bu yaştan sonra oyun oynamayı öğrenebilir miyim???

birtutamzencefil

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
811
32
298
38
kızlar ilginç gelicek size ama evet bu yaşıma kadar (24) hiç ama hiç oynamadım :((

bu yaştan sonra öğrenebilir miyim sizce iki dönmeyi :) yoksa hiç uğraşmiim mi?
nternetten video falan baktım ama güzel bişi bulamadım.. bu tür videoları bulabileceğim adresler var mıdır?
bana yardımcı olabilir misiniz.gerçekten öğrenmek istiyorum.bana önerileriniz nedir???

şimdiden teşekkürler...

tabiki ögrenebilirsin ne varki yasinda !

ögrenmek ayip birsey degil, pes edipte bosvermedigin icin gurur duymalisin !

hemde okadarda zor birsey degil hemen ögrenirsin bence :)

youtube'den bak orda okadar cok varki , sadece eklenmis dügün videolarina baksan bilene ögrenirsin iki kivirtmayi =) simdiden basarilar dilerim !!

doğru diyosun canımcicim ... düğün videoları süper fikir hemen bakıcam... çok kötü birşey bilio musun... herkes ortada döktürürken bir kenarda sessizce oturmak. aile yapımızdan kaynaklıyor , mutaassıp kesimiz birazcık :)) ben de tesettürlüyüm ailem ve eşimin aileside. ama arada bir kınalarda falan erkeksiz ortamlarda herkes saçının başını açıp bi güzel döktürüyo :((( bende sıkıldım artık kenarda köşede oturmaktan. şimdi gidiyim videolara bakiim bari. teşekkürler bu arada fikirlerin canım. çok saol.:71:

doğru diyosun canımcicim ... düğün videoları süper fikir hemen bakıcam... çok kötü birşey bilio musun... herkes ortada döktürürken bir kenarda sessizce oturmak. aile yapımızdan kaynaklıyor , mutaassıp kesimiz birazcık :)) ben de tesettürlüyüm ailem ve eşimin aileside. ama arada bir kınalarda falan erkeksiz ortamlarda herkes saçının başını açıp bi güzel döktürüyo :((( bende sıkıldım artık kenarda köşede oturmaktan. şimdi gidiyim videolara bakiim bari. teşekkürler bu arada fikirlerin canım. çok saol.:71:

olsun canim saglik olsun:) gec kalmis degilsin.. mutlaka izleyip ögren bencede , azicik kurtlarini dökersin seninde hakkin =) kolay gelsin:46:

Back