Kombin yarat, stilini oluştur, trendleri belirle, trendleri keşfet, stilini tasarla, tarzını paylaş, setlerini yarat, markaları takip et, kreasyonları keşfet, kombinlerini paylaş, moda grubunu oluştur, moda önerileri al, moda önerileri paylaş...
Merhaba arkadaşlar,
Aslında çirkin bir kadın değilim(yüzüm, gözüm güzeldir) fakat vücut proporsiyonumun çok kötü olduğunu düşünüyorum. Bir kere boyum çok da kısa olmadığı halde bacak boyum gövdeme göre daha kısa olduğu için olduğumdan kısa duruyorum. Bence özellikle dar paçalı pantolonlar kötü gösteriyor vücudu. Fakat boru paça pantolonu(ne dar paça olacak ne de ispanyol paça) da hiçbir yerde bulamıyorum. Böyle boru paça, insanın fiziğini daha düzgün gösterecek pantolonlar veya kıyafetler nereden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz? Çünkü bu durum beni fazlasıyla üzmekte ve aynalarla küstürmekte. Özellikle bugün aynalarla dolu geniş bir salondaydım ve kendimi, fiziğimi görünce moralim çok bozuldu.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Yüzünüzü karalayarak bir fotoğrafınızı paylaşmanız mümkün mü? Bazen kişinin kendi bedenini algılayış biçimi de gerçekle bağdaşmayabiliyor.
Konu paça değil bence, vücudu ve bacak boyunu uzun göstermek için internette pek çok giyim önerisi bulabilirsiniz. Bunlardan en bilindik ve işe yarayanı Yüksel bel pantolonlar ve eteklerdir. Yüksek bel pantolonun altına da tercihe bağlı topuklu ayakkabı giyilebilir. T shirt hep yüksek belin içinde kalmalı, bu şekilde gövde payından kısıp bacak payını arttırırsınız. Ceket mont seçimlerinizi de belde biten ve crop modellerden tercih edebilirsiniz
A rare bird on earth and very like a black swan.
Pro Üye
Anneler Kulübü
Sizin vücut proporsiyonunuza göre kıyafetler her markada hemen hemen bulunuyor. Dar veya geniş fark etmez, önemli olan yüksek bel pantolon etek tercihleri yapmalısınız ki, alt kısım daha uzun gözüksün. Dolayısıyla düşük belden kesinlikle kaçının. Palazzo pantolonlar, yüksek bel ispanyol paçalar çok yakışır.
Özgürlüğümüze🥂🍀
Kayıtlı Üye
Bacak boyunuz kısaysa yüksek bel pantolonlar giymeniz lazım. Uzun bol tişörtler giymeyin, bacak boyunuzu daha da kısaltır.
Merhaba arkadaşlar,
Aslında çirkin bir kadın değilim(yüzüm, gözüm güzeldir) fakat vücut proporsiyonumun çok kötü olduğunu düşünüyorum. Bir kere boyum çok da kısa olmadığı halde bacak boyum gövdeme göre daha kısa olduğu için olduğumdan kısa duruyorum. Bence özellikle dar paçalı pantolonlar kötü gösteriyor vücudu. Fakat boru paça pantolonu(ne dar paça olacak ne de ispanyol paça) da hiçbir yerde bulamıyorum. Böyle boru paça, insanın fiziğini daha düzgün gösterecek pantolonlar veya kıyafetler nereden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz? Çünkü bu durum beni fazlasıyla üzmekte ve aynalarla küstürmekte. Özellikle bugün aynalarla dolu geniş bir salondaydım ve kendimi, fiziğimi görünce moralim çok bozuldu.
Yüksek bel pantolonlar, etekler güzel durur bence sizde. Bir de siyah pantolon ile siyah topuklu botlar, çıplak bacak altına teninizin renginde topuklular. Bunlar bacak boyunuzun daha uzun olduğu ilüzyonu yaratır
perfectly imperfect
Kayıtlı Üye
Her yerde ispanyol paça görüyorum ben de kusucam artık nasıl bulamıyorsunuz? Bir de pantolon yerine efil efil elbise, etek giymeyi tercih etmez misiniz?
Yargıcı dan alıyorum bütün pantolonlarimi, lütfen bı kere deneyin üzerinizde nasıl durduğuna bakın. Ay reklam kampanyası gibi oldu
Ben boru paça pantolonları pek kimseye yakıştıramıyorum ya. Yüksek bel, diz kapağından itibaren genişleyen İspanyol paça daha iyi olabilir.
yüksek bel zaten söylenmiş
tayt üstüne bol tişört türü giymeyin mesela, yine dar, bilek üstünde biten pantolon yerine daha bol inen yüksek bellileri deneyin.
bir de bacak boyu kadar kalça yapısı da önemli basenli misiniz?
Boydan fotoğraf gelse güzel olur aslında. Yüzünüzü karalayın isterseniz.
Ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷
Kayıtlı Üye
Trendyolda boru paça pantolon, düz paça pantolon yazarak arayın.
La galibe İLLALLAH 🧡
Kayıtlı Üye
Porsiyon ne diyodum bende meğer proporsiyon muş. Onu da bilmiyorum da neyse. Etek giydiniz mi o nasıl duruyo r
Kayıtlı Üye
Ben boru paça pantolonları pek kimseye yakıştıramıyorum ya. Yüksek bel, diz kapağından itibaren genişleyen İspanyol paça daha iyi olabilir.
O model kısa gösterir, kalçadan genişleyen olabilir bir ihtimal
Her yerde ispanyol paça görüyorum ben de kusucam artık nasıl bulamıyorsunuz? Bir de pantolon yerine efil efil elbise, etek giymeyi tercih etmez misiniz?
ispanyol paça istemediği için bulamıyordur belki:)
Yuksek bel skinny jeanler giyin diyorum ben de

Kayıtlı Üye
Yuksek bel skinny jeanler giyin diyorum ben de
Kısa bacaklara mı. Yoğ dostum

A rare bird on earth and very like a black swan.
Pro Üye
Anneler Kulübü
Kısa bacaklara mı. Yoğ dostum
Evet; daha uzun ve ince göstermesi için gayet yerinde bir seçim olur. Bacakları aşırı kalınsa hoş durmaz sadece.
Hızır Senin Kalbindedir Be Güzelim..
Pro Üye
Merhaba arkadaşlar,
Özel dikim yaptirabilirsiniz. Kot ve kumaş pantolonda yüksek bel modeller tam size göre .
Dikine çizgileri olan pantalonlar uzun gosteriyor bir de stiletto ayakkabi