra daha çok düşünmeye başladım ama benimde kullandığım ilaçlar var önce doktorumla görüşmem lazım bakalım ne diyecek...sonrada kadın doğuma gidip kontrol şart...
madem kız istiyorsunuz otomatik çin takvimi kullanın belki tutar:)))))
İSİMLER - Türkiye'nin en kapsamlı isim sitesi
bu takvimi uygulayan varmı acaba merak ediyorum denesekmi ki acaba?yerimseniben
yahu benim 11 ay kız tek bir ay erkek çıktı:roflol::roflol::roflol:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ya evin neşesi olmazmı o kaydirigubbakcemile3 bende şu zamana kadar olsun isterdm çok açıkçası ama işte maddi etkenler daha çok hazır olamamdı geçen dönemde şu an çalışıyorum ve işimi çok seviyorum o yüzden bir anda vazgeçmek istemedim.Ya kısmet artık bide alnımıza ne yazıldıysa o ama evet geciktirmemek lazım artık da sen ne zaman düşünüyosun?:sm_cool::sm_cool:
ya bu ekonomik nedenler bizdede var.evimiz kira sadece eşim çalışıyor.bir yerimiz vardı mütahite verdik geçen sene bu haziranda taşıncaktık evimize ozaman düşünüyoduk ama maalesef adam battı evi yapamadı.işler karışık yani borcumuz yok ama birikimde yok.bebek maddi manevi sorumluluk ben herşeyini tam yapmak isterim herkes gibi o yüzden bekliyorum zaten benim sürekli kullandığım ilaçlar var önce doktorumla sonrada kadın doğum uzmanıyla görüşmem lazım.inş haftaya kendi doktoruma sonrada kadın doğuma giderim.
bende erkek istiyom ama kararsızım benimde mayıs sonuna kadar erkek ama ozamana kadar zorrrr olur(((((
aa bide en önemlisi sigarayı bırakmam lazım ilk önce onu başarmalıyım sanırım.
ayyy çok uzattım kısacası benim durum karışıkkkkk CADIARZU
:
Bizim Allaha çok şükür ev araba gibi sorunumuz yok var ikimizde çalışıyoruz ama işte insan bu devirde önünü azcık görmek istiyo yarınların ne getiriceği belli olmuyo
Sen hayırdır ne ilacı kullanıyosun sürekli? Sigarayıda azaltmaya bak ben az içiyorum 5 tane felan günde bazen + ya da _ 1 olabiliyo ama içmemek lazım aslında
ah işte evi geçtik eşim araba lazım şimdi arabasız olmaz çocukla diyor.merkeze dolmuşla 15 dk uzakta oturuyoruz biz maalesef.
ben 10 tane falan içiyorum bazen geçiyorda sıkıntıdan hep yapcak bişey yok evdeyim hep sigara net tv hep aynı...
belki duymuşsundur daha önce behcet hastasıyım ben 3 yıldır ilaç kullanıyorum tedavisi yok ilaç sadece atakları azaltıyor..gerçi hastalığım ileri seviyede değil sadce ağzımda aft çıkıyor artık.ama ilaç kullanmak problem hamilelikte netten 2-3 doktora sordum kimi hamilelikte ilacı kullanabilirsin kimisi kullanamazsın diyor.üniversite hastanesine gidiyorum ben ordada prof lar ortada yok asistan doktorlar var onlarada pek güvenmiyom ama sorcam tatmin olmazsam profun özeline giderim.
o zaman sen önce bi doktorla bu konuyu iyice konuş canım bilmiyodum hastalığını çok geçmiş olsun ama ileri derecede olmadığından çok engel olucağını sanmıyorum şimdiki teknolojide bi çok alternatif var muhakkak senin durumuna uygun bişey vardır.
Allah isteyen herkese versin bebiş :CüvCüv: Bazen bende çok korkuyorum ya hemen olmazsa uzun sürerse hamile kalmam diye allah korusunda o yüzden artık mayıs itibariyle koyvericem gitsin kaydirigubbakcemile3