bugün kardeşim bize geldi eşiyle çocuğuyla annemle ben yaşıyoruz evde. cocuk hastaymış öksürük burun akıntısı var. Ona rağmen gelmiş. bir güzel ağırladılar oturdularda oturdular. annem yaşlı ortalıkta covid belası var ve babamı bu yüzden kaybettik. Hasta hasta getirmeleri normal mi ya. neymiş ateşi yokmuş halsizliğe yokmuş öksürük burun akıntısı varmis. cocuk okula gidiyor üstelik. siz olsanız Allah aşkına naparsiniz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Kasım 2020
- 7.916
- 66.018
- 498
Allah korusun annenize bir şey olsa ne yapacaklar?
Ama böyle insanlar bunu düşünmezler, kendileri yüzünden birine bir şey olsa, ben ne yaptım demezler.
O yüzden geldikleri gibi yüzlerine annem yaşlı, virüs anneme bulaşırsa ne yapacağız, bir kaybı daha kaldıramayız, girmeyin demeniz lazımdı.
İş işten geçmiş artık, yapacak bir şey yok. Ama ben olsam arar kardeşime ağzıma geleni söylerdim. Kardeşim mi annem mi? Tabi ki annem yani.
Ama böyle insanlar bunu düşünmezler, kendileri yüzünden birine bir şey olsa, ben ne yaptım demezler.
O yüzden geldikleri gibi yüzlerine annem yaşlı, virüs anneme bulaşırsa ne yapacağız, bir kaybı daha kaldıramayız, girmeyin demeniz lazımdı.
İş işten geçmiş artık, yapacak bir şey yok. Ama ben olsam arar kardeşime ağzıma geleni söylerdim. Kardeşim mi annem mi? Tabi ki annem yani.
aynen oyle. bu kadar merhametsizlik vicdansizlik olamaz biktim bendeKeşke yine karantina geri gelse böyle densizlerden anca o zaman kurtulunuyor. Bizde de var aynı kasa, çocuklar hastayken getirir hiç umursamazdı. Ben de çok sinirlenirdim. Haklısınız yani. Ama ağzını açsan babamın evinden çocuklarımı mı kovuyorsun sen olur.
- 21 Ağustos 2019
- 84
- 274
- 93
iste ev tek benim evim olsa. annemin yanına geldim der. annemde oyle sessiz biridirTabii ki normal değil. Ben olsam açık açık söyler ve geri çevirirdim. Bu büyük bir sorumsuzluk şu dönemde. Bu konuda çok katıyım, küsen darılan da umrumda olmaz.
ya insan annesini düşünmez mi ya babam bu yüzden vefat etmiş. hic mi merhamet olmazYaptıkları çok yanlış. Hastayken geldiklerinde eve almayabilirsiniz ya da evde maskeli durmalarını isteyebilirsiniz.
iste bir şey diyince babamın evine geldim olur üstelik içeri girdikten sonra öğrendik hasta olduğunu cocuk devamlı öksürüyor yüzümüze yuzumuzeAllah korusun annenize bir şey olsa ne yapacaklar?
annem asili ama asi olmasına rağmen kovid oldular babamda asiliydi o da kovid olmuştuIyilesene kadar beklese daha iyi olurdu elbette. Ama gelmiş çok mu özlemiş?
En önemli soru : anneniz aşılı mi ?
Anneniz aşılı mı bari?iste bir şey diyince babamın evine geldim olur üstelik içeri girdikten sonra öğrendik hasta olduğunu cocuk devamlı öksürüyor yüzümüze yuzumuze
aşılı ama ona ragmen kovid atlatmıştı ikinci kez bulaşırsa Allah korusun naparizAnneniz aşılı mı bari?
- 10 Kasım 2020
- 7.916
- 66.018
- 498
Bu arada başınız sağ olsun, ben de babamı kaybettim Ben ağzımı açıyorum ama, dediğim gibi evden mi kovuyorsuna geliyor iş. Vicdansızlık, eğitimsizlik, görgüsüzlük, düşüncesizlik daha birçok şey…aynen oyle. bu kadar merhametsizlik vicdansizlik olamaz biktim bende
cok fazla oluyormuş vakaSu aralar okullu cocuklara bir şeyler olmaya basladı salgın mı var yoksa covid iyice dagılmaya mı basladı anlayamadım ama kücücük yavrular cok canımı sıkmaya basladı bu durum.
- 21 Ağustos 2019
- 84
- 274
- 93
Başınız sağolsun. Kardeşiniz çok düşüncesiz biri ama yine de siz dikkat edin ne olursa olsun eve maskesiz hiç kimseyi almamaya çalışın bence. Allah annenizi korusun.ya insan annesini düşünmez mi ya babam bu yüzden vefat etmiş. hic mi merhamet olmaz
Aşılı olduğu halde covidden mi vefat ettiannem asili ama asi olmasına rağmen kovid oldular babamda asiliydi o da kovid olmuştu
Allah rahmet eylesin öncelikle
Madem aşı tam koruma sağlamıyor ( ben sağladığıni sanıyordum )
O zaman hiç bir grip çeşidi evinize girmemeli.
Korumak ve korunmak zorundayız.
Ve bu durum daha ne zamana kadar devam edecek bu da bir muamma
vicdansizlik tamamen. agirlanma isteği yemek yapılsın yenilsin düşüncesi nasil bu kadar merhametsizlik olurBu arada başınız sağ olsun, ben de babamı kaybettim Ben ağzımı açıyorum ama, dediğim gibi evden mi kovuyorsuna geliyor iş. Vicdansızlık, eğitimsizlik, görgüsüzlük, düşüncesizlik daha birçok şey…
ya sinirimden ağlayacağım bir şey desek hemen kavga gürültü olur diye sustumBaşınız sağolsun. Kardeşiniz çok düşüncesiz biri ama yine de siz dikkat edin ne olursa olsun eve maskesiz hiç kimseyi almamaya çalışın bence. Allah annenizi korusun.