merhaba canım bende 3 aydır istiyorum. hala tık yok. umutla bekliyorum umarım en kısa sürede rabbim isteyen herkese nasip etsin.
2 senedir bekliyorum..mileetin dırdırından bıktım..yaza inş diyip durduk..hangi yaz ama.?rabbim hiç bi evi bebeksiz bırakmasın..inş bu yaz hamiş oluruz..
7 aydır uğraşıyorum... soğan suyu... doktor... klomen.. v.b v.bbütün denemelere devam o bebek gelecek arkadaş başka kim var bu yaz hamilelik isteyen? birbirimize destek olalım... neler yapıyoruz hamile kalmak için? neler yaşıyoruz? paylaşalım umutlarımızın devam etmesi dileğiyle...
kızlar bence en önemli faktör sitres ve çok istemek çünkü insan neyi çok isterse onunla sınanır bizim 3.ayımız ben artık Allaha bıraktım sadece dua ediyorum soğan kürü uyguluyorum bukadar ha bide bu ay istemiyomuş gibi yapıcambbelki işe yarar inş.en kısa sürede isteyen herkes bebeğine kavuşur Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın
kızlar bence en önemli faktör sitres ve çok istemek çünkü insan neyi çok isterse onunla sınanır bizim 3.ayımız ben artık Allaha bıraktım sadece dua ediyorum soğan kürü uyguluyorum bukadar ha bide bu ay istemiyomuş gibi yapıcambbelki işe yarar inş.en kısa sürede isteyen herkes bebeğine kavuşur Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın
herkese merhaba,
ben de soğan kürü ardından da incir kürü yaptım. bir haftalık moladayım, haftaya incire devam... ayrıca doktora da gittim bazı hormon değerlerim yüksek çıktı, ilaç da kullanıyorum. ayrıca birliktelikten hemen sonra yataktan kalkmıyor bi yarım saat kadar yatıyorum, belime yastık koyarak. bir de gün aşırı birlikte olmaya dikkat ediyorum. birdeeee ovilasyon testi aldım onları kullanıyorum, yumurtlama dönemimi tespit edebilmek için.... 8 aylık evliyim hiç korunmadık ama son 2 aydır hmile kalmak istedim, öncesinde erken olduğunu düşünüyodum.
bu kürlerin faydası oluo mu gerçekten acaba deneyip faydasını gören var mı bende denesim mi acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?