ilk kez bebek olacak o yüzden hiçbir şey bilmiyorum bebek bakımı vs bebeği emzirme saatlerini ona göre ayarlayıp yapabilir miyim bilmiyrumbnce bebkle zor cnm bebeğin 4 5 yaşına gelse belki olur ama bebekle zor gbi duruyor
2 yıllık çocuk gelişimi düşünüyorsanız atatürk üniversitesi açıköğretim fakültesine sınavsız 2. üniversite kapsamında kayıt olabilirsiniz, uzaktan eğitim çok daha kolay olacaktır örgün e göre, hem o esnada sıkı ders çalışıp 4 yıllığa da geçiş yapabilirsiniz.
bu arada diğer sınavsız 2. üniversite programlarına da bakın, anadolu, atatürk ve istanbul üniversitesi uzaktan eğitimde birsürü program var. ben de 34 yaşında evli çocuklu olarak 2. üniversitemi okuyorum ve bir yandan da mezun olduğum lisans programının formasyonunu alıyorum. isteyince çok da güzel oluyor
benim eşim de uzaktan eğitim sosyal hizmet lisans programına başladı bu sene.
çok memnunuz :) 31 yaşında üniversiteli oldu.
kızlar merhaba... 27 yaşındayım. Hep okul hayatımda yanlış bölümler tercih yaptim ailem ve çevrem yüzünden oldu şimdi 1 tane 2 yıllık 1 tane de 4 yıllık mezunum ama ikisiyle de iş bulma imkanım yok. kpss den ataması zor.... özel sektörde sevebileceğim bir iş yapmak istiyorum ama o da yok. diplomalarım özel sektörde de bana iş imkanı sunmuyor maalesef.. 7 aylık evliyim 1 buçuk aylık hamileyim evde ruhum daralıyor kızlar.. eşim öğretmen bende öğretmen olmak istiyorum eşimde okumam için desek veriyor bana... ... ygs ye girdim sorular kolaydı ama sınavda tuvalet sıkıntısı yaşadığım (hamilelikte çok tuvalete gidiyorum) için biraz iyi geçmedi... Okul öncesi öğretmenliği istiyordum ygs 5 den 250 almışım maalesef yetmiyor.. okuldan da 52 puan geliyor. 302 oluyor yetmiyor... 2 yıllık çocuk gelişimi okan üni tam burslu geliyor ve üni bize dolmuş ile 30 dk uzaklıkta... 2 yıllık okuyup kreşlerde çalışabilir miyim kızlar hem ilgi duyar oldum çocuk gelişimine karşı sürekli o tarz kitaplar alıp okuyorum.. eşim sonra dgs ile geçersin belki diyor... 4 yıllık okuyup kpss ile atanırsın diyor.. bi de hamileyim nasip olursa kasımda bebek bekliyoruz... zor olur mu sizce bebek ile okul..
İstediğiniz bölümle ilgili pek bilgi sahibi değilim ama son düzenlemelerle birlikte hiçbir önlisans mezunu öğretmenlik yapamaz, en az lisans mezunu olmalı diye biliyorum ben.
2 senelik başlar, üzerini okursun canım bu devirde imkansız diye bir şey yok. Bebişle de yaparsın, yapamadığın yerde devamsızlık hakkını kullanırsın, arkadaşlarınla paslaşırsın, bursluluk şartlarına göre okulu dondurursun, devam durumunu hocalarınla konuşursun vs vs bir yolunu bulursun. Yeter ki iste.
(Açık öğretimi değerlendirsen varsa bölüm? O daha kolay olur tabi)