- 24 Ağustos 2009
- 4.628
- 1.121
-
- Konu Sahibi fataldanger
Merhaba arkadaşlar,
Aslında çirkin bir kadın değilim(yüzüm, gözüm güzeldir) fakat vücut proporsiyonumun çok kötü olduğunu düşünüyorum. Bir kere boyum çok da kısa olmadığı halde bacak boyum gövdeme göre daha kısa olduğu için olduğumdan kısa duruyorum. Bence özellikle dar paçalı pantolonlar kötü gösteriyor vücudu. Fakat boru paça pantolonu(ne dar paça olacak ne de ispanyol paça) da hiçbir yerde bulamıyorum. Böyle boru paça, insanın fiziğini daha düzgün gösterecek pantolonlar veya kıyafetler nereden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz? Çünkü bu durum beni fazlasıyla üzmekte ve aynalarla küstürmekte. Özellikle bugün aynalarla dolu geniş bir salondaydım ve kendimi, fiziğimi görünce moralim çok bozuldu.
O model kısa gösterir, kalçadan genişleyen olabilir bir ihtimalBen boru paça pantolonları pek kimseye yakıştıramıyorum ya. Yüksek bel, diz kapağından itibaren genişleyen İspanyol paça daha iyi olabilir.
Her yerde ispanyol paça görüyorum ben de kusucam artık nasıl bulamıyorsunuz? Bir de pantolon yerine efil efil elbise, etek giymeyi tercih etmez misiniz?
Kısa bacaklara mı. Yoğ dostumYuksek bel skinny jeanler giyin diyorum ben de
Evet; daha uzun ve ince göstermesi için gayet yerinde bir seçim olur. Bacakları aşırı kalınsa hoş durmaz sadece.Kısa bacaklara mı. Yoğ dostum
Özel dikim yaptirabilirsiniz. Kot ve kumaş pantolonda yüksek bel modeller tam size göre .Merhaba arkadaşlar,
Aslında çirkin bir kadın değilim(yüzüm, gözüm güzeldir) fakat vücut proporsiyonumun çok kötü olduğunu düşünüyorum. Bir kere boyum çok da kısa olmadığı halde bacak boyum gövdeme göre daha kısa olduğu için olduğumdan kısa duruyorum. Bence özellikle dar paçalı pantolonlar kötü gösteriyor vücudu. Fakat boru paça pantolonu(ne dar paça olacak ne de ispanyol paça) da hiçbir yerde bulamıyorum. Böyle boru paça, insanın fiziğini daha düzgün gösterecek pantolonlar veya kıyafetler nereden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz? Çünkü bu durum beni fazlasıyla üzmekte ve aynalarla küstürmekte. Özellikle bugün aynalarla dolu geniş bir salondaydım ve kendimi, fiziğimi görünce moralim çok bozuldu.