- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- Konu Sahibi Cikolataaskina
1 aylık dengesiz sevgiliye bu kadar laf... okumak gelmedi içimden üzgünüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dilayyy senin yorumlarını çok beğeniyorum kız :))Adam sizi takmiyor, gönlünce takiliyor, sizde kaybetmek istemiyorum diyorsunuz, bunun farkinda oldugundan fazlaca rahat davraniyor... Niye görmemezlikten geliyorsunuz, gidin yanina aaa ne tesadüf ayni yere gelmisiz falan diye carpin lafi... Kendinizin her adiminida bildirmeyin, o bildiyor mu sanki... Vallah anlaya bildigim kadariyla anca bu kadar yorum yapabildim...
Dilayyy senin yorumlarını çok beğeniyorum kız :))
Noldu? Konustunuz mu?Sabah aradı hünaydın nerdesın dedi evdeyim dedım konum at bana dedi attım hazırlandım bekliyorum yok gelmiyo kaç saaat geçti ben hazırlandm flan aradım açmadı sonra geliyon mu ben cıkıcam daha ne kadar beklicem dedim bekleme kardesimi doktora goturucem yarına kalır dedi :S bende busaatten sonra gelmesende olur bence ben anlıcagımı anladım dedim rest cektim ne anladın yarın bi konusacaz senle dedi bende tamam dedm bu kadar
Noldu? Konustunuz mu?
Bi de ustune hediye mi vericeksin canim?
Boyle iliski gormedim.. siz en yakinindan ayrilin.
Ahaha sirf ziyan olmasin diye bu adama hediye mi verilir ya?O kadar para verip almısım erkek kazagı napacagım hediyeyi bir sonraki aevgilime verecek değilim heralde
Valla benim sevgilim beni aramiyacak sormayacak ki beni ayni mekanda görüp kacacak.. hayirdir derim alnimda mal yazmıyor hadi işine derim... sen bin defa gel konusalim dedigin halde gevsek gevsek cewaplar wermis.. bana ters boyle seyler..En yakın arkadasım bence ayrılmıycaksınız yüz yüze gelince yumusarsınız konusup sorunu çözünce hem o kadar net şekilde ayrılmak istese telefondada bitirir konusmak istemezdi uğraşmazdı oda napcagını bilmiyo kararından emin değil diyor.
arkadaşın sen üzülme diye kıvırıyor veya bu konulardan pek anlamıyor gibi geldi bana sizi yersiz beklentiye sokuyor. yüz yüze bitirme isteğinizi makul buluyorum haklısınız fakat karşınızda olgun biri yok şu inadınızdan vazgeçin çok aramış çok ısrar etmişsiniz açıkçası ben ortada normal bir ilişki olduğunu zannetmiyorum.
ilginiz hoşuna gidiyor çoğu kişi 2. buluşma teklifini yapmazdı bile görüşmek isteyen konuşmak isteyen düzeltmek isteyen her türlü gelir yapar. burada öyle biri yok önce hastaneye gideceğim o bu bahane yaratmış sonra açıkça da söylemiş, ben ne zaman istersem o zaman görüşürüm demesi, bilmiyorum hadi bayy yapması falan baya baya sallamıyor işte,o kadar da düşmedik kısmını anlamadım. ayrıca yanınızda kim var diye sorması yer bildirimini favlaması bunlar derin anlamlar aranacak durumlar değil bence bi silkelenin peşinde koşmayı bırakın totosunu kaldırıp egosunu okşamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.3 gün ses etmesen 4. gün noldu diye döner genelde böyle tipler ilgiyi kaybetmekten rahatsız olabilir fakat bir ilişki sürdürülecek tipe benzemiyor.
ha o kazağı da üsküdar marmaray çıkışında ihtiyacı olanlar için yapılmış askılar mevcut git oraya bırak şu soğuk zamanlarda bir garibin işine yarar. böyle bir tipe hediye hele de sevgililer günü için alınan bir şey ayrılırken hiç verilmez.
Arkadasim dolmussun anladim ama okunmasi cok zor paragrafin.