Bu yagmurlu gunde herkes evdemi

Ev üstüme üstüme geliyor genital sigillerim almış başını gidiyor benim psikolojim yerlerde of
Henüz yenisiniz, site kurallarını bilmiyor, hangi bölüme hangi içerikli konular açılıyor bilmiyor olabilirsiniz ama lütfen konu açmadan önce bölümlere bir göz atın, meme estetiği bölümüne bozuk sucuk, diyet listeleri bölümüne regl sorunları açılmaz, bu topiğinizde bdvlik değil.

Bizim burası günlük güneşlik, sabah kalktım yürüyüş yaptım kahvaltımı ettim, şimdi de keyif yapıyorum.
Genital siğillere ne yapılır bilemem buna doktorunuz karar verir.

G guldeniz15 ellerinizdeki siğilleri dondurma işlemi tavsiye edildi mi? Kızım 11-12 yaşındayken parmağının iç kısmında tek bir tane siğil çıkmıştı, sağ el işaret parmağının eklem yerinde olduğundan kalem tutarken çok canı acıyordu solüsyon verildi ama işe yaramadı dermatolog dondurma işlemi yaptı siğil kendiliğinden düştü bir daha da çıkmadı.

Ev üstüme üstüme geliyor genital sigillerim almış başını gidiyor benim psikolojim yerlerde of
Herkes evde degıl
Eşim işe gitti
Ben uyuyacak yer. Arıyorum ama bebegım var onun etkinlikleri fılan saat sayıyorum aksam olsa da uyusam dıye

Yagmurlu degıl hava
Sabah bebegımle dısarıda kahvaltı yaptık geldik eve kapattım kendımı, evdeyim evet.

Bizim burası günlük güneşlik, sabah kalktım yürüyüş yaptım kahvaltımı ettim, şimdi de keyif yapıyorum.
Genital siğillere ne yapılır bilemem buna doktorunuz karar verir.

G guldeniz15 ellerinizdeki siğilleri dondurma işlemi tavsiye edildi mi? Kızım 11-12 yaşındayken parmağının iç kısmında tek bir tane siğil çıkmıştı, sağ el işaret parmağının eklem yerinde olduğundan kalem tutarken çok canı acıyordu solüsyon verildi ama işe yaramadı dermatolog dondurma işlemi yaptı siğil kendiliğinden düştü bir daha da çıkmadı.
Mune ablacim hayir oyle bir yontem onerilmedi bana lazer gibi yakma durumlari yasak çünkü bagisiklik sistemim dusuk oldugu için kanser riski var diye onerilmiyor. Ben ufak tefek olanlari gormezden geliyorum artik. Sagligim için estetik.durumlari goz ardi ediyorum mecburen

Mune ablacim hayir oyle bir yontem onerilmedi bana lazer gibi yakma durumlari yasak çünkü bagisiklik sistemim dusuk oldugu için kanser riski var diye onerilmiyor. Ben ufak tefek olanlari gormezden geliyorum artik. Sagligim için estetik.durumlari goz ardi ediyorum mecburen
Anladım, sizin için sakıncalıysa bir şey diyemem, kızımda bir tane olduğu için dermatolog böyle bir karar almış olabilir.

Henüz yenisiniz, site kurallarını bilmiyor, hangi bölüme hangi içerikli konular açılıyor bilmiyor olabilirsiniz ama lütfen konu açmadan önce bölümlere bir göz atın, meme estetiği bölümüne bozuk sucuk, diyet listeleri bölümüne regl sorunları açılmaz, bu topiğinizde bdvlik değil.
Yani diyet bölümü regl ile bi bağlantı kurdum hemen ‘reglim gecikti sinir katsayım arttı kendimi yemeye verdim buraya geldim’ aha başlık da hazır djdjdj

Kadın doğuma gitmiş miydiniz ?
Gittim cildiye yakıyor dedi
Yav sagane bacım istediğim yere acarim

Gittim cildiye yakıyor dedi

Yav sagane bacım istediğim yere acarim
Size düzgün bir üslupla yeni olduğunuzu site kurallarını bilmiyor olabileceğinizi, konuları doğru bölümlere açmanız gerektiğini yazdım, pardon benim kabahatim bu sitede üyelere cevap yazarken üsluplara dikkat edilmesi gerektiğini belirtmemişim.

Sağane dediğiniz mevzu kurallar, burada ya kurallara uyarsınız ya uyarsınız.

X