bu yaşta bebek ile okulu birlikte yapabilir miyim sizce değer mi?? iş imkanı vs... :(((

Lys ye girin belki 4 yıllık kazanırsınız

Bir de okul puanını nasıl öğreniyoruz

Ben çok eski mezunum da
Aslında lys ye de girersem olcak. Internette hesaplama motoru var diploma notunu okul puan ina dönüştürüyor. Google yaz çıkar

Yaşınız daha genc suan hem calismiyorsunuz hamileleik doneminde sikica calisin bebek gelsin dunyaya onun sansiyla daha guzel bolum kazanirsin umarim bebegin sana sans getirir

Bence yapin bu dediklerinizi gayette guzel hayaller, ama cok merak ettim okudugunuz diger bolumler nelerdi

Canım Ben 3.5 Senedir örgünde Okuyorum. Sınava çalışmaya başladığımda 4.bebeğime hamileydim. Şimdi 6.ya hamileyim. Sınav dönemleri bebek çok küçükse eşimle gittik okula sınavdan önce ve sonra emzirdim eve döndük. Büyüdükten sonra annem bakmaya başladı. Bölümüm bana göre çok kolay. Sanırım o yüzden pek zorlanmadım. Evde calisamadigimdan otobüste çalışıp sınava gittiğimi bilirim. Ya da gece uykusunu otobüste aldığımı :) ama bi şekilde geçti gitti. Şimdi hep şükrediyorum. Sonuçta 4 senedir evde oturuyor olabilirdim ama bunun yerine üniversite okudum. İnşallah bu sene biter...
Bi arkadaşım var o da bitirmek üzere bu sene. 4 yaşlarında bi oğlu var. Biraz zor ama imkansız değil.
Biri de bu sene doğum yapacak okumaya devam ediyor.
İstersen sen de başarabilirsin. ..

Nasıl yani 3,5 senede 3 tane mi olmuş oldu? Tebrik ediyorum gerçekten. iki gün okul bir gün staja gidiyorum kendimi toplayamıyorum. Maşallah diyeyim kendime acıdım şuan

Eşiniz destek olursa zor değil... 32yaşındayım ikinci üniversitemi okuyorum örgün olarak... Geçen sene hamileydim dönem arası doğum yaptım... Biri 5 biri 1 yaşında iki kızım var.. Okulum bu sene bitecek inşallah... Bekar yada çocuksuz bayanlara kıyasla biraz zor ama isteyince imkansız değil...

Nasıl yani 3,5 senede 3 tane mi olmuş oldu? Tebrik ediyorum gerçekten. iki gün okul bir gün staja gidiyorum kendimi toplayamıyorum. Maşallah diyeyim kendime acıdım şuan
Sınav süreciyle 4 seneyi geçti. Biri de daha olmadı yolda :) valla okuldaki kızlara da diyorum çok tembelsiniz cooook :)

Bakacak biri olursa neden olmasin. Işe gider gibi okula gidersin. Ki ise gitmek daha zordur bence. Bir oglum varken ve ikinciye hamileyken uzmanlik sinavina hazirlandim ben de.bilenler bilir ne lanet bi sinav oldugunu. Ne ygs ne kpss yanından gecemez ama cok sukur allah nasip ettiyse oluyor,gonlume gore bi yer kazandim. Sabahin nurunda kutuphaneye gidip 10 saat ders çalışıp aksam eve donmek,alışkın degilsen hiç kolay değil. Eger mevcut durumundan memnun degilsen mutlaka denemelisin,ben de 3 sene sonra sirf durumumdan memnun olmadigim icin gemileri yaktim ve tekrar sinava hazirlandim. Ki dedigim gibi ben gec vakitlere kadar kaliyordum ders calismak icin bu arada oglum da benden mahrum oluyordu ama senin saatlerin bana göre cok cok esnek olur.

Bebek varken kafayi baska seylerle mesgul etmek lazim zaten
vakit buldukca...yoksa kafayi yersin...

Yerinde olsam bi de ek iş falan bulurdum herhalde :) ya da kurs sosyal aktivite... Ay çocuklardan çok bunaldım kaçacak yer mi arıyorum ne
tek olunca insanın bir yere gidesi gelmiyor bir de sınav hazırlıkları derken vakit çabuk geçiyor. müzik kursuna gitmeyi çok istiyorum ama bakalım :)

Pdr okuyan bir arkadaşım 3. sınıfın final döneminde doğum yaptı, 4. SınıfI bebekle beraber tamamladı. Başka bir arkadaşım hem hemşire hem 1 yaşında bebeği var hem de diyetisyenlik son sınıfta okuyor suan. Zorlanıyorlar mı, kesinlikle evet. Ama her ikisi de halinden memnun ve notları da iyi. Zor ama imkansiz değil yani.
Size yardımcı olacak birisi şart gibi görünüyor. Başarılar dilerim. Bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)

tek olunca insanın bir yere gidesi gelmiyor bir de sınav hazırlıkları derken vakit çabuk geçiyor. müzik kursuna gitmeyi çok istiyorum ama bakalım :)
Vaktinin kıymetini bil. Her anını yasa. Boşa vakit geçirme inan sonunda pişman olmazsın. Dil kursuna gidebilirsin mesela müzik de olabilir. İnan ki insan faydalı birşeylerle vakit geçirdiğinde hiç pişman olmuyorsun :) bkn: vize sınavı öncesi kk da takılan ben :)

sınıf arkadaşlarımdan biri dört çocuklu 45 yaşında bir kadın, diğeri çocuğu doğana kadar derslere iştirak eden doğumdan sonra bir ay kadar gelmeyip ardından okula devam eden biriydi. imkansız diye birşey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…