- 14 Nisan 2009
- 1.337
- 4
- 40
Kızlar napacaz biz hamiş olmak için bakalım.Ben aylardır bebiş için yanıp tutuşuyorum.Evlendim 1ay sonra tayinim çıktı 10 aydır ayrıyızsenağlama.Yaza kavuşacaz inşallahopuyorumnanaktan.Bende eşimde bebişçok istiyoruz.Heralde bu istemeyle asla hamiş olamam yaa:1no2:
eşini çağır yanına o zaman olabilir
Kızlar napacaz biz hamiş olmak için bakalım.Ben aylardır bebiş için yanıp tutuşuyorum.Evlendim 1ay sonra tayinim çıktı 10 aydır ayrıyızsenağlama.Yaza kavuşacaz inşallahopuyorumnanaktan.Bende eşimde bebişçok istiyoruz.Heralde bu istemeyle asla hamiş olamam yaa:1no2:
kaydirigubbakcemile3 kaç gün geçti şuan cnm CADIARZUben 4-5 gün gecikmeden yapmıcam ahdım varalkisalkisalkis
7haziran=1., 8=2., 9=3., 10=4. gün oluyo 4gün geçmiş olacak yarın yaparsam inş olumlu olur sende öbür günyaparsın seninki de olumlu olur inşallah
benim bir arkadaşım sadece bir gün geçince yaptı ve hamile. ben de sizler gibi bu yaz hamiş olmayı istiyorum inşallah. bu ay ilk denememiz olcak. o yüzden fazla stresim yok. ama ne olur olmaz diye de eşime keçiboynuzu içiriyorum. kendim de incire başlıcam. burdan okudukça hevesleniyorum.
kaydirigubbakcemile3 kaç gün geçti şuan cnm CADIARZU
tatlım daha bir gün geçti ondan durmuyorum üzerinde. hatırlarsan bahsetmiştim geçen ay da bir gün gecikti. ama beni kandırmaya çalışıyor vücudum. kanmam bu sefer yasakkelime