Aslında lys ye de girersem olcak. Internette hesaplama motoru var diploma notunu okul puan ina dönüştürüyor. Google yaz çıkarLys ye girin belki 4 yıllık kazanırsınız
Bir de okul puanını nasıl öğreniyoruz
Ben çok eski mezunum da
Teşekkür ederim inşallah. Evet 1 yıl daha deneyebilirmYaşınız daha genc suan hem calismiyorsunuz hamileleik doneminde sikica calisin bebek gelsin dunyaya onun sansiyla daha guzel bolum kazanirsin umarim bebegin sana sans getirir
puanını bana özelden yazarsan sana yardımcı olurum canımCnm sayısal netlerim düşük olduğu için sağlık bölümleri yazamıyorum bu yıl. Demek okan üni de devamsızlığa çok önem verilmiyor öyleyse iyiymiş
Nasıl yani 3,5 senede 3 tane mi olmuş oldu? Tebrik ediyorum gerçekten. iki gün okul bir gün staja gidiyorum kendimi toplayamıyorum. Maşallah diyeyim kendime acıdım şuanCanım Ben 3.5 Senedir örgünde Okuyorum. Sınava çalışmaya başladığımda 4.bebeğime hamileydim. Şimdi 6.ya hamileyim. Sınav dönemleri bebek çok küçükse eşimle gittik okula sınavdan önce ve sonra emzirdim eve döndük. Büyüdükten sonra annem bakmaya başladı. Bölümüm bana göre çok kolay. Sanırım o yüzden pek zorlanmadım. Evde calisamadigimdan otobüste çalışıp sınava gittiğimi bilirim. Ya da gece uykusunu otobüste aldığımı :) ama bi şekilde geçti gitti. Şimdi hep şükrediyorum. Sonuçta 4 senedir evde oturuyor olabilirdim ama bunun yerine üniversite okudum. İnşallah bu sene biter...
Bi arkadaşım var o da bitirmek üzere bu sene. 4 yaşlarında bi oğlu var. Biraz zor ama imkansız değil.
Biri de bu sene doğum yapacak okumaya devam ediyor.
İstersen sen de başarabilirsin. ..
Sınav süreciyle 4 seneyi geçti. Biri de daha olmadı yolda :) valla okuldaki kızlara da diyorum çok tembelsiniz cooook :)Nasıl yani 3,5 senede 3 tane mi olmuş oldu? Tebrik ediyorum gerçekten. iki gün okul bir gün staja gidiyorum kendimi toplayamıyorum. Maşallah diyeyim kendime acıdım şuan
öyleymişiz sizin sayenizde bir kez daha onaylandıSınav süreciyle 4 seneyi geçti. Biri de daha olmadı yolda :) valla okuldaki kızlara da diyorum çok tembelsiniz cooook :)
kızlar merhaba... 27 yaşındayım. Hep okul hayatımda yanlış bölümler tercih yaptim ailem ve çevrem yüzünden oldu şimdi 1 tane 2 yıllık 1 tane de 4 yıllık mezunum ama ikisiyle de iş bulma imkanım yok. kpss den ataması zor.... özel sektörde sevebileceğim bir iş yapmak istiyorum ama o da yok. diplomalarım özel sektörde de bana iş imkanı sunmuyor maalesef.. 7 aylık evliyim 1 buçuk aylık hamileyim evde ruhum daralıyor kızlar.. eşim öğretmen bende öğretmen olmak istiyorum eşimde okumam için desek veriyor bana... ... ygs ye girdim sorular kolaydı ama sınavda tuvalet sıkıntısı yaşadığım (hamilelikte çok tuvalete gidiyorum) için biraz iyi geçmedi... Okul öncesi öğretmenliği istiyordum ygs 5 den 250 almışım maalesef yetmiyor.. okuldan da 52 puan geliyor. 302 oluyor yetmiyor... 2 yıllık çocuk gelişimi okan üni tam burslu geliyor ve üni bize dolmuş ile 30 dk uzaklıkta... 2 yıllık okuyup kreşlerde çalışabilir miyim kızlar hem ilgi duyar oldum çocuk gelişimine karşı sürekli o tarz kitaplar alıp okuyorum.. eşim sonra dgs ile geçersin belki diyor... 4 yıllık okuyup kpss ile atanırsın diyor.. bi de hamileyim nasip olursa kasımda bebek bekliyoruz... zor olur mu sizce bebek ile okul..
Yerinde olsam bi de ek iş falan bulurdum herhalde :) ya da kurs sosyal aktivite... Ay çocuklardan çok bunaldım kaçacak yer mi arıyorum neöyleymişiz sizin sayenizde bir kez daha onaylandı
tek olunca insanın bir yere gidesi gelmiyor bir de sınav hazırlıkları derken vakit çabuk geçiyor. müzik kursuna gitmeyi çok istiyorum ama bakalım :)Yerinde olsam bi de ek iş falan bulurdum herhalde :) ya da kurs sosyal aktivite... Ay çocuklardan çok bunaldım kaçacak yer mi arıyorum ne
Vaktinin kıymetini bil. Her anını yasa. Boşa vakit geçirme inan sonunda pişman olmazsın. Dil kursuna gidebilirsin mesela müzik de olabilir. İnan ki insan faydalı birşeylerle vakit geçirdiğinde hiç pişman olmuyorsun :) bkn: vize sınavı öncesi kk da takılan ben :)tek olunca insanın bir yere gidesi gelmiyor bir de sınav hazırlıkları derken vakit çabuk geçiyor. müzik kursuna gitmeyi çok istiyorum ama bakalım :)