- 25 Mayıs 2020
- 67
- 23
- 8
- 28
- Konu Sahibi Askmeguestions
-
Gebelik durumu varmıBu tür belirtiler yasayan oldu mu?
Midem bulaniyor sürekli, karnimda gecmeyen bir şişlik var. Tansiyonumu ölçüm dusuk çıktı ama mide bulantısı halsizlik ve karındaki sislik hic gitmiyor.
Idrarimi yaparken yanma da oluyor. Kendimi cok kötü hissediyorum
Yok olma ihtimali sıfır.Gebelik durumu varmı
Daha oncr vardi bir ay antibiyotik kullandim. Ilerlemis olabilir mi acabaİdrar yolu enfeksiyonu olabilir
Ozaman enfeksiyon olabilir geçmiş olsun doktora gitseniz çözülür belkiYok olma ihtimali sıfır.
Koronadan dolayi doktora gitmedim. Aslinda ben baska seylerden de supheleniyorum amaca yumurtaliklar ile ilgili olabilir mi?Ozaman enfeksiyon olabilir geçmiş olsun doktora gitseniz çözülür belki
Tekrarlamış olabilir ben yıllar dr çekiyorumDaha oncr vardi bir ay antibiyotik kullandim. Ilerlemis olabilir mi acaba
Kadın doğuma gitmelisin yasaktan sonra tedbirini al iyice git canımKoronadan dolayi doktora gitmedim. Aslinda ben baska seylerden de supheleniyorum amaca yumurtaliklar ile ilgili olabilir mi?
Hangi bolume gitsem sizce
Cok kötü bir şey. Sinirlerim bile bozuldu. Kendimi i o kadar halsiz hissediyorum ki anlatamamTekrarl
Tekrarlamış olabilir ben yıllar dr çekiyorum
İdrar. Yolu enfeksiyonu olabilirBu tür belirtiler yasayan oldu mu?
Midem bulaniyor sürekli, karnimda gecmeyen bir şişlik var. Tansiyonumu ölçüm dusuk çıktı ama mide bulantısı halsizlik ve karındaki sislik hic gitmiyor.
Bu tür belirtiler yasayan oldu mu?
Alt tarafında. Alt karnim ve kasiklarim. Sanki su dolu gibi bir his varKarnin ne tarafında şişlik tam?
Ne yapmami önerirsiniz. İdrar yolu degil de baska bir enfeksiyon varsa ne yapmaliyimHerhangi bir Enfeksiyon dan kaynaklı olabilir bu şikayetler..
Alt tarafında. Alt karnim ve kasiklarim. Sanki su dolu gibi bir his var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?