Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

Kızlar napacaz biz hamiş olmak için bakalım.Ben aylardır bebiş için yanıp tutuşuyorum.Evlendim 1ay sonra tayinim çıktı 10 aydır ayrıyızsenağlama.Yaza kavuşacaz inşallahopuyorumnanaktan.Bende eşimde bebiş çok istiyoruz.Heralde bu istemeyle asla hamiş olamam yaa:1no2:

eşini çağır yanına o zaman olabilir

neden olmasın kahorihamacım
böyle olumsuz düşünüp psikolojinizi bozmayın lütfenn

aslında bak aklıma ne geldi şimdi birbirinizi çok özlediğinz için bebiş olma ihtimali çok yüksek öyle duymuştum inşallah olur yaz geldi bile kavşuyorsunuz yaniiii

kızlar böyle olumsuz şeyler düşünmek yok ama. çok istersek olur diyelim daha iyi. sadece takıntı yapmıcaz tamammı .birbirimizi engelleyelim bu konuda öyle dk başı test yapar hale falan da gelmeyelim. bakın o zaman ne kolay hamile kalcaz opuyorumnanaktan

isimcim geldi mi canım adetin benimki yok hala mirmirmirmir
ama bence gelcek benimki çünkü geçen ay da böyle bir gün gecikti ben de bişey var sandım bu sefer yemezler kaydirigubbakcemile3

daha gelmedi walla chablissscim ben bi de şu program var ya onda denedim 7sinde hasta olmam gerekiyomuş mdem bulanıyo neden acaba bilemirum

ya hamilesindir ya da stres yapıyorsundur. düşünmemeye çalış dicem ama zor biliyorum . ben kendime devamlı birazdan gelcek nasıl olsa diyorum. az sonra olurum falan o zaman en azından acaba hamilemiyim diye düşünmüyorum. zemuszemus

evet test sabah yapılımış olmazsa en iyisi iş çıkışı eve giderken test alıp sabah denemek

Son düzenleme:
7haziran=1., 8=2., 9=3., 10=4. gün oluyo 4gün geçmiş olacak yarın yaparsam inş olumlu olur sende öbür günyaparsın seninki de olumlu olur inşallah

benim bir arkadaşım sadece bir gün geçince yaptı ve hamile. ben de sizler gibi bu yaz hamiş olmayı istiyorum inşallah. bu ay ilk denememiz olcak. o yüzden fazla stresim yok. ama ne olur olmaz diye de eşime keçiboynuzu içiriyorum. kendim de incire başlıcam. burdan okudukça hevesleniyorum.

ben 4-5 gün gecikmeden yapmıcam ahdım var alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3 kaç gün geçti şuan cnm CADIARZU

isimcim sen artık yap bence varsa bişey çıkma ihtimali yüksek a.s
hayırlısı olsun

desdomonacım hoşgeldin aramızaa a.s.

gittikçe çoğalıyoruz kızlar maşaallahhh zemuszemus

7haziran=1., 8=2., 9=3., 10=4. gün oluyo 4gün geçmiş olacak yarın yaparsam inş olumlu olur sende öbür günyaparsın seninki de olumlu olur inşallah

evet canım öbür güne olmazsam yaparım zaten. ama bence ben olcam bugün.öyle geliyo bana ince bir sızı var kasıklarımda. devamlı tuvalete gidiyorum şimdi geldi kesin diyorum yok bişey. dalga geçiyo benle :1shok:

evet canım hatta günü gelmeden yapıp pozitif çıkanlar bile var ama negatifse de o duyguyu yaşamak istemiyorum. o yüzden beklicem.
inşallah sizin de tutar ilk denemede hazır stresde yokken :lepi:

inşallah. çok istiyoruz artık. temmuzda bir yılımız dolacak evliliğimizin. parkta, markette gördüğümüz çocukları seviyoruz hep eşimle. inşallah kendimizin de olur.

hımm evet bence de o zaman fazla durmayalım üstünde cnm vereliniortak

inş. desdomona, sana ve cümlemize nasip olur inş. a.s

Son düzenleme:
şu ovuluasyon testlerinden falan almak istiyorum işi garantiye almak için. aranızda kullanan var mı?bir de folik asitin yanında başka vitamin alıyor musunuz?bana doktor b12 vitamini ve çinko hapı vermişti. bir de omega3. ama bunları aklıma eserse kullanıyorum. devamlı değil. az önce yine hamilelik planlıyan bir arkadaşımla görüştüm. tek başına folik asit alıyormuş. baş ağrısı şikayetiyle doktora gitmiş. doktor da folik asit tek başına alınırsa zaralı olabilir demiş. yanında b12 alman lazım demiş. ilk defa duydum böyle birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…