bu yaz hamile kalalım artık hadi kızlar... :)

aylintk

süprizim, 2. meleğim geliyor...
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
274
11
68
7 aydır uğraşıyorum... soğan suyu... doktor... klomen.. v.b v.b bütün denemelere devam o bebek gelecek arkadaş başka kim var bu yaz hamilelik isteyen? birbirimize destek olalım... neler yapıyoruz hamile kalmak için? neler yaşıyoruz? paylaşalım umutlarımızın devam etmesi dileğiyle...

merhaba canım bende 3 aydır istiyorum. hala tık yok. umutla bekliyorum umarım en kısa sürede rabbim isteyen herkese nasip etsin.

merhaba canım bende 3 aydır istiyorum. hala tık yok. umutla bekliyorum umarım en kısa sürede rabbim isteyen herkese nasip etsin.

inşallah bu yazı hamile olarak geride bırakırız senin bebiş de çok uzatmadan gelsin... :)

2 senedir bekliyorum..mileetin dırdırından bıktım..yaza inş diyip durduk..hangi yaz ama.?rabbim hiç bi evi bebeksiz bırakmasın..inş bu yaz hamiş oluruz..

selam kızlar bu ay 3.denememiz olacak....inş güzel bebişlerimiz bize gelir

2 senedir bekliyorum..mileetin dırdırından bıktım..yaza inş diyip durduk..hangi yaz ama.?rabbim hiç bi evi bebeksiz bırakmasın..inş bu yaz hamiş oluruz..

Bu yaz inşallah umutsuzluğa kapılmayalım ben 2 kere kaybettim bebeklerimi ama olsun azimliyim :)

insallah.butun kalbimle istiyorum durmadan dualar ediyorum Rabbm bzi daha fazla bekltmesin bnde iki yldr hasretim bir bebegimi kaybettim..birde kimyasal yasadm

ben de bebiş istiyorum geçen ay soğan kürü yaptım bu ay çörek otu bal tarçın karışımı yiyorum gelecek ay da incirlicem:)
hayırlısı olsun hepimiz için

Slm ben forumda yeniyim. Bir yıllık evliyim ilk günden beti korunmuyoruz ama tık yok. Ne gelen var ne gıden. İlk aylar pek önemsememiştim ama son altı ayım zindan gibi geciyo. Her ay bi beklenti içinde buluyoorum kendimi. Kırmızıyı görünce bütün dünyam yıkılıyo. Ee tabi bi de dış faktörler var soranlara ne cvp vereceğimi şaşırdım. Yoruldum sacma bahaneler bulmaktan. Her ay hamileymişim gibi belirtiler yaşıyorum ama sonu hüsranla bitiyo. Bu yaz hamile olmayı çok istiyorum. Özel denediğim bişiy yok kim ne dediyse yaptım ne duyduysam uyguladım ama olmadı olmadı.. Şimdi saldım artık çok yoruldum. Allah isterse olmazı oldurur. İstemezse olacağı oldurmaz. Hersey onun elinde. İnşallah Rabbim herkese hayırlı bereketli yawrular nasip etsin.

herkese merhaba,
ben de soğan kürü ardından da incir kürü yaptım. bir haftalık moladayım, haftaya incire devam... ayrıca doktora da gittim bazı hormon değerlerim yüksek çıktı, ilaç da kullanıyorum. ayrıca birliktelikten hemen sonra yataktan kalkmıyor bi yarım saat kadar yatıyorum, belime yastık koyarak. bir de gün aşırı birlikte olmaya dikkat ediyorum. birdeeee ovilasyon testi aldım onları kullanıyorum, yumurtlama dönemimi tespit edebilmek için.... 8 aylık evliyim hiç korunmadık ama son 2 aydır hmile kalmak istedim, öncesinde erken olduğunu düşünüyodum.

Bizim de bu ay 5.denememiz olacak ilki malesef düşükle sonuçlandı özel olarak hiç birşey yapmadım yani yemeli içmeli :) sadece yumurtlama günlerime dikkat ediyorum.ilk ay olduğunda ne fazladan uzanmıştım ne bacağımı dikmiştim tuttu ama düştü diğer 2 ay çok önemsedim 1 saat yatmalar falan anladımki bir ilgisi yok sanırım stres yaptıkça zora sokuyoruz

kızlar ben de bebek istiyorum artık, bu ay 2. denememiz oluyor inş başarabiliriz. Stres en büyük engel diyorlar ama insan bu kadar önemli bir konuda nasıl stres yapmıcak ki? şu mübarek günlerde allah hepimize nasip etsin en kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inş

Merhabalar canım hayırlısı neyse o olsunn ...bende 4 aydır korunmayı bıraktım doktora gıttım tahlıllerımı yaptırdım bi sorun cıkmadı çok şükür folik asit verdi kullanıyorum sabırla bekliyoruz bat 30 temmuz hayırlısı umudum var

kızlar bence en önemli faktör sitres ve çok istemek çünkü insan neyi çok isterse onunla sınanır bizim 3.ayımız ben artık Allaha bıraktım sadece dua ediyorum soğan kürü uyguluyorum bukadar ha bide bu ay istemiyomuş gibi yapıcam bbelki işe yarar inş.en kısa sürede isteyen herkes bebeğine kavuşur Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın

bende artık hamile kalmak istiyorum ama bakalım hayırlısı benim daha önceden 2düşüğüm var 4aydırda deniyoruz ama şu anlık bişey yok (

doğru sölüosun canım kesinlikle stresle alakalı ben daha önceki 2hamileleiğimde de hiç ummadığım eşimle doğru düzgün birlikte olmadan hamile kaldım ama şimdi uğraşıyoruz yok insan ister istemez streste yapıo takıo kafaya daha zamanı var demek ki Allah yazmıştır

istemiyor gibi yapmak aslında fena fikir değil bende ilk hamileliğimde korunmayı bıraktım ve hemen olmuştu ... bence tezin doğru soğana devamm

aynen ovulasyon testi,yataktan kalkmama,iki güne bir ilişki... artık eşimi de çok sıkıştırdığımı düşünüyorum :/ ama saolsun gıkını çıkarmıyo... incir kürünü de düşündüm aslında ama bakalım bir soğanın hakkından gelelim de :)

bu kürlerin faydası oluo mu gerçekten acaba deneyip faydasını gören var mı bende denesim mi acaba ???

bu kürlerin faydası oluo mu gerçekten acaba deneyip faydasını gören var mı bende denesim mi acaba ???

canım internette araştırmadan önce annem hep diyodu bana "aman anne kocakarı ilaçlarına başladın gene" diyodum ama internette bi baktım birsürü kişi fardasını görmüş... ben yeni başladım canım ama sende bi araştır bak ... aklına yatarsa yaparsın doğal bişey sonuçta soğan yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…