Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

bende hamileliği bu ay düşünmeye başladım ama kendimi bi garip hissediyorum yani duygusal anlamda bi tuhafım acaba sorun var mı bebek olacak mı nasıl olacak kafamda bin tane soru dolaşıyor bütün kötü şeyler benim başıma gelecek gibi hep kuruyorum bakalım hayırlısı adetime 7 gün var bilmiyorum korkuyorum :-)

gönlünü ferah tut korkma diyorum neden kötü bişey olsun ki

gözün aydın tatlımm. allah sağlıcakla kucağına almayı nasibetsin. testi kaç gün geçince yapmıştın??? tekrar tebrikler
canımm sagolasınn ben testi ilk adetime 5 gün varken yaptım negatif çıktı üzülmüstümm yok heralde bebiş demiştim sonraa adetim 3gün gecince yaptımm ikinci çizgi belirdii..

ay tatlım valla ben de aslında bir beklentide değilim henüz ama arada tedbirsiz geçen günler olunca adet günü de yaklaşınca insan düşünmeden edemiyo acaba diye.
uğraşıp uğraşıp beklenti içinde o günü iple çekmek daha zor olsa gerek. sen de ben de daha çalışmadığımız için ne olursa olsun daha rahatız tabi kaydirigubbakcemile
evett
bi de dediğin gibi çalışmalar başladıktan sonra nasıl oluruz bilemiyorumm :nazar:
o zaman tutmayın bizi :jeyyar:
arkadaşların ve birbirimizin başının etini yeriz bizz delikafadulden
bende hamileliği bu ay düşünmeye başladım ama kendimi bi garip hissediyorum yani duygusal anlamda bi tuhafım acaba sorun var mı bebek olacak mı nasıl olacak kafamda bin tane soru dolaşıyor bütün kötü şeyler benim başıma gelecek gibi hep kuruyorum bakalım hayırlısı adetime 7 gün var bilmiyorum korkuyorum :-)
ama kafanı rahat tutman şart hercaicim
bu gebelik olayının psikolojik boyutunun önemi çokk
dikkat et kötü şeyler getirme aklına yerimseniben

tekrar tekrrar hayırlı olsun gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün gonca

ay evet canım yaa. bu erken gebelik belirtilerini bilmek iyi değil valla.insan kendi kendine yaratıyor yoksa bile. ay acaba kasıklarımda batma mı var acaba göğüslerimde şişlikmi var ay midem bulanıyo derken adetim gecikti benim de geçen ay bir gün . hem de hiç şaşmazdı. o yüzden ben de bu ay hiiiç kendimi dinlememeye çalıştım. öyle olunca da bir süre sonra geçti karın ağrılarım falan zemuszemus
şimdi bugün adet günüm olmadım daha hiçbir belirti de yok :nazar:
canım Allah razı olsunn bu sevincimi sizlerle paylasmak beni ayrıca mutlu ediyooo...ayrıca söylimm benimde hiç belirtim yoktuu :)test yaptıgım gün göğüslerim dehset agrıdı okadar..haa bidee beyazz akıntım oldu su gibi ama ben yiende konduramadımm:)

canımm sagolasınn ben testi ilk adetime 5 gün varken yaptım negatif çıktı üzülmüstümm yok heralde bebiş demiştim sonraa adetim 3gün gecince yaptımm ikinci çizgi belirdii..

ne gibi bir belirti vardı sende sanki adet olacakmış gibi miden bulanıyomuydu

Selam kızlar bende 2 aydır ıstıyorum bebıŞ....ınŞallah hepımızın en kısa zamanda saĞlıklı evlatları olur..kımler mÜjde verecek bu ay bakalım:)

goncagül bize iyi moral verdi dimi chabliscimm kaydirigubbakcemile5

canım benimm ben cok rahat davrandım galiba sadece son günler merak yaptım okadar..bide gün asırı yerine yumurtlama günlerimde ara vermeden çalıstık..ben bu ay olmaz diyodumm stres yapmadım belkide bundan tabi nasib meselesi zamanı gelmiş demekkii..

canım benimm ben cok rahat davrandım galiba sadece son günler merak yaptım okadar..bide gün asırı yerine yumurtlama günlerimde ara vermeden çalıstık..ben bu ay olmaz diyodumm stres yapmadım belkide bundan tabi nasib meselesi zamanı gelmiş demekkii..

:KK70:ben bu ay yumurtlamayı takip etmedim bi haftalına yatılı misafir vardı bi de bizde zaten eğer o dönemse boşuna stres yapıom:KK70:

:KK70:ben bu ay yumurtlamayı takip etmedim bi haftalına yatılı misafir vardı bi de bizde zaten eğer o dönemse boşuna stres yapıom:KK70:

zaten stres yapma hayatım bak goncagüle ne zaman kendini salıyosun o zaman oluyo valla bu bebek olayları. stres yapınca hem yıpranırız hem sonuç hüsran olur.
oyalanmak lazım bişeylerle ya da hala korunduğunuzu düşünceksin. farzetki yeni evlisiniz ve çocuk düşünmüyorsunuz bir süre. öyle hayal et :1hug:

zaten stres yapma hayatım bak goncagüle ne zaman kendini salıyosun o zaman oluyo valla bu bebek olayları. stres yapınca hem yıpranırız hem sonuç hüsran olur.
oyalanmak lazım bişeylerle ya da hala korunduğunuzu düşünceksin. farzetki yeni evlisiniz ve çocuk düşünmüyorsunuz bir süre. öyle hayal et :1hug:

süper fikir canım sağolasın zaten benim istediim kadar eşim de istese bi problem olmayacak neyse kızlar yarın görüşürüz byesss

Son düzenleme:
gönlünü ferah tut korkma diyorum neden kötü bişey olsun ki

bilmiyorum ki ben biraz evhamlı bi tipim eşimde öyle söylüyo neden kötü bişey olsun diyo benim ki evham ama buradaki paylaşımlarları okudukça çok rahatlıyorum. ailemden uzaktayım. eşimin işi sebebiyle bursadayız. Kendimi yalnızda hissediyorum. Belkide on yüzden . ne bileyimmmmmmm işte öyle !!!!! Allah isteyen herkese kısmet etsin.

kesinliklee :lepi:
bilmiyorum ki ben biraz evhamlı bi tipim eşimde öyle söylüyo neden kötü bişey olsun diyo benim ki evham ama buradaki paylaşımlarları okudukça çok rahatlıyorum. ailemden uzaktayım. eşimin işi sebebiyle bursadayız. Kendimi yalnızda hissediyorum. Belkide on yüzden . ne bileyimmmmmmm işte öyle !!!!! Allah isteyen herkese kısmet etsin.
ben de evhamlıyım ama bunu yenmemiz lazım
eşimde bana aynen öyle der hep
neden olmasın Allahın izniyle
olmaması için bir sebep mi var der,
bence en güzeli tevekkül edip Hak'tan gelecek herşeyin en hayırlısı olacağını düşünüp beklemek
hem yalnız olur musun hiç, bizler varızz :1hug:

olur inşallah hercai bende de çok evham var ailenden bir telefon kadar uzaktasın zaten evlenince öyle oluyor sürekli görüşmen imkansız artık seninde bir ailen oluyor o yüzden kendini yalnız hissetme bende aileme konuşmadıklarımı sizlerle paylaşıyorum sizleri bu siteyi çok sevdim tabiki allah isteyen herkese hayırlısıyla bebişi kısmet eder inşallah ama stres bende de acayip doruklardaaaa yapmamak lazım biliyorum ama elde değil

X