• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu uyku sorunu ne Zaman bitecek?!

EliffVVav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.609
1.055
83
Arkadaşlar artık çok zorlanıyorum, bebeğimin gece uykusu iyice bozuldu, diş mi çıkarıyor nedir! Gece 3 gibi anca uyuyor 5 gibi yine uyanıyor. Bakın 5 gibi uyandı hala uyutmaya çalışıyorum. Gündüz uykuları çok fazla ve bölük bölük yani 20 dk uyuyo 1 sa uyanık sonra bi yarım saat daha uyuyo vs ..
Emziğe alışmadı gece uyurken de emerek uyumak istiyo , heryerim tutuluyo o uyanmasın derken.
5 buçuk aylık olduk. Ve çok zorlanıyorum .. Tam olarak ne Zaman düzene girer en son tarih nedir 1 yaş mı, ona göre kabullenicem :KK43:
Ne zaman gece uyuttuğumda sabaha kadar uyuyacak huzursuzluk yapmadan

1.5yasindayiz dah duzelmedi gece uykulari. Sanirim emmeyi birakana kadar da duzelmeyecek.
Uyku egitimi vs diye 6-7 aylikken duzeltenler var ama cocugu cok yipratan bi surec diye dusundugum icin ben denemedim..2 yasini bekliyorm emzirmeyi kesmek icin.

Kendini uzme. Bi kac ay sonra gunduz uykulari duzenlenir. Cok yorucu oluyo biliyorum. Allah yardimcin olsun. Gunduzleri bebegin uyurken sen de kisa kisa uyumaya calis istersen.

Mutlaka gececek. Anneeee bes dakka daha dicekler bi gun :KK6:

1.5yasindayiz dah duzelmedi gece uykulari. Sanirim emmeyi birakana kadar da duzelmeyecek.
Uyku egitimi vs diye 6-7 aylikken duzeltenler var ama cocugu cok yipratan bi surec diye dusundugum icin ben denemedim..2 yasini bekliyorm emzirmeyi kesmek icin.

Kendini uzme. Bi kac ay sonra gunduz uykulari duzenlenir. Cok yorucu oluyo biliyorum. Allah yardimcin olsun. Gunduzleri bebegin uyurken sen de kisa kisa uyumaya calis istersen.

Mutlaka gececek. Anneeee bes dakka daha dicekler bi gun :KK6:
Ay inş .. Vallahi gece uykusuz kalmak doğumdan zor derlerdi de abartı zannederdim :)
Ama şevkim kırıldı 1,5 yaşında Nasıl düzelmedi Yaa :(

Her cocuk bir olmz belki seninki daha erken duzelir. Ama genelde duydugum emmeyi birakana kadar boyle devam ettigi..
Vay be , bu konuya bakacağım tuttu . Gerçekten oğlumun emmeyi bırakana kadar uykuları düzelmedi . Aslında hala deliksiz uyuyor diyemem . Bu konuyu açtığımda ne kadar çok zorlanıyordum , oysaki şimdi 2 çocuğum var . Olaylar olaylar :halay:

Oglum 2 yasinda gece 4den beri ayaktayiz hala girmedi

Etmeyi 11 aylıkken bıraktı ama uyku düzeni 2.5 yaşını buldu

Şimdi 3 yasinda hala gece bir kaç kez uyaniyor

Back
X