- 24 Haziran 2011
- 23.265
- 48.183
- Konu Sahibi fataldanger
Ben de bir ara düzgün boru paça denim bulamamıştım. Bir markadan kumaşını ve rengini beğendiğim taşlamasız olarak İspanyol paça pantolon alıp evde kendim daralttım çok güzel oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısa bacaklara mı. Yoğ dostum
Hah topukluyla olabilir. Bir de kilolu “gösteriyor” bacaklarımın kısa olması demiş. Biz kendisini görmediğimiz için gerçekten mi kilolu, yoksa öyleymiş gibi mi görünüyor bilemiyoruz. Kiloluysa yüksek bel skinny fecaat olur.Altına topuklu bot çekerek tabi önümüz kış
Yarım göz okuyuncaispanyol paça istemediği için bulamıyordur belki:)
Hah topukluyla olabilir. Bir de kilolu “gösteriyor” bacaklarımın kısa olması demiş. Biz kendisini görmediğimiz için gerçekten mi kilolu, yoksa öyleymiş gibi mi görünüyor bilemiyoruz. Kiloluysa yüksek bel skinny fecaat olur.
Ben pantolon önerisinde bulunacağım. Stradivarius’tan bir kot aldım ve aşık oldum. Tam dediğiniz gibi ne ispanyol paça ne de dar. Oraya bakabilirsiniz. Straight mom denen kesimin de tam aradığınız gibi olduğunu düşünüyorum, ona da bakabilirsiniz ben lcw’den aldım, eminim birçok yerde de vardır.
Bunlarda eskiden benim bedenim yoktu, uzun zamandır giyemiyordum. Başka yerde Xs giyerken onlardan birinde M bedene giremediğimde isyan edip bırakmıştım oralardan alışveriş yapmayı. Sağolsunlar gerçekçi kalıplara geçmişler. 44-46 alt, Xl de üst giydiğim için bu sene hep oralardan alışveriş yaptım. Fiyatların lcw ile aynı hatta bazı ürünlerde daha düşük olduğunu fark ettiğimde de şoke oldum .Valla bu hazır giyim mağazalarının Bershkaydı, Stradivariustu, Zaraydı kotları şekil olarak çok çokm güzel duruyor, mevsimlik de iyi gider bence. Zara mesela ben sadece yazlık alırım kışlık kumaşları ince, kalitesi de iyi değil, üst giyimi beni üşütüyor almıyorum.Alt giyim fena değil yine de , kışlık pantalon alp memnun kallmıştım.
Yüksel bel pantolonlar da oburiks gibi taa gogsumuze çıkıyor bende bundan bıktım artıkYüksek bel pantolonlar, etekler güzel durur bence sizde. Bir de siyah pantolon ile siyah topuklu botlar, çıplak bacak altına teninizin renginde topuklular. Bunlar bacak boyunuzun daha uzun olduğu ilüzyonu yaratır
O yüksel bellerle oturunca bana gelenler geliyo. Midem ağzıma cikiyo. Göbeğim 5 kat cikiyo gecekondu misali.Yuksek bel skinny jeanler giyin diyorum ben de
O yüksel bellerle oturunca bana gelenler geliyo. Midem ağzıma cikiyo. Göbeğim 5 kat cikiyo gecekondu misali.
Aaa ciks misin kızım senhsgsgsgs, bunun shipment parasına ben yargicidan bı pantolon daha alırım bebdvdvsvRahat olanlari da var. Ciks diyip taşlamayın ama Liu Jo nun kotları efsane, çok çok rahat giyiliyor. Ben de bu 3 düğmeli modelden var, gerçekten üstünde var mı yok mu fark etmiyorsun bile: High-rise skinny jeans