bu yaşta bebek ile okulu birlikte yapabilir miyim sizce değer mi?? iş imkanı vs... :(((

Olabilir tabi neden olmasin.
Yalniz bir ara 35 yas uzeri devlet memuru olarak atanamiyordu diye hatirliyorum, bilmem hala oyle mi.
Yas 27 demissiniz, dort yil okusaniz 31-32olur. Ogretmenlik atamasi eskisi gibi degil. O konuyu bir arastirin yoksa problem yasayabilirsiniz

Arastirdim, yas siniri kalkmis.47 yasinda ilk atamasi yapilan varmis hatta.
Olur yani bence :)

devlet universitesi olsa basla devami gelir derdim. ama ozel universitelere guvenme. tam burslu olsa bile devamsizlik falan bisey cikarabilirler. anadolu universitesinde acikogretim vardi onceden okul oncesi ogretmenligi. normal acikogretim gibi okuyordun ama staji orgun ogretim gibiydi. onu bir arastir istersen. sinava bile gerek kalmadan direkt kaydini yaptirirsin.

evlediğimde mühendisliği son sınıfta bırakmıştım boşandım bebeğim doğdu okulumu bitirdim :) istedikten sonra yapamayacağın hiç bir şey yok okula giderkende süt sağdım bıraktım işim bittiğinde hemen döndüm Allah kolaylığını veriyor.

Acikogretim ogretmenlik okuyabilirsin.bu aralar bende cok dusunuyorum.isletme mezunuyum gelir uzmani olmak istiyorum esim maliyede calisiyo maliye zor sen yapamazsin diyo bende aöf edebiyat ogretmenligi istiyorum.ama 33 yasindayim cook kararsizim

Bende 21 yasindayim ... öğretmenligi okuyorum eğitim fakultesinde.8,5 aylık da bir bebeğim var ben yurutebiliyorum çocukla okulu ama . 3. Bir üniversite ttercih etmezdim . sacma yani.Elinde olan diplomalarinla kendine bir imkanı yaratirsan daha mantıklı olur bence .

Canım genelde sadece okur geçerim senin için yazmak istedim.

Ben biri örgün biri açıktan iki 4 yıllık lisans bitirdim. Mezun olur olmaz çalışmaya başladım.

Baktım ki kariyer için çalışmak bir yere kadar kızıma hamileliğimle birlikte ATAUZEM Çocuk Gelişimine başladım.

Atauzem çok kolay az bir çabayla zorlanmadan dersleri geçtim Hem çalışıyordum hem de bebeğim vardı.

İki yılın sonunda dgs ile ikinci öğretim Okul Öncesi Öğretmenliğine geçtim. Bu yıl ilk senem 3 yılda bitiyor inşallah.Ayrıca ikinci bebeğimi bekliyorum.

Yani hem hamilelik hem küçük çocuk hem okul hem çalışma isteyince ve eşin destek verirse oluyor.

Hayalim sermayeyi bulduktan sonra anaokulu açmak.

Ücretli iki yıllık seni zorlayabilir hem maddi açıdan hem devam zorunluluğu açısından bebeğinin de tam o dönmlerde sana ihtiyacı olucak.

Atauzemde bitirir dgs'ye çok çalışırsan hem derslerin çoğunu saydırırsın 2 veya 3 yılda biter hem çocuğun biraz büyür hem de evde birşey yapmadan geçireceğin süreyi değerlendirmiş olursun.

Ayrıca hiç olmazsa bebeğin ile ilgili kendini geliştirirsin ki bu bence en güzeli:)

Ben örgün okumak istiyorum yoksa açık öğretim okumak evde zor olmaz ama örgün okumak istiyorum o yüzden yapabilir miyim diye düşündüm ama cesaret edemezsem örgüne açık düşünüyorum dediginiz gibi

Evet biliyorum eşim öğretmen geçen yıl atandı ve mülakata girdi geçen gün artık mülakat getirdiler atanmış öğretmenlere de kpss çok zor biliyorum ben zaten lisans mezunuyum kpss ye kaç kez girdim başarısız oldum iktisat mezunu olduğum için atanmak zor. Devlet olmasa bile kreş ler de çalışırım diye düşündüm. 2 yıllık kpss de avantajlı bölümler var ama 4 yıllık mezun olanlar 2 yıllık kpss ye giremiyor. 2 yıllık çocuk Gelişimi mezunları da kreş ler de çalışıyor diye düşündüm

