• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yaşta normal mi bu :(

Sessizgemiler123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
187
118
53
28
Hanımlar ben 20 yaşındayım . Gülünce göz çevrem çok fazla kırışıyor.:KK43: Genetik galiba kardeşlerimde gülünce çok kırışıyor :KK43: hele göz çevreme fondoten sürünce çok çok fazla kırışık oluyor ama gözaltım haddindrn fazla mor ve çökük olduğu için sürmek zorundayım ne yapmalıyım ? bu yaşta bu normal mi bu sorunu yaşayan var mı :KK43:

Büyük ihtimalle genetik canım. Yüz şeklinden dolayıdır. Hani bazı insanlar gülünce gözleri görünmez kapanır, bazı insanların ağız çevresindeki izler daha derin olur... Bu da onun gibi tıpkı. Normal bir durum.

Benim de göz çevrem çok kırışıyor gülünce. Napalım kaderimiz böyleymiş :KK70:

Evet normal. Bebeklerde bile oluyor bu.
Gözlerinizin alti niye mor?
Ailenizden gelen birşeymi?
Kilonuz ve boyunuz nasil?
Genelde cok zayiflarin suratida erken kırışıyor

Normal degil tabi ki.ama ailede varsa ki var diyorsun genetiktir.
Erken yasta botoxa baslarsan ileri ki dönemlerde kalici etki elde edebilirsin.

Genetik olabilir , ben 36 yaşındayım tek kirisikligim yok annem de bile yok, krem falan hicbisi kullanmam bakim yapmam, esiminse göz kenarları çizgi çizgi guldugunde çıkar hemen

Eminim dediğin kadar kötü değildir. Genetik bir durumsa zaten yapabileceğin çok bir şey yok. Daha 20 yaşındasın. Tazecik cildine fondöten sürme bence. Çok çok rahatsız olursan ince bir kapatıcı belki.

Back
X