Bana en yakın okan uni var diye düşündüm orayı bi de ücretsiz tam burslu geliyor diye. Daha önce okuduğum okullarin birini açık öğretim den okudum örgün okumak istiyorum diye düşündüm ,( sen kaç yaşındasin şu an cnm? Dgs ile kazanmak zor mu? Düşünüyorum bende açık okuyabilirm çok kararsizm

İnanırsan olur.
Ben 3 yillik evliyim, formasyon almaya gidicem baska bi sehre. Elbet zor olcak ama, zorlugun sonunda mutlu olacaksan deger. Bence ne okumak istiyorsan oku. Bi arkadas ataturk universitesini onermis ben de tavsiye ederim. Esim de diger ogretim yilinda is guvenligi bolumune yazilcak. Uzaktan olmasi hem cok avantajli.

Ben hamile okudum bu sene son haziranda mezuniyetim var ins kpss calisirken zor okulda zor degil maddiyatta varsa sorun yok biz o konuda zorlandik dgs ile iki yil ozel de tamamlarsin parali veya yari burslu halledersin okul oncesiyim bende bebekle derse gelende vardi bizim sinifta simdi bide hamisimiz var insan isteyince oluyor

Vakit ayarlayabilirsen örgün tabi daha iyi olur daha nitelikli bir eğitim alırsın. Ama bebeğin var aklın hep evde kalacak. Vizesi finali stajı uğraştıracak. Dgs'yi düşünüyorsan örgün açık farketmez. Dgs çok kolay bir sınav değil ama sınavlara hazırlanacağın zamanda dgs'ye hazırlanırsın. Dgs olmazsa iki yıllık mezun olarak özel kreşlerde çalışmak istiyorsan örgün mezununu tercih edebilirler. Bir de iki yıllıkların maaşları da pek iyi değil. 1.500 TL ancak alırsın devlete de alım yok. Olmuşken 4 yıllığa çalışmalısın. Bu arada 28 yaşındayım

örgün de çok zorlamaz aylardır haftada 2 gün okula 1 gün staja gidiyorum, bebeğine bakacak biri varsa gerisi kolay.

Neden yapamayasınız, bizim okulda 30 yaş üstü bir dünya insan var. Geç kalınmış hiçbir şey yok. Ama ben çocuk gelişiminden ziyade sağlık öneririm. Ya da okuduğunuz bölüme avantaj sağlayacak ek diploma. Çocuk gelişimi uzaktanda okunabilir çünkü. Onu aöften yazın okandan da önlisans sağlık yazın. Kampüsü çok büyük ama yürü yürü bitmiyo zalımın okulu
Bu arada bende okanlıyım. Zaten bir sürü dersten muaf olacaksınız okula 2 gün gidiyorum sonra staja gidiyorum
Okanda devamsızlığa pek aldıran yok. Hatta bir kaç kişi var sadece sınavlarda görüyoruz kendilerini

Yorumumu düzenliyorum.Sonuçlar okul puanlarının eklenmiş hali demiştim ama bu sene farklıymış kusura bakmayın.BAna kalırsa bebekle zor, ama bakıcak biri varsa şayet olabilirliği var.

Lys ye girin belki 4 yıllık kazanırsınız

Bir de okul puanını nasıl öğreniyoruz

Ben çok eski mezunum da

Iki yıllık çocuk gelişimini okuyan arkadaşım var sınavlara giriyor disardan sadece..kolay diyor..sözel ağırlıklı..tabi benimde bebegim var kpss ye hazırlanmak istiyorum çok zor..boş bu vakti oluyo onada ya yemek yapiyom evi toparlıyor yada uzaniyorsun o zamanda hiç calisasim gelmiyo.
Ama sen azimli birisin gibi geldi bana.

Cnm sayısal netlerim düşük olduğu için sağlık bölümleri yazamıyorum bu yıl. Demek okan üni de devamsızlığa çok önem verilmiyor öyleyse iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…